Stomatologie copii Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orasele din sudul tarii ies in evidenta prin numarul impresionant de clinici in care isi desfasoara activitatea medici specializati, cu ani de experienta in spate, iar un exemplu bun in acest sens este cel al cinicilor de stomatologie pentru copii din Craiova. Parintii care vor sa se asigure ca micutii lor afla cat mai devreme de importanta igienei orale, se vor orienta catre una din aceste clinici.

Fiecare va incerca sa gaseasca o clinica de stomatologie pentru copii in Craiova pe forumuri, intrucat acest lucru le ofera posibilitatea sa vada opiniile altor utilizatori care au trecut deja printr-o experienta similara. Chiar si asa, ei trebuie sa tina cont de faptul ca experientele pe care le citesc sunt subiective si exista sansa sa reprezinte un caz izolat.

Cat costa o consultatie la o clinica de stomatologie pentru copii din Craiova?

In functie de factori precum aparatura, nivelul de pregatire pe care il au medicii si chiar si locul in care este pozitionata clinica respectiva, preturile serviciilor de stomatologie pentru copii din Craiova o sa difere. De aceea, adultii sunt cei carora le revine responsabilitatea sa gaseasca solutia cea mai optima pentru cei mici, iar tabelul de mai jos vine in sprijinul lor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CriniDent
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Focus pe pacient
 • Aparatura moderna
 • Personal specializat
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera prietenoasa
Dental32
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura moderna
 • Materiale de calitate
 • Medici intr-o continuare informare
 • Comportament ideal cu cei mici
 • Cabinet curat si primitor
Dintisor Care
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Echipamente performante
 • Preturi accesibile
 • Personal primitor
 • Locatie convenienta
 • Timp mic de asteptare
De 4 Kids
110 Ron
 • Pret Consultatie 110 Ron
 • Medici cu pregatire internationala
 • Tehnologie performanta
 • Servicii de calitate
 • Solutii personalizate
 • Atmosfera placuta
Dr. Leahu
120-245 Ron
 • Pret Consultatie 120-245 Ron
 • Serviciu propriu de radiologie digitala
 • Medici cu experienta
 • Medici cu experienta
 • Tratamente personalizate
 • Servicii pentru copii si adulti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de stomatologie pentru copii in Craiova

Cu intentia de a avea parte de cele mai bune servicii de stomatologie pentru copii in Craiova, parintii celor mici se vor uita peste descrierile mai mult clinci. Luand in considerare mai multi factori, clinicile de mai jos se afla in topul preferintelor locuitorilor orasului si din imprejurimi.

1. CriniDent

Povestea clinicii stomatologice CriniDent din Craiova incepe in anul 2000 si continua pana in ziua de astazi. Cu o gama impresionanta de servicii, efectuarea tratamentelor este posibila datorita nivelului de performanta si profesionalism. Aparatura moderna asigura un grad ridicat de calitate, in timp ce personalul specializat intelege preocuparile pacientului, astfel incat tratamentul pe care il ofera sa fie unul optim. In materie de stomatologie pediatrica, specialistii din cadrul clinicii ofera solutii, astfel incat cei mici sa n-aiba de suferit pe masura ce se maturizeaza, ci sa se bucure de o viata sanatoasa.

La CriniDent, pretul unei consultatii de specialitate, pentru copii, este de 100 de lei.

Recenziile aduse clinicii CriniDent sunt unanim pozitive, ceea ce se datoreaza, dupa cum marturisesc si pacientii, profesionalismului, punctualitatii si atitudinii primitoare. Nu doar copiii au nevoie de o abordare prietenoasa, ci si adultii carora le este greu sa gaseasca motivatia pentru a se duce la dentist si tocmai de aceea, clinica le ofera tuturor o experienta cat mai placuta.

Vezi parerile pacientilor despre CriniDent
Vezi Pareri

2. Dental32

Cu un cabinet dentar dedicat adultilor si unul pentru copii, clinica Dental32 din Craiova are ca scop eliminarea fricii de consult pentru persoanele de toate varstele. Efectuarea serviciilor medicale este posibila multumita aparatelor inovative din cadrul clinicii, precum aparatul de  inhalosedare Tecno-Gaz Master Flux, anesteziei computerizate Sleeper One 5 si laserului Biolase iLase. Copiii carora le este frica de injectie vor beneficia cel mai mult de pe urma anesteziei computerizate, intrucat nu vor mai avea de ce sa se teama.

