Meniu

Radiografie dentara Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o radiografie dentara in Pitesti? In acest oras, sunt localizate mai multe centre de imagistica carora te poti adresa pentru efectuarea acestei investigatii neinvazive. Medicul stomatolog iti poate recomanda sa faci radiografie inainte de primul control, pentru a iti putea examina in detaliu cavitatea bucala si pentru a depista problemele care nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Cu radiografia se pot identifica infectii, inflamatii, carii interdentare si alte probleme care necesita tratament pentru a nu se agrava. Daca locuiesti in Pitesti si urmeaza sa mergi la medicul stomatolog, este posibil sa ai nevoie de o radiografie, asa ca iti prezentam cele mai bune centre de imagistica dentara aflate chiar in apropierea ta.

Unde poti face radiografie dentara in Pitesti?

In Pitesti, sunt situate mai multe centre de radiologie dentara in cadrul carora poti face orice tip de radiografie dentara, necesara pentru ca medicul sa iti puna diagnosticul si sa iti dezvolte un plan de tratament potrivit. Iata care sunt optiunile de top si ce tarife sunt practicate in cele mai populare centre:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie panoramica
Rating
Website
Digi Ray
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pretul unei radiografii panoramice 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Locatie spatioasa
 • Personal amabil
 • Tarife accesibile
 • Timp scurt de asteptare
RX Dent
75 Ron
 • Pretul unei radiografii panoramice 75 Ron
 • Servicii de calitate
 • Preturi accesibile
 • Rapiditate
 • Timp scurt de asteptare
 • Personal amabil
 • Aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune centre pentru radiografie dentara in Pitesti

Radiografia dentara este o investigatie efectuata rapid, de care poti beneficia in cadrul mai multor centre de radiologie din Pitesti. Pentru ca exista mai multe tipuri de radiografii dentare, este bine sa iti intrebi medicul stomatolog cu privire la tipul de radiografie pe care trebuie sa il prezinti.

Pentru radiografii dentare in Pitesti, pacientii au la dispozitie mai multe centre de imagistica spre care se pot indrepta. Daca si tu te numeri printre ei, clasamentul de mai jos te poate ajuta, intrucat prezinta mai multe informatii despre activitatea si tarifele practicate in cele mai reputate centre specializate in acest domeniu:

1. Digi Ray

Digi Ray marcheaza principala retea de imagistica maxilo-faciala si tehnica dentara digitala din Romania, fiind o optiune de top in randul pacientilor din Pitesti care au nevoie de radiografii dentare. Cu o prezenta consolidata in 17 orase din tara, aceasta retea de centre colaboreaza cu peste 3.000 de medici. Lista de servicii acopera mai multe tipuri de radiografii si inclusiv pachete ortodontice.

Pretul unei radiografii panoramice OPG este de 70 lei.

Zeci de pacienti si-au exprimat aprecierea fata de serviciile acestui centru de imagistica dentara in mediul online si il recomanda pentru ca este spatios si tarifele practicate sunt accesibile. De asemenea, un alt motiv pentru care au fost multumiti de experienta avuta il reprezinta amabilitatea personalului. Locatia este spatioasa si timpul de asteptare mic.

Vezi parerile pacientilor despre Digi Ray
Vezi Pareri

2. RX Dent

Pentru radiografii dentare in orasul Pitesti, poti alege RX Dent, centru de radiologie si tomografie dentara. Se mizeaza pe cele mai inalte standarde de calitate, astfel incat rezultatele investigatiilor imagistice sa fie de folos medicilor in vederea diagnosticarii si conceperii planului de tratament. Se folosesc tehnologii inovatoare menite sa scada doza de iradiere, iar lista de servicii acopera mai multe tipuri de radiografii.

Radiografia panoramica are tariful de 75 lei.

Mai multi pacienti recomanda serviciile centrului, unde spun ca au beneficiat de preturi accesibile si rapiditate in imprimarea radiografiilor. Timpul de asteptare este convenabil, iar personalul este amabil si foloseste aparatura moderna.

Concluzii

Radiografiile dentare sunt necesare inainte de dezvoltarea oricarui plan de tratament stomatologic, iar daca locuiesti in Pitesti si medicul ti-a recomandat sa efectuezi aceasta investigatie, ai numeroase optiuni de centre de imagistica si radiologie dentara la dispozitie. Raportul calitate-pret este accesibil si personalul este amabil, iar pacientii pot merge fara programare sa faca radiografii.