Meniu

Stomatologie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de tratamente stomatologice sau de o simpla verificare a sanatatii danturii si vrei sa mergi la un cabinet stomatologic in sectorul 5? Aceasta zona a capitalei gazduieste numeroase clinici renumite pentru calitatea serviciilor si pentru profesionalismul medicilor, motiv pentru care sunt alese si de pacienti din afara capitalei.

Indiferent de complexitatea tratamentului, aici poti gasi specialisti cu o pregatire complexa, care folosesc tehnici de ultima ora. Trebuie sa te adresezi unui dentist nu numai atunci cand o problema dentara ajunge intr-un stadiu avansat, ci si pentru controale de rutina.

Cabinet stomatologic sector 5: alegeri de top

In prezent, este foarte usor sa gasesti un cabinet stomatologic situat in sectorul 5 sau in orice alta zona a tarii, deoarece o simpla cautare pe Google iti afiseaza o multime de rezultate. Totusi, pentru a alege inspirat, poti folosi urmatorul tabel ca punct de plecare, deoarece cuprinde numele celor mai reputate clinici stomatologice aflate in aceasta zona a capitalei:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
DentalMed
Clinica-Verificata
100-200 Ron
 • Pret Consultatie 100-200 Ron
 • Titlu de Furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei
 • Servicii de inalta calitate
 • Aparatura performanta
 • Personal empatic si atent
 • Unii pacienti considera ca preturile sunt prea mari
Rasmin Dent
50-100 Ron
 • Pret Consultatie 50-100 Ron
 • Preturi accesibile pentru consultatii
 • Servicii de calitate
 • Locatie curata
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Unii pacienti nu au fost multumiti de rezultate si de preturi
Trident
200-280 Ron
 • Pret Consultatie 200-280 Ron
 • Echipa formata din medici cu experienta
 • Profesionalism si implicare
 • Echipamente performante
 • Preturile sunt caracterizate de unii pacienti ca fiind prea mari
Daffdent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii stomatologice de calitate
 • Profesionalism
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tarife accesibile pentru consultatii
Cris Smile
100-300 Ron
 • Pret Consultatie 100-300 Ron
 • Servicii dentare complete
 • Preturi avantajoase
 • Personal empatic si implicat
 • Programarile se pot decala uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun cabinet stomatologic din sectorul 5?

In sectorul 5 poti gasi un cabinet stomatologic modern, care sa corespunda exigentelor ce tin de calitate si unde profeseaza medici cu experienta vasta. Fie ca ai in vedere o colaborare pe termen lung sau scurt, este indicat sa alegi o clinica dentara despre care se stie ca ofera servicii de calitate.

Pentru a iti usura sarcina de a alege o clinica stomatologica din sectorul 5 care sa bifeze cerintele de calitate, consulta urmatoarele descrieri ale celor mai bune variante de cabinete si clinici dentare dintre care pot alege locuitorii din aceasta zona a Bucurestiului si nu numai:

1. DentalMed Luxury Dental Clinic

Persoanele din sectorul 5 aflate in cautarea unui cabinet stomatologic unde se ofera servicii de cea mai inalta calitate pot sa aleaga DentalMed Luxury Dental Clinic, infiintata in 2007. Colectivul medical din aceasta clinica este format din specialisti de top din tara, precum si din strainatate. Cu o experienta indelungata, clinica stomatologica are un istoric presarat cu evenimente remarcabile, precum ceremonia din mai 2013, in cadrul careia DentalMed Luxury Dental Clinic a devenit Furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei.

Pretul unei consultatii stomatologice la aceasta clinica este de 150 lei. La medic specialist, consultatia are tariful de 200 lei. Exista si consultatii mai complexe, cum ar fi One Day Dental Checkup, care costa 1.800 lei si care presupune efectuarea intr-o singura zi a tuturor investigatiilor clinice si radiologice, precum si schitarea planului de tratament.

Pacientii sustin ca aceasta clinica se ridica la standarde inalte, atat in ceea ce priveste rezultatele obtinute, cat si din perspectiva esteticii. Acestia spun ca au avut o experienta foarte buna si ca au primit explicatii detaliate cu privire la interventii. Personalul este caracterizat ca fiind atent si empatic, intregul colectiv fiind laudat pentru atitudinea profesionista. Calitatea serviciilor, curatenia si aparatura performanta sunt foarte apreciate. Sunt insa si cativa clienti nemultumiti de experienta avuta si de raportul calitate-pret.

Vezi parerile pacientilor despre DentalMed Luxury Dental Clinic
Vezi Pareri

2. Rasmin Dent

In randul cabinetelor stomatologice dintre care pot alege pacientii din sectorul 5 se numara si Rasmin Dent. La aceasta clinica profeseaza o echipa de medici cu experienta in domeniul stomatologiei, sustinuta de participarea constanta la cursuri de specializare, care permit personalului medical sa ramana la curent cu cele mai moderne tehnici.

