Meniu

Radiografie dentara Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de inceperea unui tratament stomatologic (endodontic, ortodontic, chirurgical etc.), medicul solicita, de cele mai multe ori, o radiografie dentara, in Valcea fiind numeroase centre in care poti efectua aceasta investigatie imagistica de mare precizie.

Aparatura de ultima generatie, cu doze reduse de radiatii (cu peste 80% mai mici fata de radiografiile clasice), dar si personalul calificat sunt motive pentru care centrele de radiologie din Ramnicu Valcea sunt foarte cautate. Poti vedea care sunt aceste clinici unde radiografiile se desfasoara in conditii de confort, siguranta, dar si cu rapiditate, in cele ce uurmeaza!

Cat costa o radiografie dentara in Valcea?

Pretul pentru o radiografie dentara in judetul Valcea poate varia usor, De aceea pentru a-ti face o idee in privinta costurilor, poti consulta tebelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
DigiRay
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Aparatura de ultima generatie, cu doze minime de radiatii
 • Radiografii dentare digitale
 • Rapiditate si profesionalism
 • Oferta vasta de investigatii imagistice
 • Nu este nevoie de programare
 • Nu este nevoie de programare pentru o radiografie dentara
 • Personal tanar si amabil
 • Preturi accesibile
Dent View
40 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 40 Ron
 • Numeroase investigatii imagistice
 • Nu este nevoie de programare pentru radiografii dentare
 • Radiografii in regim de urgenta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Oferta vasta de servicii
 • Rapiditate si eficienta
XDent Ray
45 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 45 Ron
 • Aparatura radiologica de ultima generatie
 • Doze minime de radiatii
 • Nivel scazut de radiatii
 • Se transfera rapid investigatiile intre medic si pacient
 • Echipa profesionista
Denta Panoramic
35 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 35 Ron
 • Radiografii dentare si tomografie computerizata
 • Aparatura de ultima generatie
 • Facilitati pentru medici
 • Echipa implicata si amabila
 • Curatenie si mediu igienizat
Visiodent
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Centru modern de imagistica dentara
 • Aparatura moderna si performanta
 • Oferta vasta de investigatii imagistice dentare
 • Radiografii digitale
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor din Valcea la care poti efectua o radiografie dentara

In continuare iti prezentam un clasament al centrelor din Valcea unde poti efectua o radiografie dentara in cele mai bune conditii:

1. DigiRay

Cei care au avut de efectuat cel putin o data o radiografie dentara in Valcea probabil au auzit de DigiRay. Centrul face parte dintr-o retea de imagistica dentara si maxilo-faciala care este foarte apreciata de medicii dentisti din Romania tocmai pentru ca le ofera rezultate concludente pentru stabilirea unui diagnostic sau inaintea unui tratament dentar. Centrul functioneaza ca un „one stop scanning shop” de imagistica si tehnica dentara digitala, unde se realizeaza investigatii, se prelucreaza cu precizie imaginile, se fac ghiduri chirurgicale 3D etc.   Aparatura provine de la leaderi de top in imagistica dentara.

Pretul pentru o radiografie intraorala retroalveolara este de 30 de lei, iar o radiografie panoramica OPG costa 75 de lei.

Nivelul de satisfactie a pacientilor centrului DigiRay Valcea este foarte ridicat. Oamenii spun ca personalul este amabil, tanar, profesionist si ofera toate informatiile solicitate. In plus, radiografiile efectuate aici sunt de foarte buna calitate, iar preturile sunt accesibile, dupa cum spun tot cei care au beneficiat de servicii.

Vezi parerile pacientilor despre DigiRay
Vezi Pareri

2. Dent View

Dent View este o alta optiune de top in cazul unei radiografii dentare in Valcea, pentru ca aici gasesti o gama vasta de servicii: radiografii digitale panoramice sau retroalveolare, teleradiografii de profil, radiografii bitewing, status dentar bimaxilar, set ortodontic complet. In centru activeaza personal calificat, care realizeaza radiografii precise, prin prisma experientei si a pregatirii, dar si pentru ca aparatura este de ultima generatie. Pentru o radiografie dentara nu este nevoie de programare, fiind asigurate inclusiv servicii pentru cei care au o urgenta medicala.

