Meniu

Stomatologie copii Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca pana intr-o perioada recenta se considera ca primul consult stomatologic pentru copil trebuie sa se faca incepand cu varsta de 3 ani, studiile din domeniu arata ca vasta optima este cu mult mai mica (6 luni-1 an), prin urmare, este de dorit sa cauti un stomatolog pentru copii in Brasov imediat dupa nasterea micutului. Astfel, vei avea timp sa gasesti un stomatolog bun, castigand astfel un plus urias pentru o dezvoltare armonioasa a celui mic.

Preventia este cea mai buna abordare prin care se elimina degradarea dentitiei de la varste fragede si numai un stomatolog pentru copii bine pregatit poate sa monitorizeze sanatatea dintilor si gingiilor intr-un mod care sa previna aparitia cariilor si eventuale afectiuni ale gingiilor.

Cat costa un un consult la un stomatolog pentru copii in Brasov?

Cumva tipic in toate domeniile/serviciile medicale, indiferent de localitatile in care se ofera, pretul unui consult la un stomatolog pentru copii in Brasov este mai mult sau mai putin diferit de la o clinica la alta. Diferentele de pret sunt de cele mai multe ori rezultatul unor factori care tin de experienta stomatologului, performantele instrumentarului medical si al aparaturii utilizate in timpul tratamentului. Informatia din tabel te ajuta sa iti formezi o parere despre preturile uzitate de stomatologii pediatrice din Brasov:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Dentetico
1 Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Relationare excelenta cu medicii stomatologi
 • Echipamente de ultima generatie
 • Act stomatologic ireprosabil
 • Diagnosticare precisa
 • Tratamente eficiente
 • Medici experimentati
 • Buna pregatire
 • Atmosfera prietenoasa
 • Mediu confortabil si steril
Dental Elite
2
130 Ron
 • Pretul Consultatie porneste de la 130 Ron
 • Aparatura digitala de ultima generatie
 • Medici implicati
 • Servicii variate si de calitate
 • Preturi accesibile
 • Empatie pentru fiecare pacient
Premiere Dent
3
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici bine pregatiti, implicati si atenti
 • Raport excelent calitate-pret
 • Profesionalism
Vladau Studio
110 Ron
 • Pret Consultatie 110 Ron
 • Servicii stomatologice pentru intreaga familie
 • Echipamente performante
 • Materiale de foarte buna calitate
 • Medici bine pregatiti in abordarea micilor pacienti
Smile Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de inalta calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Preturi bune
 • Curatenie si dotari moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici in care poti gasi un stomatolog pentru copii in Brasov

In cele ce urmeaza poti citi un top concludent al clinicilor in care vei gasi un stomatolog pentru copii in Brasov.

1. Clinica Dentetico

Esti in cautarea unei clinici de stomatologie pentru copii in Brasov, unde medicii dintisti pun in practica servicii de inalta calitate? Atunci poti merge cu incredere la Dentetico, clinica aflata sub coordonarea unei echipe pluridisciplinare, unde copilul tau va fi corect diagnosticat si tratat. Pe langa pedodontie, Dentetico are in componenta si urmatoarele specialitati: profilaxie, odontologie, endodontie, endodontie la microscop, protetica, ortodontie, parodontologie, implantologie si chirurgie dentara. Printre serviciile care sunt aplicate in cadrul departamentului de stomatologie pediatrica merita amintite urmatoarele: sigilarea dentara, detartrajul, fluorizarea, obturatia, extractia dentara, tratamente ortodontice, tratarea cariei dentare, gingivitei si bruxismului. Pentru ca medicii au la dispozitie aparaturi cu o tehnologie de ultima generatie, actul medical desfasurat este intotdeauna ireprosabil si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Tariful unei consultatii stomatologice pentru copii este de 150 de lei. Pentru sigilarea dintilor temporari, pretul porneste de la 50 lei, pentru sigilarea dintilor permanenti – de la 100 lei, iar pentru pachetul de profilaxie – de la 150 lei.

In cele peste doua sute de recenzii postate in mediul online, pacientii se declara multumiti si incantati de relationarea cu echipa de stomatologi, laudand activitatea acestora. Pentru ca au la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, actul stomatologic este ireprosabil, diagnosticarea precisa, iar tratamentele eficiente. Departamentul de stomatologie pediatrica este reprezentat de medici experimentati, cu o buna pregatire in domeniu, care asigura o atmosfera prietenoasa si confortabila.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dentetico
Vezi Pareri

2. Dental Elite

Clinica Dental Elite ofera servicii de stomatologie pentru copii in Brasov si aplica o abordare diferita, imbinand experienta de business si profesionala cu energia, dinamismul si intelepciunea. Pentru a efectua tratamente stomatologice moderne, clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, la care au acces medici cu o ampla experienta si pregatire in domeniu. La aceasta clinica, actul medical este regandit, astfel incat empatia sa se transforme intr-o prioritate pentru medic.

