Meniu

Stomatologie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In fiecare sector din Bucuresti exista clinici dentare in care medicii efectueaza tratamente complete, iar un numar mare de locuitori vor sa identifice un cabinet stomatologic in sector 1 unde sa beneficieze de serviciile unor medici inalt calificati si unde sa isi poata rezolva problemele dentare la preturi corecte.

Daca te afli in cautarea unui dentist in sector 1, ai numeroase variante la dispozitie. Te poti adresa unui astfel de specialist atat pentru un control de rutina, cat si pentru interventii complexe ce necesita un plan de tratament personalizat, cum ar fi reconstructia danturii cu implanturi dentare.

Care este cel mai bun cabinet stomatologic din sectorul 1?

Identificarea unui cabinet stomatologic care sa fie localizat in sectorul 1 al capitalei si care sa fie compatibil cerintelor si bugetului tau poate fi destul de simpla, tinand cont de numarul mare de optiuni. Daca iti este dificil sa alegi o clinica, poti consulta urmatorul tabel, care sintetizeaza cele mai bune variante de cabinete stomatologice si care a fost construit tinand cont de factori ca pretul, experienta medicilor si calitatea serviciilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Perfectdent
Clinica-Verificata
120-150 Ron
 • Pret Consultatie 120-150 Ron
 • Tarife accesibile
 • Raport bun calitate-pret
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Curatenie si dotari moderne
Q-Dent
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Cabinet cu experienta indelungata
 • Preturi accesibile
 • Profesionalism
 • Confort si atmosfera placuta
Dental Garant
150-200 Ron
 • Pret Consultatie 150-200 Ron
 • Tratamente complete de stomatologie
 • Tarif accesibil pentru consultatie
 • Personal bine pregatit si dedicat
 • Tehnologii de ultima ora
New Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici specializati in toate ramurile stomatologiei
 • Tarif accesibil pentru consultatie si plan de tratament
 • Buna organizare (programarile se respecta)
 • Preturi avantajoase
Evrika Dent
150-250 Ron
 • Pret Consultatie 150-250 Ron
 • Gama variata de tratamente stomatologice
 • Locatie buna
 • Echipa medicala profesionista
 • Servicii de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinet stomatologic sector 1: care sunt cele mai bune optiuni? 

Locuiesti in sectorul 1 al capitalei si vrei sa beneficiezi de serviciile unui cabinet stomatologic modern? In randurile urmatoare, vor fi prezentate informatiile pe care orice viitor pacient ar trebui sa le cunoasca inainte de a alege o clinica, astfel incat sa investeasca in servicii de calitate:

1. Perfectdent

Optiunea principala pe lista celor mai bune cabinete stomatologice care se afla in sectorul 1 este Perfectdent. Cu peste 16 ani de experienta, aceasta clinica a gazduit pana in prezent mai mult de 8.000 de pacienti. Activitatea se desfasoara in doua clinici din capitala si este coordonata prin intermediul unui soft performant, care permite accesul rapid la istoricul pacientilor si efectuarea de programari online la dentist.

Pentru o consultatie stomatologica, tarifele arata astfel: 120 lei pentru o consultatie primara, 150 de lei pentru o consultatie primara si plan de tratament, 150 lei pentru consultatie de specialitate (chirurgie/ortodontie).     

Recenziile pe care pacientii le-au scris in mediul online despre aceasta clinica stomatologica din sector 1 sunt pozitive si subliniaza o calitate inalta a actului medical. Profesionalismul, rabdarea si empatia sunt cele mai apreciate trasaturi ale personalului. Atmosfera este prietenoasa, clinica este curata si dotata cu echipamente ultramoderne. Un alt avantaj il reprezinta preturile, care sunt descrise ca fiind foarte bune raportat la serviciile oferite.

Vezi parerile pacientilor despre Perfectdent
Vezi Pareri

2. Q-Dent

Q-Dent este una dintre optiunile pe care pacientii din sectorul 1 sau din vecinatate trebuie sa le ia in calcul atunci cand vor sa mearga la un cabinet stomatologic bun. Cu peste 15 ani de experienta, acest cabinet pune la dispozitie toata gama de servicii stomatologice, efectuate de medici recunoscuti pentru standardele inalte de profesionalism.

