Meniu

Stomatologie copii Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici de stomatologie pentru copii in Buzau? Mai multe clinici dentare ofera servicii pentru pacienti de toate varstele si le poti alege pentru o consultatie de rutina sau pentru rezolvarea oricarei probleme de natura dentara pe care o intampina copilul tau.

Fie ca e vorba despre intentia de a monta un aparat dentar, despre aparitia unor pete pe dinti, o fractura dentara sau o simpla consultatie, este important sa alegi un dentist pentru copii din Buzau cu experienta, in ideea de a ii asigura celui mic ingrijiri de calitate si o experienta placuta. In acest articol, iti oferim mai multe informatii despre clinicile care integreaza pedodontia in lista de servicii si care sunt considerate a fi cele mai bune la acest capitol.

Stomatologie copii Buzau: topul celor mai bune clinici dentare pentru micii pacienti

Daca vrei sa identifici o clinica unde se ofera servicii de stomatologie pentru copii inalt calitative si locuiesti in Buzau, urmatorul tabel iti poate fi de folos. Acesta prezinta numele celor mai bune clinici dentare si tarifele practicate pentru un consult stomatologic la copii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Swiss Dental
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Tratamente eficiente
 • Medici profesionisti si atenti la detalii
 • Buna organizare
 • Aparatura moderna
Sanmedica Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Profesionalism
 • Dotari moderne
Andra Smile
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalism
 • Implicare si rabdare
 • Unii pacienti spun ca preturile sunt mari
Clinica Dent A.S.
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Medici bine pregatiti
 • Implicare
Ideea Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Act medical stomatologic de calitate
 • Seriozitate
 • Profesionalism
 • Medici cu experienta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se ofera cele mai bune servicii de stomatologie pentru copii in Buzau?

Buzau este un oras ce gazduieste numeroase cabinete si clinici dentare, dintre care multe integreaza si servicii stomatologice pentru copii. Parintii trebuie sa aleaga cu atentie clinica pentru cei mici, astfel incat sa evite aparitia fricii de tratamente stomatologice si de tot ce inseamna cabinetul medicului dentist.

Pentru a iti fi mai usor sa gasesti un medic stomatolog pentru copii in Buzau, am alcatuit urmatorul clasament, din care fac parte cele mai bune clinici, unde raportul calitate-pret este satisfacator si unde copilul tau poate beneficia de o experienta confortabila:

1. Swiss Dental

Topul celor mai bune clinici dentare din Buzau ce ofera servicii stomatologice pentru copii incepe cu Swiss Dental, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Echipa clinicii este formata din medici specializati pe anumite ramuri ale stomatologiei, intre care implantologia, chirurgia orala si estetica dentara. Cu specific romano-elvetian, aceasta clinica mizeaza pe cel mai inalt nivel de calitate si ofera servicii stomatologice complete, folosind tehnologii de ultima generatie. Specialistii in pedodontie realizeaza planuri de tratament personalizate pentru copii si ii ajuta sa se acomodeze cu clinica.

Pretul unei consultatii porneste de la 50 lei.

Dintre cei care au trecut pragul clinicii, mai multi au decis sa isi relateze experienta si in mediul online. Majoritatea spun ca au avut o experienta foarte buna si ca au beneficiat de tratamente eficiente. In privinta medicilor, acestia sunt descrisi ca fiind profesionisti, empatici, bine organizati, prompti si atenti la detalii. Serviciile sunt de inalta calitate, iar clinica este dotata cu aparatura moderna.

Vezi parerile pacientilor despre Swiss Dental
Vezi Pareri

2. Sanmedica Dent

In Buzau, consultatia si tratamentele de stomatologie pentru copii se pot efectua si la Sanmedica Dent, ce face parte din topul clinicilor dentare din oras. Aici se ofera servicii stomatologice complete, efectuate de o echipa medicala cu pregatire in mai multe discipline ale medicinei dentare. Calitatea serviciilor oferite reprezinta o prioritate, lucru sustinut inclusiv de dotarile performante din cadrul clinicii, care contribuie la efectuarea tratamentelor in siguranta.

