Meniu

Radiografie dentara Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Examinarea cu raze X a danturii face parte astazi din orice diagnostic si tratament modern al afectiunilor de sanatate orala si este foarte probabil sa ai nevoie de aceasta investigatie atunci cand mergi la stomatolog, de aceea vei dori sa stii unde poti gasi un centru de imagistica in care sa realizezi o radiografie dentara in Suceava.

Vestea buna este ca ai mai multe optiuni in ceea ce priveste un centru de radiologie in Suceava si il poti alege pe cel mai apropiat de cabinetul stomatologic in care faci tratamentul sau pe cel ale carui servicii le consideri mai potrivite nevoilor tale in materie de calitate si buget. Articolul acesta, bazat pe o documentare temeinica, te va ajuta sa te decizi.

Unde mergi pentru o radiografie dentara in Suceava?

Atunci cand ai de facut o radiografie dentara in Suceava, te poti indrepta catre unul dintre centrele de imagistica dentara din tabelul de mai jos. Il poti gasi ca unitate de radiologie de sine statatoare sau ca parte a unei clinici dentare cu servicii integrate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
DigiRay
Clinica-Verificata
20 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 20 Ron
 • Servicii de cea mai buna calitate
 • Profesionalismul personalului
 • Amabilitate in abordarea pacientilor
 • Echipamente moderne
 • Rapiditatea investigatiilor
 • Preturi accesibile.
Videc
25 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 25 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si amabilitatea personalului
 • Promptitudinea examinarilor si a transmiterii rezultatelor
 • Preturi bune
New Dent
25 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 25 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Lucrari de buna calitate
 • Amabilitatea receptionerelor
 • Atmosfera calda si primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor in care poti face radiografie dentara in Suceava

Poate fi dificil sa te hotarasti atunci cand ai la indemana mai multe optiuni in ceea ce priveste radiografia dentara in Suveava, insa in sectiunea de mai jos vei gasi informatiile necesare despre calitatea serviciilor, preturile practicate si despre gradul de multumire a pacientilor care au apelat la investigatii radiologice.

1. DigiRay

DigiRay Suceava face parte din principala retea de imagistica maxilo-faciala si tehnica dentara digitala din Romania si reprezinta locul in care aparatura de ultima generatie se intalneste cu profesionalismul personalului, rezultatul fiind radiografii dentare de cea mai buna calitate, apreciate de medicii stomatologi din intreaga tara.

Reteaua nationala de centre de imagistica dentara dispune si de un site intuitiv si prietenos cu utilizatorul, in care vei identifica usor preturile serviciilor pentru toate orasele din tara in care functioneaza DigiRay. Pentru o radiografie retroalveolara vei plati 20 de lei, iar pentru o radiografie panoramica vei achita 60 de lei.

DigiRay Suceava este cotat cu 5 stele din 5 din peste 100 de recenzii ale clientilor multumiti. Acestia apreciaza serviciile de cea mai buna calitate si profesionalismul personalului, amabilitatea cu care au fost abordati, echipamentele moderne, rapiditatea investigatiilor si preturile accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre DigiRay
Vezi Pareri

2. Videc

In reteaua de radiologie dentara Videc se pot efectua radiografii dentare in Suceava, Falticeni si Campulung Moldovenesc, in conditii de siguranta si performanta maxima, cu doze de radiatii reduse cu pana la 80%. Unitatea cu servicii de imagistica, situata in centrul Sucevei, dispune de aparatura de ultima generatie, cu care se realizeaza atat radiografii, cat si tomografii dentare.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara este de 25 de lei, iar pentru o radiografie panoramica vei achita 65 de lei la acest centru de radiologie dentara.

Recenziile consemneaza multumirea pacientilor care au efectuat radiografii dentare aici. Acestia mentioneaza serviciile de calitate, profesionalismul personalului, amabilitatea, promptitudinea examinarilor si a transmiterii rezultatelor si preturile bune.

3.New Dent

Daca nu ai deja un medic stomatolog la care mergi in Suceava, trebuie sa stii ca New Dent este o clinica dentara dedicata furnizarii de servicii dentare complete exceptionale, in care, pe langa radiografii dentare, poti merge la consultatii si tramamente in acelasi loc, pentru toate specializarile medicinei dentare. Clinica dispune si de un laborator propriu de tehnica dentara.

Mai multe detalii despre serviciile clinicii vei gasi pe site-ul web, complet si incarcat cu informatii utile, printre care si lista de preturi. O radiografie retroalveolara costa 25 de lei in acest centru, iar radiografia dentara panoramica are pretul de 65 de lei.

Recenziile pacientilor privesc in special serviciile de stomatologie ale clinicii si inregistreaza un grad de multumire ridicat. Sunt remarcate profesionalismul medicilor, lucrarile de buna calitate, amabilitatea receptionerelor, atmosfera calda si primitoare.

Concluzii

Cand ai de realizat o radiografie dentara in Suceava, ca parte a unui plan de diagnostic si tratament modern, te poti adresa cu incredere oricaruia dintre centrele de radiologie din clasamentul de mai sus. Vei beneficia de standarde inalte de calitate, aparatura performanta, care permite obtinerea celor mai bune rezultate in imagistica dentara cu minimum de radiatii, rapiditate in examinari, comunicarea eficienta a rezultatelor si o abordare plina de respect si amabilitate fata de pacient.