Preturile pentru consultatii in cadrul acestei clinici arata astfel: 60 lei pentru consultatie primara, deviz si plan de tratament, 50 lei consultatie primara, 60 lei pentru consultatie la copii si 100 lei consultatia de specialitate (chirurgie/ortodontie).

Mai multi pacienti si-au exprimat aprecierea pentru serviciile acestei clinici prin recenzii si recomandari in mediul online. Potrivit acestora, rezultatele sunt foarte bune, preturile sunt convenabile si serviciile de inalta calitate. Locatia este curata si echipata cu aparatura moderna. Colectivul medical este amabil, profesionist si empatic. Exista pacienti care spun ca nu au avut cea mai buna experienta si care s-au aratat nemultumiti de tarifele practicate de aceasta clinica stomatologica din sectorul 5.

3. Clinica Trident

In cazul in care vrei sa apelezi la serviciile unui cabinet stomatologic de top, situat in sectorul 5, o optiune foarte avantajoasa este clinica Trident. Aceasta dispune de 7 cabinete individuale si gazduieste o echipa formata din 20 de medici specialisti, intre care medici generalisti, chirurg maxilo-facial si un medic stomatolog ce si-a efectuat studiile de doctorat in strainatate. La dispozitia pacientilor se afla si trei cadre didactice universitare.

La aceasta clinica, pretul pentru o consultatie/apreciere status dentar este de 200 lei. Pentru schitarea planului de tratament si radiografie panoramica vei achita in plus 80 lei (in total 280 lei). Consultatia la medic specialist costa 200 lei.

Un numar mare de pacienti si-au relatat in mediul online experientele si s-au declarat multumiti de calitatea serviciilor. Acestia apreciaza aspecte precum designul clinicii, standardele de igiena, echipamentele si instrumentele performante, materialele calitative si respectarea programarilor. Mai sunt notate pozitiv si alte atribute ale clinicii, precum profesionalismul medicilor, rabdarea si implicarea acestora. Unii dintre pacienti au spus ca preturile sunt prea mari, iar altii declara ca au avut o experienta nu tocmai placuta.

4. Daffdent

Tot in sectorul 5, o varianta foarte buna dintre cabinetele stomatologice disponibile persoanelor care locuiesc in aceasta zona sau in apropiere o constituie Daffdent. Echipa de medici din cadrul cabinetului este specializata pe diverse ramuri ale stomatologiei si ofera servicii la cel mai inalt nivel de ingrijire dentara. Obiectivul colectivului medical este de a oferi tratamente personalizate si eficiente fiecarui pacient.

Costul unei consultatii primare ce include si intocmirea planului de tratament este de 100 lei. Pretul unei consultatii in regim de urgenta este de 50 lei.

Un numar mare de pacienti care au trecut pragul acestui cabinet stomatologic din sectorul 5 si-au exprimat multumirea si aprecierea fata de personal si de profesionalismul acestuia. Ei spun ca au beneficiat de o abordare profesionista, de rabdare si intelegere. Un alt avantaj il reprezinta aparatura de ultima generatie.

5. Cris Smile Studio

Nu in ultimul rand, o varianta foarte buna pentru pacientii ce vor sa beneficieze de servicii de calitate in cadrul unui cabinet stomatologic care este situat in sectorul 5 o reprezinta Cris Smile Studio. Aici se ofera servicii dentare complete, efectuate de o echipa de medici specialisti, ce folosesc solutii de ultima ora. Clinica a fost fondata de dr. Cristina Munteanu, din dorinta de a oferi servicii stomatologice centrate pe pacient.

Pretul unei consultatii primare este de 100 lei, iar cel al consultatiei de specialitate 150 lei. Pentru o consultatie de implantologie, care include analiza CT si dezvoltarea planului de tratament, pacientii vor achita 300 lei.

Din parerile pacientilor, reiese ca personalul este empatic, implicat si profesionist. Serviciile sunt de calitate, iar preturile sunt foarte bune. Atmosfera din clinica este placuta, iar cei mai multi pacienti declara ca au avut o experienta placuta si recomanda serviciile clinicii. Exista si cateva persoane care s-au aratat dezamagite de faptul ca programarile le-au fost decalate.

Concluzii

Oricare ar fi tratamentul stomatologic de care un pacient are nevoie, acesta poate gasi in sectorul 5 cel putin un cabinet stomatologic ale carui servicii sa corespunda asteptarilor. In aceasta zona a capitalei exista numeroase clinici dentare unde se pune accent pe calitate si pe confortul pacientului, dar si pe o abordare profesionista.