Privitor la tarife, consultatia pentu copii are pretul de 100 lei si include acomodarea.

Cativa pacienti au oferit calificative maxime, ceea ce reflecta ca au fost multumiti de experienta avuta la aceasta clinica si de tratamentele de care au beneficiat. Medicii sunt bine pregatiti si dau dovada de profesionalism, iar dotarile sunt de ultima generatie.

3. Andra Smile

Clinica Andra Smile este una dintre principalele clinici dentare din Buzau pe care le poti alege in vederea unei consultatii de stomatologie pentru copii. Tratamentele indeplinesc standarde inalte de calitate, fiind puse la dispozitie de o echipa de profesionisti cu experienta vasta in domeniul stomatologiei, care sunt preocupati de o evolutie continua. Sunt oferite servicii din mai multe ramuri ale medicinei dentare, printre care si pedodontia. Cei mici beneficiaza de intreaga atentie a personalului, care identifica cele mai potrivite tratamente pentru ei.

Consultatia costa 100 lei in cadrul acestei clinici.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor din aceasta clinica, unde spun ca au beneficiat de implicare si rabdare din partea medicilor, remarcati inclusiv pentru profesionalism. Acestea sunt principalele motive pentru care ei recomanda clinica. Pe de alta parte, exista si cativa pacienti nemultumiti de tarifele practicate, despre care spun ca sunt destul de mari.

4. Clinica Dent A.S.

La clinica Dent A.S. din orasul Buzau se ofera servicii de stomatologie pentru copii si pentru pacientii de toate varstele. Cu peste 10 ani de activitate, in aceasta clinica se pune accent pe calitatea actului medical si pe diversitate in privinta tratamentelor oferite. Se folosesc tehnologii moderne, iar personalul clinicii se afla intr-o continua perfectionare. Din acest motiv, participa la cursuri postacademice organizate in tara si in strainatate, ceea ce le permite sa fie la curent cu noutatile din domeniul stomatologiei.

Consultatia are pretul de 100 lei.

In mediul online, feedback-ul este in mare parte pozitiv, iar mai multi pacienti spun ca serviciile sunt de calitate si se declara multumiti. Ei recomanda clinica inclusiv pentru calitatile personalului, care este bine pregatit, implicat, amabil si da dovada de profesionalism.

5. Ideea Dent

Ideea Dent este o alta clinica dentara foarte apreciata in Buzau, unde se realizeaza diverse tratamente de stomatologie pentru copii. Cu 23 de ani de experienta si 9 specializari acoperite, aceasta clinica se adreseaza pacientilor de toate varstele si poate prelua inclusiv cazuri complexe. Se folosesc tehnologii avansate si calitatea rezultatelor este asigurata de o echipa formata din profesionisti, care ofera proceduri si tratamente stomatologice dedicate intregii familii.

Consultatia are pretul de 100 lei.

Cei mai multi pacienti spun ca sunt multumiti de calitatea serviciilor si ca au reusit sa scape de teama de dentist. Seriozitatea si profesionalismul colectivului medical sunt principalele motive pentru care pacientii recomanda aceasta clinica.

Concluzii

Orasul Buzau gazduieste numeroase clinici dentare unde se ofera tratamente stomatologice pentru copii si unde confortul acestora se afla pe primul loc. Acomodarea este importanta, deoarece copilul trebuie sa se simta in siguranta si sa se familiarizeze cu atmosfera din clinica, mai ales daca este o experienta noua pentru el.

Raportul calitate-pret, atitudinea medicilor si tehnologiile folosite sunt cele mai importante criterii de alegere a unei clinici stomatologie, indiferent de varsta pacientului care urmeaza sa beneficieze de tratamentele mai mult sau mai putin complexe.