Meniu

Stomatologie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa mergi la un cabinet stomatologic din sectorul 3 pentru a iti rezolva problemele dentare sau pentru o simpla verificare a sanatatii orale? In aceasta zona a capitalei exista cateva optiuni foarte bune de clinici unde poti beneficia de un raport calitate-pret avantajos si unde activeaza medici cu experienta.

Pentru o colaborare de lunga durata, este nevoie de seriozitate si implicare din ambele parti. Pacientul trebuie sa respecte indicatiile dentistului, iar medicul trebuie sa ii asigure pacientului tratamente eficiente si potrivite problemei sale. In sectorul 3, locuitorii pot identifica destul de usor un cabinet de stomatologie care sa corespunda asteptarilor.     

Cabinet stomatologic in sectorul 3: topul alegerilor

O lista care surprinde numele celor mai bune cabinete stomatologice situate in sectorul 3 ti-ar putea fi de folos atunci cand vrei sa mergi la un dentist cu experienta, ce isi desfasoara activitatea intr-o unitate dotata corespunzator. In acest sens, urmatorul tabel iti prezinta cele mai avantajoase optiuni de cabinete de stomatologie unde poti beneficia de servicii de calitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Bute DentALL
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tratamente stomatologice complete pentru copii si adulti
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si atent la nevoile pacientului
 • Echipamente de ultima ora
 • Atmosfera placuta
Dental Care
50-100 Ron
 • Pret Consultatie 50-100 Ron
 • Clinica dentara cu experienta
 • Tarif accesibil pentru consultatie
 • Personal amabil
 • Dotari moderne
Aesthetics One
200-350 Ron
 • Pret Consultatie 200-350 Ron
 • Colectiv medical bine pregatit
 • Servicii de calitate
 • Personal devotat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun cabinet stomatologic in sectorul 3?

Persoanele din sectorul 3 pot alege un cabinet stomatologic in care sa beneficieze impreuna cu intreaga familie de tratamente complete. Fie ca e vorba despre controlul de rutina, pe care medicul dentist il recomanda de doua ori pe an, ori despre un tratament complex, in aceasta zona a capitalei sunt gazduite cateva clinici de stomatologie unde le poti efectua pe ambele. 

Atunci cand alegi un cabinet de stomatologie sau un dentist, decizia este influentata de factori precum: experienta personalului, tarifele practicate si atmosfera din clinica. In continuare, vor fi prezentate cateva detalii despre cele mai bune clinici dentare care s-ar putea afla chiar in apropierea ta:

1. Bute DentALL Family

Una dintre optiunile principale aflate la dispozitia locuitorilor din sectorul 3 in materie de cabinete stomatologice este Bute DentALL Family. La aceasta clinica, se efectueaza tratamente complete pentru pacientii de orice varsta. Obiectivul clinicii este de a oferi servicii stomatologice de calitate atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In ceea ce priveste tarifele, acestea sunt impartite pe doua categorii. Pentru copii, tariful pentru consultatia primara pediatrica si schitarea planului de tratament este 120 lei. La adulti, consultatia primara costa 100 de lei.

Serviciile clinicii sunt de inalta calitate, asa cum reiese din parerile unui numar foarte mari de pacienti. Acestia se declara multumiti de rezultate si au numai cuvinte de lauda privitor la personal, care este profesionist, amabil, atent la detalii si la nevoile pacientului. Se folosesc tehnici moderne si clinica este dotata cu echipamente de ultima generatie. Un punct forte il reprezinta si mediul placut, adica atmosfera relaxanta si disponibilitatea medicului dentist de a comunica deschis.

Vezi parerile pacientilor despre Bute DentALL Family
Vezi Pareri

2. Dental Care

Infiintata in 1998, clinica Dental Care se afla printre primele optiuni ale persoanelor din sector 3 sau altor persoane din apropiere care se afla in cautarea unui cabinet stomatologic cu experienta. Peste 7.000 de pacienti au beneficiat deja de tratamente la aceasta clinica, prezenta de foarte multi ani pe piata serviciilor stomatologice. In cadrul sau isi desfasoara activitatea o echipa de medici dentisti, asistente si tehnicieni cu pregatire complexa.

Pretul unei consultatii este de 50 lei. Planul de tratament costa 50 lei, iar tratamentul de urgenta are tariful de 150 lei.

Pacientii recomanda serviciile acestei clinici, notand pozitiv experienta pe care au avut-o. Personalul este bine pregatit, amabil si empatic. Pe langa calitatea serviciului, mai sunt apreciate dotarile din cadrul clinicii si curatenia.

3. Aesthetics One Bucovina

Daca ai ales sectorul 3 pentru a beneficia de tratamente in cadrul unui cabinet stomatologic, o optiune foarte avantajoasa este Aesthetics One Bucovina. Dr. Ionescu a absolvit in 2001 Facultatea de Stomatologie din cadrul UMF “Carol Davila” Bucuresti, iar trei ani mai tarziu a inceput cursuri de specializare in implantologie orala si radioimagistica dentara si dento-faciala. Printre alte activitati, acesta este membru in International Congress of Oral Implantology si membru fondator al Romanian Society for Digital Dentistry.

La aceasta clinica, pretul unei consultatii primare este de 200 lei. In cazul consultatiei de specialitate, tariful se situeaza intre 300-350 lei.

Toti pacientii care si-au relatat in online experienta se arata multumiti de rezultate. Acestia descriu echipa din cadrul clinicii ca fiind bine pregatita, devotata si profesionista. Tratamentele sunt de calitate, iar nevoile pacientului reprezinta o prioritate pentru medici si asistente.

Concluzii

Acestea sunt principalele variante dintre care poti alege daca vrei sa mergi la dentist in sectorul 3 si sa beneficiezi de serviciile unui cabinet stomatologic modern. Este recomandat sa alegi o clinica dentara tinand cont de experienta personalului, dotarile clinicii si raportul calitate-pret.

Desi pretul nu trebuie sa fie pe primul loc, cunoasterea tarifelor in prealabil reprezinta intotdeauna o idee buna. In functie de problema dentara pe care trebuie sa o rezolvi, medicul dentist poate face o estimare a costurilor dupa schitarea planului de tratament.