La cabinetul pentru copii, pretul unei consultatii este de 100 de lei.

Experientele pacientilor care apeleaza la serviciile acestei clinici sunt in cea mai mare parte pozitive, atat in ceea ce-i priveste pe adulti, cat si pentru copii. Personalul este apreciat, pe de-o parte, pentru interactiunea pe care o au cu cei mici si pe de alta parte, pentru aspectul primitor si curat al cabinetului de stomatologie.

3. Dintisor Care

Cu o echipa tanara de medici stomatologi si un nume care sugereaza o abordare prietenoasa, Dintisor Care reprezinta una din cele mai populare optiuni in ceea ce priveste alegerea unui stomatolog pediatru in Craiova. Un zambet nu costa nimic, dar inseamna mult, iar acestui principiu i se datoreaza preturile accesibile de la clinica. Tratamentele sunt oferite de un personal primitor, intr-o atmosfera relaxanta, cu ajutorul aparaturii moderne, pentru ca pacientii sa nu evite vizita la dentist, ci sa o vada ca pe o modalitate de a-si imbunatati in mod considerabil sanatatea.

Pentru o consultatie in vederea prevenirii afectiunilor, tariful este de 50 de lei, iar in acest pret este inclus si planul de tratament.

Opiniile pacientilor care au vizitat Dintisor Care au un numitor comun, iar acela este amabilitatea de care da dovada personalul clinicii. Nu doar ca persoanele care alerg serviciile clinicii vor primi tratamentul de care au nevoie in cele mai bune conditii, dar se vor bucura si de informatii utile in ceea ce priveste mentinerea rezultatelor pentru cat mai mult timp.

4. De 4 Kids

Pe partea de stomatologie pediatrica in Craiova exista si clinici care fac parte din grupuri mai mari, cunoscute la nivel national, precum este cazul clinicii De 4 Kids. Aici, confortul copilului reprezinta o prioritate, asa ca membrii echipei fac tot posibilul sa asigure un mediu primitor, in care fiecare pacient sa se simta bine-venit, fara exceptie. Cu ajutorul tehnicilor de acomodare pe care le folosesc medicii, chiar si cei mai anxiosi pacienti se vor linisti, astfel incat tratamentul sa se poata realiza in cele mai bune conditii.

La aceasta clinica, o consultatie, care poarta numele de „Happy Visit” costa 110 lei.

Multi dintre pacientii care au vizitat clinica nu s-au asteptat vreodata ca un consult sa le faca placere, dar De 4 Kids le-a aratat ca si acest lucru este posibil. Un alt lucru pe care il apreciaza pacientii este faptul ca medicii isi actualizeaza in mod constant cunostintele, pentru a oferi in continuare tratamente de calitate tuturor celor care au nevoie de ele.

5. Dr. Leahu

O alta clinica la care parintii pot gasi un stomatolog pentru copii in Craiova este cea care face parte din grupul Dr. Leahu si care se caracterizeaza prin 8 sali de tratament, serviciu propriu de radiologie digitala 3D si cabinete stomatologice special destinate copiilor. Tratamentele sunt personalizate, asa ca fiecare copil va primi o solutie care sa raspunda problemelor lui.

Pentru copiii cu varsta mai mica de 5 ani, pretul consultatiei este de 120 de lei, iar pentru cei care depasesc varsta de 5 ani, pretul este de 245 de lei.

Pacientii care inainte evitau cabinetele de stomatologie din cauza unor experiente neplacute din trecut, si-au schimbat in mod radical parerea dupa ce au vizitat clinica Dr. Leahu. Mediul placut, profesionalismul, promptitudinea si amabilitatea reprezinta doar cateva din cuvintele pe care oamenii le folosesc pentru a descrie activitatea de la aceasta clinica.

Concluzii

In cele din urma, indiferent de clinica pe care o aleg in vederea obtinerii unor servicii de stomatologie pentru copii in Craiova, parintii trebuie sa se asigure ca micutul ajunge in mod periodic la cabinet. In acest fel, afectiunile grave vor fi depistate in timp util, ceea ce le va permite medicilor sa stabileasca un plan de tratament cat mai eficient.

Copiii care invata de mici sa viziteze de cel putin doua ori pe an cabinetul medicului dentist vor continua acest obicei si in viata de adult, iar acest lucru va limita problemele de igiena orala ce pot aparea, pe masura ce inainteaza in varsta.