Meniu

Stomatologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa faci o vizita de rutina la stomatologie in Cluj sau ai o problema ce trebuie rezolvata de un medic dentist? Atunci trebuie sa citesti acest articol in care iti prezentam cateva clinici foarte bune, unde personalul medical este bine pregatit si lucreaza cu aparatura si materiale de ultima generatie.

In aceste clinici beneficiezi de servicii complete, din care fac parte: profilaxie, detartraj, albire dinti, fatete dentare, extractii, tratamentul cariilor, tratamente endodontice, implantologie, proteza dentara si, in unele cazuri, de un serviciu bine pus la punct de urgente stomatologice.

Cat costa serviciile de stomatologie din Cluj?

Daca esti interesat de serviciile de stomatologie din Cluj, preturi si specialisti, poti gasi informatii utile in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
EXQ Clinic
1 Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Tratamente personalizate si performante
 • Stomatologie pentru copii si pentru adulti
 • Echipamente si tehnologii digitale
 • Medici cu experienta care pun accentul pe pregatirea constanta
 • Parcare privata
 • Amabilitate si profesionalism
 • Atmosfera placuta
Dentocalm
2
175 Ron
 • Pret Consultatie 175 Ron
 • Echipa numeroasa de specialisti cu experienta
 • Urgente stomatologice non-stop
 • Multe review-uri pozitive in mediul online
 • Personal amabil si atent la nevoile pacientilor
AnaDent
3
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Diverse servicii stomatologice pentru adulti si copii
 • Personal medical bine pregatit, cu experienta si amabil
 • Clinica este situata in centrul orasului
 • Parcare publica in apropiere
 • Aproape de statii de transport in comun
Dr. Naim Waffai
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii stomatologice diverse, de ultima generatie
 • Accent pe confortul si relaxarea pacientului
 • Numeroase persoane foarte multumite de experienta
 • Personal medical profesionist si amabil
 • Locatie la care se ajunge usor, cu masina sau pe jos
Clinica EB Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici cu experienta
 • Microscop operator ce imbunatateste tratamentul endodontic
 • Diverse servicii stomatologice
 • Urgente stomatologice in timpul programului
 • Preturi mai mici fata de alte clinici
Paris Dental Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tratamente actuale, de calitate superioara
 • Echipa numeroasa de medici specializati in diverse domenii ale stomatologiei
 • Atentie la detalii
 • Programari online
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de stomatologie din Cluj

Cea mai buna clinica stomatologica din Cluj se afla, cu siguranta, printre cele de mai jos! Descoper-o si bucura-te de servicii de calitate, indiferent de problema dentara pe care o ai:

1. EXQ Clinic

Daca vrei servicii de calitate superioara in materie de stomatologie in Cluj, EXQ Clinic este clinica de care ai nevoie. Misiunea medicilor de aici este de a asigura servicii stomatologice de cea mai buna calitate si, din acest motiv, se fac in mod constant investitii in tratamente personalizate si performante, precum si in pregatirea profesionala a specialistilor. Un alt mare plus al acestei clinici este ca ofera o gama variata de servicii stomatologice: profilaxie dentara, aparat dentar, tratarea cariilor, implant dentar, parodontologie, estetica dentara, protetica dentara, tratamente de canal si stomatologie pentru copii. Dotarile si tehnologiile digitale de ultima ora sunt un avantaj enorm pus la dispozitie, care are drept scop principal imbunatatirea experientei la dentist pentru orice pacient, indiferent de varsta.

Pretul unei consultatii stomatologice este de 130 de lei la EXQ Clinic.

Aprecierile curg pe internet la adresa acestei clinici, considerata de pacienti ca fiind ultramoderna si cu servicii de top. Amabilitatea si priceperea medicului dentist, aparatura si tehnologiile de ultima ora, tratamentele variate, pentru copii si adulti, sunt alte cateva beneficii remarcate de clujeni in aceasta locatie moderna din cartierul Manastur.

Vezi parerile pacientilor despre EXQ Clinic
Vezi Pareri

2. Dentocalm

Printr-un concept care imbina profesionalismul cu buna dispozitie, clinica Dentocalm ofera o gama variata de tratamente ce vizeaza toate specializarile medicinei dentare – pornind de la profilaxie si pana la ortodontie si implantologie. Echipamentul din clinica este de ultima generatie (aparat de inhalosedare, laser, microscop endodontic, tehnologia PRGF Endoret), iar tratamentele puse la dispozitie sunt personalizate. O echipa de medici dezbate fiecare caz medical, pentru a oferi solutia optima pentru fiecare pacient. Printre serviciile clinicii se numara: fatete dentare, ortodontie cu aparat dentar, implanturi dentare, coroane dentare, stomatologie pediatrica, urgente dentare.

Dintre tarifele de la aceasta clinica amintim: consultatia de specialitate costa 175 lei, consultatia in regim de urgenta are un pret de 70 de lei, iar un pachet cu o consultatie + apreciere status dentar + plan de tratament costa 235 lei.

Sunt foarte multe opinii apreciative in mediul online in legatura cu serviciile acestei clinici. Majoritatea oamenilor spun ca au avut parte de o experienta foarte placuta datorita profesionalismului si implicarii medicilor, a serviciilor de urgenta bine puse la punct si a amabilitatii intregului personal. De asemenea, pacientii mai spun ca medicii explica toate procedurile pe intelesul tuturor, dandu-le incredere si o stare de bine.

