Meniu

Stomatologie copii Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Unde poti gasi un stomatolog pentru copii in Calarasi? Daca vrei sa mergi cu micutul tau la dentist pentru un control de rutina sau pentru rezolvarea unei probleme dentare mai mult sau mai putin complexe, in acest articol iti recomandam un cabinet stomatologic foarte apreciat.

Alegerea medicului stomatolog pentru copil este importanta, deoarece primele vizite la stomatolog vor avea un impact considerabil asupra viziunii sale despre tot ce inseamna dentist.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Smile Boutique
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici bine pregatiti
  • Profesionalism si amabilitate
  • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti cel mai bun stomatolog pentru copii in Calarasi?

Desi optiunile de cabinete dentare din Calarasi nu sunt tocmai numeroase, poti gasi un bun stomatolog pentru copiii tai, care prioritizeaza confortul pacientilor si calitatea superioara a actului medical. In continuare, vei afla mai multe despre activitatea cabinetului, precum si informatii referitoare la tariful pentru o consultatie:

Smile Boutique

Smile Boutique din Calarasi este un cabinet dentar unde parintii vor gasi un bun stomatolog pentru copii, aici efectuandu-se tratamente pentru pacientii de orice varsta. In gama de servicii sunt acoperite mai multe ramuri ale medicinei dentare, dupa cum urmeaza: stomatologie generala, implantologie, ortodontie, estetica dentara, endodontie si pedodontie. Calitatea actului medical este sustinuta din doua directii. Pe de o parte, medicii au experienta in domeniu si identifica in timp util solutia potrivita pentru orice problema dentara, iar pe de alta parte, se foloseste aparatura moderna.

Pretul unei consultatii este de 100 lei.

Feedback-ul din partea pacientilor este in mare parte pozitiv. Acestia recomanda serviciile cabinetului stomatologic Smile Boutique, unde spun ca au beneficiat de tratamente calitative si preturi accesibile. Medicii sunt caracterizati ca fiind profesionisti si amabili.

Vezi parerile pacientilor despre Smile Boutique
Vezi Pareri

Concluzii

Persoanele din Calarasi care vor sa identifice un stomatolog pentru copii trebuie sa se asigure ca aleg un cabinet modern, unde primeaza calitatea serviciilor si confortul pacientului. Cabinetul prezentat anterior indeplineste toate criteriile si reprezinta o optiune principala pentru cei care locuiesc in acest oras si vor sa isi programeze copilul la dentist.