Pretul pentru o consultatie este 130 de lei, in cazul copiilor care n-au implinit inca varsta de 3 ani si de 180 de lei pentru cei mai mari, iar cea din urma presupune si un plan de tratament. Tariful pentru sigilarea unui dinte temporar este de 170 de lei.

Aruncand o privire peste recenziile acordate clinicii Dental Elite, oricine isi poate da seama ca are de-a face cu o echipa de profesionisti in domeniu. Cei mai multi pacienti apreciaza empatia de care dau dovada membrii echipei in timpul actului medical, fara a trece cu vederea profesionalismul si priceperea acestora.  

3. Premiere Dent

In randul celor mai bune optiuni de clinici stomatologice pentru copii se alatura si Premiere Dent, cabinet stomatologic din Brasov unde se ofera servicii din mai multe discipline ale medicinei dentare. Aici, copilul tau poate beneficia de proceduri sigure si eficiente pentru sanatatea orala, fiind promovate intens tratamentele profilactice. In acest cabinet activeaza o echipa de medici stomatologi cu experienta, ce pun pe primul loc experienta placuta a micutilor, care trebuie sa beneficieze de tratamente confortabile si nedureroase.

Pentru consultatie si plan de tratament, tariful este de 130 lei, iar pentru sigilarea unui dinte temporar veti achita 170 de lei.

In spatiul online, numerosi pacienti si parinti ai micilor pacienti si-au exprimat recunostinta fata de medici si de calitatea serviciilor. Profesionisti, implicati, atenti si calmi – asa sunt descrisi medicii stomatologi din acest cabinet. De asemenea, este apreciat felul in care acesta comunica. Raportul calitate-pret este catalogat ca fiind excelent.

4. Dr. Vladau Studio

Daca te afli in cautarea unui stomatolog pentru copii si locuiesti in judetul Brasov, poti lua in calcul Dr. Vladau Studio, o clinica stomatologica moderna ce ofera servicii pentru intreaga familie. Echipamentele care functioneaza in aceasta clinica sunt performante, astfel incat sa asigure tratamente eficiente si cu rezultate foarte bune, dar si un diagnostic precoce, esential pentru abordarea corecta a afectiunilor dentare. Aparatura insa nu ar oferi niciun avantaj daca nu ar fi utilizata de o echipa medicala bine pregatita, asa cum este cea de la Vladau Studio. Tratamentele oferite copiilor includ: sigilare dentara, monitorizarea eruptiei dentare, gingivita, extractia dintilor temporari, cariile dentitiei temporare, aparate dentare.

Pretul pentru o consultatie este de 110 lei, iar pentru sigilarea unui dinte temporar este de 105 lei.

Serviciile acestei clinici sunt, in general, apreciate de pacienti, care spun mai multe lucruri pozitive in recenziile de pe internet: medici dedicati, amabili si care isi desfasoara activitatea cu calm si rabdare, cabinet stomatologic bine dotat, materiale de foarte buna calitate. Sunt insa si cateva persoane care nu au fost multumite de rezultatele tratamentelor de aici.

5. Smile Dent

La Smile Dent, clinica dentara din Brasov, poti gasi un bun stomatolog pentru copii. O gama vasta de servicii sunt puse la dispozitia pacientilor de toate varstele: de la albire si estetica dentara, la chirurgie, endodontie sau ortodontie. Exista aici si medici specializati in stomatologie pediatrica, iar ei pun la dispozitia micutilor diverse tratamente (sigilari, fluorizare, indrumari privind periajul dentar etc.). Indiferent de complexitatea cazului, misiunea echipei este de a asigura un act medical de inalta calitate.

Consultatia de stomatologie pediatrica in Brasov la aceasta clinica are pretul de 100 lei. Tariful pentru sigilarea dintilor temporari este de 150 de lei.

Dintre cei care si-au exprimat parerea despre serviciile acestei clinici, majoritatea spun ca au avut parte de o experienta placuta. La personal, sunt apreciate pregatirea, amabilitatea si atitudinea. Pe langa echipa profesionista, sunt apreciate si notate pozitiv inclusiv tarifele practicate. Cabinetele sunt bine dotate, curate si ingrijite.

Concluzii

Parintii care trebuie sa identifice un bun stomatolog pentru copiii lor in Brasov au la indemana suficiente clinici cu experienta, unde se folosesc tratamente moderne si echipamente de ultima generatie, ceea ce se traduce intr-o experienta confortabila pentru micutii pacienti, inclusiv pentru cei care se tem de dentist sau nu au mai vizitat inainte o clinica stomatologica.

Atunci cand vine vorba despre servicii medicale, inclusiv stomatologice, parintii trebuie sa se documenteze atent in prealabil si sa faca o alegere pe baza unor criterii ca: experienta personalului, atitudinea medicilor, raportul calitate-pret.