Tariful unei consultatii stomatologice este de 200 lei.

Potrivit opiniilor exprimate de pacienti in mediul online, serviciile sunt de foarte buna calitate si profesionalismul este caracteristica definitorie a personalului. Colectivul mai este descris ca fiind rabdator, dedicat, amabil si bine pregatit. Cabinetul este curat si confortabil, iar atmosfera relaxanta. De asemenea, sunt apreciate estetica moderna a cabinetului si preturile accesibile.

3. Dental Garant

Pe lista de cabinete stomatologice foarte apreciate in randul pacientilor din sectorul 1 se inscrie si Dental Garant. La aceasta clinica se efectueaza tratamente complete de stomatologie de catre o echipa formata din specialisti in toate domeniile medicinei dentare. Personalul din cadrul clinicii participa regulat la cursuri si congrese dentare pentru a ramane la curent cu cele mai moderne tehnici si pentru a se informa cu privire la cele mai noi echipamente.  

Pretul unei consultatii de specialitate este de 150 lei. Pentru planul de tratament, pacientii vor mai plati in plus 50 de lei.

Multi dintre cei care au trecut pragul acestei clinici de stomatologie din sectorul 1 au relatat, prin recenzii si recomandari, experienta pe care au avut-o. Pacientii se declara extrem de multumiti de rezultate si descriu personalul ca fiind bine pregatit, atent, dedicat si rabdator. Profesionalismul si buna comunicare sunt alte doua trasaturi apreciate la dentisti. Se folosesc tehnologii de ultima ora, iar clinica este impecabila din punct de vedere al curateniei.

4. New Dent

New Dent nu trebuie sa lipseasca din optiunile tale daca locuiesti in sectorul 1 sau in apropiere si vrei sa te adresezi unui cabinet stomatologic. Aici activeaza o echipa de medici profesionisti, specializati in toate ramurile stomatologiei. Obiectivul acestei clinici este sa se alinieze la asteptarile pacientilor si sa combine un ambient placut cu un act medical de inalta calitate.

La aceasta clinica, pretul este de 100 lei atat pentru consultatie, diagnostic si plan de tratament, cat si pentru consultatie la medic specialist chirurg sau medic specialist ortodont.

Pacientii spun ca au avut o experienta placuta la aceasta clinica si ca interventiile se desfasoara rapid si in mod profesionist. Programarile se respecta, iar igiena reprezinta o prioritate. Dentistii si asistentele sunt atente la nevoile pacientului, dau dovada de amabilitate, profesionalism si empatie. Atmosfera este descrisa ca fiind calda, iar preturile sunt avantajoase.

5. Evrika Dent

O varianta foarte buna este si cabinetul stomatologic Erika Dent, situat in sectorul 1. Aici se ofera o gama variata de tratamente stomatologice, inclusiv de chirurgie orala. Activitatea clinicii a inceput in anul 2017, iar in cadrul sau lucreaza o echipa de specialisti inalt calificati. Misiunea sa este de a raspunde prompt la problemele dentare ale pacientilor.   

In cadrul acestei clinici, o consultatie la medicul specialist costa 150 lei. Pretul unui consult chirurgie/implantologie este de 250 lei, iar controlul periodic are tariful de 100 lei.

Serviciile clinicii sunt recomandate de foarte multi pacienti, care spun despre echipa medicala ca este profesionista, implicata si responsabila. Sunt apreciate locatia clinicii si dotarile acesteia. Promptitudinea si atentia la nevoile pacientului sunt in egala masura amintite de cei care au trecut pragul cabinetului si au avut o experienta buna.

Concluzii

Asadar, sectorul 1 gazduieste un numar mare de cabinete stomatologice unde primeaza calitatea serviciilor si unde isi desfasoara activitatea dentisti si asistente cu experienta vasta. Colaborarea cu astfel de profesionisti asigura rezultate pe masura asteptarilor, oricat de complexa ar fi problema dentara identificata in timpul consultatiei.

Multe persoane aleg sa mearga la dentist in Bucuresti in sectorul 1 pentru ca exista suficiente clinici in care raportul calitate-pret este unul foarte bun si unde personalul este amabil si rabdator, lucru foarte important pentru cei care se tem de dentist.