Meniu

Stomatologie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca locuiesti in capitala si vrei sa apelezi la serviciile unui cabinet stomatologic din sectorul 4, ai facut o alegere buna, deoarece in aceasta zona a Bucurestiului exista suficiente optiuni. Verificarea si ingrijirea sanatatii orale sunt importante la orice varsta, deci vizita regulata la stomatolog trebuie sa reprezinte o prioritate chiar daca nu ai probleme dentare.

Multe persoane cauta pe Google cabinete stomatologice din sectorul 4 cu preturi accesibile, facand ulterior o alegere in functie de lista de tarife. Pe langa aceasta, trebuie sa ia in calcul si alte aspecte, precum calitatea actului medical si mediul de lucru.

Cabinet stomatologic in sectorul 4: care este cel mai bun pentru tine?

Daca rezultatele motorului de cautare nu iti sunt de ajutor, poti verifica optiunile propuse in urmatorul tabel, al carui scop este sa surprinda alegerile de top in randul persoanelor din sectorul 4 care se prezinta frecvent la cabinetul stomatologic:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
No Limit Smile
Clinica-Verificata
100-150 Ron
 • Pret Consultatie 100-150 Ron
 • Tarife accesibile
 • Servicii de calitate
 • Echipament ultramodern
 • Profesionalism
 • Atmosfera primitoare
Clinica Dr. Melnic
100-200 Ron
 • Pret Consultatie 100-200 Ron
 • Colectiv cu experienta vasta in domeniul stomatologiei
 • Profesionalism si seriozitate
 • Atmosfera placuta
 • Tratamente inovatoare
Rana Art Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Personal cu experienta
 • Raport bun calitate-pret
 • Personal bine pregatit si comunicativ
 • Echipament si tratamente de calitate
LCdental
70-100 Ron
 • Pret Consultatie 70-100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Tarife accesibile
 • Profesionalism
5Dent
100-150 Ron
 • Pret Consultatie 100-150 Ron
 • Tarif consultatie accesibil
 • Personal amabil si profesionist
 • Curatenie si dotari moderne
 • Deschis si in weekend
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun cabinet stomatologic din sectorul 4?

Alegerea unui cabinet stomatologic difera de la o persoana la alta, iar in sectorul 4 al capitalei sunt destule optiuni care sa corespunda cerintelor unui potential pacient. In vreme ce unele persoane isi doresc un tarif cat mai accesibil, altele acorda o atentie deosebita echipamentului si tehnicilor folosite de catre dentisti. 

Daca vrei sa alegi serviciile unei clinici situate in aceasta zona, iti pot fi de folos urmatoarele paragrafe, in care sunt prezentate mai multe detalii despre cele mai bune cabinete si clinici dentare din sectorul 4:     

1. No Limit Smile

Fie ca locuiesti in sectorul 4 sau in alta zona a capitalei ori tarii, No Limit Smile reprezinta o optiune foarte buna de cabinet stomatologic. Aici se ofera servicii multiple de stomatologie si tratamente realizate de profesionisti. Clinica a fost infiintata de dr. Mitran Andreea, al carei obiectiv este de a promova importanta sanatatii orale si de a oferi tratamente eficiente oricarui pacient, in conditii de siguranta.

Daca alegi aceasta clinica, vei plati 100 lei pentru o consultatie. In cazul consultatiei la medic specialist, tariful este de 150 lei.

Pacientii spun ca apeleaza cu incredere la serviciile acestei clinici si ca au beneficiat de tratamente eficiente si nedureroase. Actul medical este de calitate, preturile sunt accesibile, iar personalul este descris ca fiind profesionist, implicat si comunicativ. Un alt punct forte al acestei clinici stomatologice din sectorul 4 il reprezinta echipamentul ultramodern si mediul primitor.

Vezi parerile pacientilor despre No Limit Smile
Vezi Pareri

2. Clinica Dr. Melnic

Un alt cabinet stomatologic apreciat in sectorul 4 este Clinica Dr. Melnic, unde lista de servicii include si tratamente dintre cele mai complexe. Aceasta clinica are doua locatii in capitala, iar colectivul este format din 20 de medici specialisti, care au participat la cursuri de specializare nationale si internationale. Experienta dr. Melnic depaseste 15 ani, iar echipa medicala are o experienta cumulata de peste 60 de ani.

