Meniu

Radiografie dentara Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea orala este foarte importanta, iar in cazul a numeroase tratamente stomatologice este recomandata o radiografie dentara in Severin, pentru ca medicul stomatolog sa vizualizeze cu exactitate problemele dentare cu care se confrunta pacientul sau.

In Drobeta Turnu Severin poti merge sa efectuezi o radiografie dentara la un centru modern si bine dotat despre care vei afla mai multe detalii in cele ce urmeaza. Un lucru este cert: aceasta investigatie imagistica il ajuta foarte mult pe medicul stomatolog sa puna un diagnostic sau sa vada cum sa intervina pentru solutionarea problemelor dentare, astfel ca radiografia trebuie sa fie de foarte buna calitate.

Cat costa o radiografie dentara in Drobeta Turnu Severin?

Pretul pentru o radiografie dentara in Severin nu este unul foarte mare, dupa cum poti vedea mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant dentar
Rating
Website
Hident
Clinica-Verificata
35 Ron
  • Pret Radiografie retroalveolara este de 35 Ron
  • Numeroase servicii medicale
  • Radiografii dentare
  • Echipa medicala profesionista si amabila
  • Aparatura moderna
  • Materiale de calitate
  • Atmosfera placuta si curatenie
  • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o radiografie dentara in Severin

Iata la ce clinica din Drobeta Turnu Severin poti merge pentru o radiografie dentara:

Hident

Hident este un centru medical din Mehedinti care pune la dispozitie numeroase servicii, printre care: radiografie dentara, stomatologie, pneumologie, cardiologie, analize medicale. Specialistii de renume in judet, in domeniul sanatatii, aparatura de ultima generatie si cabinetele amenajate astfel incat sa asigure confortul pacientilor sunt motive suficiente pentru cei care au nevoie de servicii medicale bune sa apeleze la Hident. Echipa de aici este specializata in manopere de protetica dentara fixa pe implanturi si implantologie orala, dar si in radiografii dentare care pot releva multe afectiuni ale dintilor si tesuturilor inconjuratoare, care nu ar putea fi vizualizate altfel.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara este de 35 de lei. Pentru o radiografie panoramica, pretul este de 75 de lei.

In recenziile din mediul online, locuitorii din acest oras vorbesc, in general, in termeni apreciativi despre acest centru medical. Ei spun ca aparatura este moderna, iar personalul este profesionist si amabil, ceea ce face ca tratamentele si investigatiile sa fie de buna calitate. Sunt insa si persoane nemultumite, care vorbesc, in principal, de faptul ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Hident
Vezi Pareri

Concluziile noastre

O radiografie dentara in Severin este de mare ajutor pentru orice medic stomatolog, in diagnosticarea corecta si in elaborarea planului de tratament. Poti efectua radiografii dentare intraorale sau extraorale in cadrul Hident Medical Center, un centru de diagnostic modern si bine dotat din Drobeta Turnu Severin. In acest sens, poti suna pentru o programare, iar reprezentantii centrului iti pot oferi toate informatiile de care ai nevoie.