3. AnaDent

Clinica de stomatologie AnaDent din Cluj-Napoca ofera numeroase servicii pentru copii si adulti. Printre acestea se afla: implantologie, ortodontie, albire dentara, estetica dentara, radiologie, protetica dentara, inhalosedare. Fondatoarea acestei clinici este dr. Anamaria Boldizsar, care considera ca in stomatologie nu exista probleme iremediabile, iar cu ajutorul specialistilor de la AnaDent si al tehnologiei si durerea ar trebui sa dispara din cabinet. Clinica este situata in centrul orasului, in apropierea unei parcari publice, precum si a statiilor de transport in comun.

Consultatia primara cu oglinda dentara este de 130 de lei iar, pentru o consultatie ortodontica, care include stabilirea unui diagnostic si elaborarea unui plan de tratament, tariful este de 150 de lei. Pentru o consultatie ocluzala disfunctie ATM (consultație clinică, analiza ocluziei, analiza musculaturii, ATM), tariful este de 220 lei.

Si aceasta clinica din Cluj este foarte bine vazuta de clienti, care au fost foarte generosi in aprecieri la adresa sa in review-urile de pe internet. Parintii spun ca micutii lor au beneficiat de toata ingrijirea si atentia de care aveau nevoie pentru a reactiona bine in timpul procedurilor stomatologice. De asemenea, sunt cuvinte de lauda si la adresa serviciilor pentru adulti, unde s-au remarcat: profesionalismul, priceperea, comunicarea deschisa si amabilitatea echipei medicale.

4. Dr. Naim Waffai

Dr. Naim Waffai provine dintr-o familie dedicata acestui domeniu medical, parintii sai fiind medici stomatologi. Una dintre prioritatile sale declarate este ca pacientul sa se simta confortabil si relaxat in cabinet, in timpul procedurilor si de aceea se preocupa constant sa ofere solutii optime, bazate pe tehnologii noi, eficiente si care nu implica durere. Clinica este situata intr-o locatie semicentrala, usor accesibila, iar serviciile oferite sunt numeroase: profilaxie, albire dentara, coroane dentare, odontoterapie, proteze dentare, fatete dentare, endodontie, implanturi dentare, tratament Invisalign, protetica dentara.

Consultatia costa aici 100 de lei, iar o consultatie in care se ofera si plan de tratament are un tarif de 150 de lei.

Cei care si-au tratat aici diverse probleme dentare se declara foarte multumiti de experienta. Ei spun ca au intalnit o echipa de profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, care stiu ce au de facut si nu ezita sa fie si amabili, sa aiba rabdare, sa fie calmi si sa le dea incredere. Din parerile exprimate pe internet reiese aprecierea de care se bucura aceasta clinica in randul clujenilor.

5. Clinica EB Dent

EB Dent este o clinica de stomatologie din Cluj care a aparut sub tutela dr. Elena Bebeselea Sterp, ce a lucrat ca rezident la spitalul de chirurgie maxilo-faciala, desfasurand, in paralel si activitatea de medic stomatolog la clinica EB Dent. Serviciile cabinetului includ: albire dentara, implantologie, protetica, extractii dentare, tratamente la microscop, radiografii. Echipa clinicii este alcatuita din specialisti in: stomatologie generala, chirurgie, endodontie, estetica dentara. Cei care au o urgenta stomatologica pot veni in ziua respectiva la clinica si vor fi tratati, cu conditia ca vizita sa se faca in timpul programului de lucru.

O consultatie stomatologica generala cu status dentar costa 100 de lei, acelasi pret avand si consultatia in regim de urgenta.

Pacientii acestei clinici se declara in majoritate foarte incantati de servicii. Ei apreciaza in mod deosebit serviciile dr. Elena Bebeselea si ale echipei sale, pe care le caracterizeaza ca fiind profesioniste. Tot la capitolul beneficii, oamenii au mai adaugat ca preturile sunt mai mai scazute decat la alte clinici stomatologice din Cluj. Sunt insa si pacienti care nu au fost foarte incantati de servicii, declarand ca s-au lovit de o atitudine neplacuta din partea personalului.

6. Paris Dental Clinic

Paris Dental Clinic este o clinica stomatologica din Cluj-Napoca unde sunt oferite tratamente de calitate superioara, datorita cadrelor medicale specializate si a aparaturii de top. Echipa medicala este una numeroasa si are formare in diverse sectoare de activitate stomatologica: endodontie, chirurgie dento-alveolara, protetica dentara, ortopedie dento-maxilo-faciala, parodontologie.

Tariful unei consultatii este de 150 de lei.

Persoanele tratate la aceasta clinica dentara din Cluj sunt multumite de calitatea serviciilor. In review-urile acestora echipa medicala este catalogata ca fiind serioasa si profesionista, ca lucreaza cu materiale de calitate si ca este atenta la detalii. Au mai fost enumerate si alte aspecte pozitive: atmosfera prietenoasa, curatenia si igiena, precum si buna organizare. In plus, este apreciat si faptul ca se pot face programari online, intr-un mod simplu si rapid. Sunt si cateva opinii discordante, care vorbesc despre lipsa de empatie a unor medici.

Concluziile noastre

La un dentist din Cluj nu merg doar clujenii, ci si oameni din toata tara, care vor sa aiba parte de servicii de foarte buna calitate. Dupa cum s-a putut vedea in acest articol, sunt multe clinici bune, in care se afla medici bine pregatiti, cu experienta, ce lucreaza cu materiale si aparate inovative, pentru un act medical ce asigura confort si siguranta pentru orice pacient.

Asadar, daca ai nevoie de un stomatolog in Cluj, apeleaza cu incredere la oricare dintre cele 5 clinici prezentate, evident, dupa ce le treci pe fiecare prin filtrul preferintelor si al nevoilor personale.