Tariful pentru o radiografie retroalveolara este de 40 de lei, iar o radiografie panoramica OPG are un pret de 70 de lei.

Si acest centru de radiologie dentara din Valcea este foarte bine vazut de clienti, care spun ca: radiografiile sunt excelent executate, personalul este serios si atent, iar aparatura este moderna si face posibila efectuarea investigatiilor intr-un timp foarte scurt. Valcenii au mai fost multumiti si de faptul ca se respecta orele de programare si ca serviciile au o eficienta ridicata.

3. XDent Ray

XDent Ray este o clinica din Valcea unde se efectueaza radiografie dentara digitala, cu multiple avantaje: nivel scazut de radiatii, timp redus de expunere si posibilitatea de a transfera foarte usor datele intre medic si pacient. Aparatura de ultima generatie dispune si de un software ultramodern, care, coroborat cu pregatirea si experienta personalului, face ca imaginile obtinute sa fie la cele mai inalte standarde, spre folosul medicilor stomatologi. Investigatiile 2D+ sunt cu 95% mai putine radiatii, ceea ce inseamna ca sunt sigure pentru sanatate.

Pretul unei radiografii retroalveolare este de 45 de lei, iar pentru o radiografie panoramica se va achita suma de 80 de lei.

Locuitorii din Ramnicu Valcea si din imprejurimi care au apelat la serviciile acestei clinici de radiologie dentara spun ca serviciile sunt de calitate, personalul este atent si se comporta cu amabilitate, dar si ca se pune mare accent pe curatenie. In plus, oamenii mai apreciaza si ca serviciile sunt rapide si prompte.

4. Denta Panoramic

In cadrul Denta Panoramic din Valcea poti beneficia atat de radiografie dentara extraorala sau intraorala, cat si de tomografie computerizata. Clinica pune accentul pe crearea unui „hub medical” cu medici stomatologi pentru ca acestia sa colaboreze, sa gestioneze mai bine situatiile de criza, sa beneficieze de consultanta in fonduri europene si de multe alte facilitati. Pacientii au si ei avantaje importante accesand serviciile centrului, radiografiile dentare fiind efectuate cu rapiditate, prin intermediul unui aparat ultramodern.

Pentru o radiografie dentara retroalveolara pretul este de 35 de lei, iar pentru o radiografie panoramica tariful este de 75 de lei.

Potrivit recenziilor, aceasta clinica este apreciata de valceni, din mai multe motive: personal zambitor, atent si profesionist, echipamentele de ultima generatie,  preturile accesibile. In plus, unele persoane au punctat ca se simt in siguranta la Denta Panoramic, pentru ca totul este curat, iar aparatul cu care se efectueaza procedurile este dezinfectat in fata pacientului.

5. Visiodent

In Valcea, mai poti merge pentru o radiografie dentara si la Visiodent. Centrul din Ramnicu Valcea face parte dintr-o retea nationala moderna de imagistica dentara, considerata chiar cea mai moderna din Romania, in care toate centrele respecta principiile ALARA (As Low As Reasonably Achievable), dupa cum impun normele europene in radiologia dentara. Centrul este dotat cu aparatura performanta, care reduce la minim cantitatea de radiatii si prin intermediul careia se pot efectua atat radiografii intraorale, extraorale, ATM, de sinus maxilar, retroalveolare excentrice, bitewing, status bimaxilar, precum si tomografii dentare.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara digitala este de 30 de lei, iar costul unei radiografii panoramice digitale este de 70 de lei.

Parerile sunt destul de impartite in ceea ce priveste serviciile clinicii. Unii valceni spun ca sunt multumiti, pentru ca: preturile sunt bune, personalul este calificat, iar tot procesul decurge foarte repede, fara sa se astepte prea mult, dar si ca aparatura este moderna. Alte persoane au fost nemultumite de servicii, motivand, printre altele, ca personalul este nepoliticos.

Concluziile noastre

Daca ai primit recomandarea de la medicul stomatolog pentru a efectua o radiografie dentara in Valcea, din fericire ai la dispozitie numeroase locatii spre care sa-ti indrepti atentia.

Dupa ce ai consultat recomandarile noastre, iti va fi mai usor sa iei o decizie informata, chiar si in ceea ce priveste pretul radiografiei, care poate varia usor de la un centru de radiologie la altul.