Pretul unei consultatii de implantologie/chirurgie este de 150 lei. Pentru ortodontie, consultatia initiala are acelasi tarif, de 150 lei. Pretul consultatiei la medic specialist parodontologie variaza intre 100 si 200 lei.

Dupa experienta avuta in aceasta clinica, mai multi pacienti au decis sa isi exprime parerile in mediul online. Cei mai multi spun ca sunt multumiti de rezultatele obtinute si recomanda serviciile clinicii, unde au fost tratati cu profesionalism, seriozitate si intelegere. Intregul personal este apreciat, atat pentru pregatire, cat si pentru amabilitate. Atmosfera este placuta, iar tratamentele folosite sunt de ultima generatie. Exista foarte putini pacienti care spun ca rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor;

3. Rana Art Dent

O optiune foarte buna pentru cei care locuiesc in sectorul 4 sau in vecinatate si cauta un cabinet stomatologic modern este Rana Art Dent. Aceasta clinica a fost infiintata in 2006 de catre dr. El Rabah Rabah, a carui experienta in medicina dentara si implantologie depaseste 30 de ani. Medicul a participat la diverse cursuri de specializare si a lucrat inclusiv in strainatate. Clinica stomatologica dispune de 3 cabinete unde isi desfasoara activitatea o echipa de medici inalt calificati.  

O consultatie stomatologica are tariful de 100 lei.

Prin recenzii in mediul online, multe persoane si-au exprimat aprecierea fata de serviciile clinicii si spun ca aici au gasit un stomatolog bun in sectorul 4. Atmosfera este placuta, iar personalul este bine pregatit, rabdator, comunicativ, profesionist si atent la nevoile pacientilor. Tratamentele sunt de calitate, la fel si echipamentul. Raportul calitate-pret este foarte apreciat.

4. LCdental

Un alt cabinet stomatologic modern, unde se ofera tratamente multiple in sectorul 4, este LCdental. Serviciile din aceasta clinica stomatologica se ridica la cele mai inalte standarde, iar echipa are o experienta de peste 10 ani in domeniu. Instruirea colectivului este continua, deoarece participa regulat la cursuri de perfectionare.

Preturile pentru o consultatie in cadrul acestei clinici arata astfel: 70 lei consultatia stomatologica, 100 lei consultatia de parodontologie si 100 lei consultatia la medic specialist ortodont.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile clinicii si spun ca au avut o experienta placuta. Profesionalismul si rabdarea sunt doua dintre trasaturile atribuite personalului. Pacientii se declara multimiti si de durabilitatea rezultatelor obtinute.

5. 5Dent

Pe lista celor mai bune cabinete stomatologice dintre care pot alege persoanele ce locuiesc in sectorul 4 se inscrie si 5Dent, unde se ofera servicii complete de stomatologie. Aici profeseaza o echipa de specialisti in domeniu, care mizeaza pe o calitate superioara a tratamentelor. Activitatea clinicii se desfasoara in doua locatii.

Pretul unei consultatii este de 100 lei. Tariful pentru consultatia la medic specialist este mai mare cu 50 lei (150 lei).

Multe persoane recomanda serviciile acestei clinici, datorita experientei placute pe care au avut-o. Ei descriu personalul ca fiind profesionist, atent si amabil. Accesul in clinica este facil, cabinetul este curat si echipamentele din dotare sunt moderne. Un avantaj il reprezinta si programul, clinica fiind deschisa inclusiv in zilele de weekend. Exista si cativa pacienti care au declarat ca nu au avut parte de cea mai buna experienta.

Concluzii

Optiunile pacientilor din sectorul 4 sunt variate cand vine vorba despre cabinete stomatologice. Pe baza descrierilor anterioare, poti sa alegi mai usor o clinica unde preturile sunt compatibile cu bugetul tau si unde calitatea serviciilor este pe masura asteptarilor.

Te poti adresa unui dentist din sectorul 4 atat pentru controlul stomatologic de rutina, care ar trebui efectuat de doua ori pe an, cat si pentru tratamente si interventii complexe, unde este nevoie de medici dentisti cu experienta vasta si de echipamente performante.