Meniu

Stomatologie copii Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Parintii care cauta un dentist bun pentru problemele de sanatate orala sau pentru monitorizarea dintilor celor mici se pot adresa unui cabinet de stomatologie copii din Galati, in cadrul uneia dintre clinicile de top ale orasului de pe malul Dunarii. Inca de la aparitia dentitiei de lapte este necesar un control stomatologic care sa asigure parintele ca nu exista deficiente de structura si ca sunt intrunite toate conditiile pentru a admira zambetul frumos si sanatos al fiului sau fiicei.

Consultarea unui pedodont la orice varsta a copilului va asigura profilaxia, tratamentul sau corectarea rapida si eficienta a unor eventuale deficiente de pozitionare ale danturii.

Unde gasesti un cabinet de stomatologie copii in Galați?

De multe ori este greu sa il faci pe cel mic sa stea linistit pe scaunul de la dentist, de aceea un medic specializat pe stomatologie copii in Galati va sti sa imbine cunostintele medicale cu tactul, blandetea si empatia necesare. Il poti gasi la una dintre clinicile din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Family Smile
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Medic bine pregatit, profesionist
 • Doctorita inspira confort si liniste, eliminand temerile pacientului
 • Echipamente de noua generatie
 • Ambient placut, curat
 • Excelent raport calitate-pret
Dento Art
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Personal cu inalta pregatire, profesionist
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Proceduri fara durere
 • Promptitudine in interventii
 • Servicii pentru intreaga familie
Bivol Dental
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Experienta placuta la cabinet
 • Profesionalismul medicului
 • Lucrari eficiente
 • Lipsa dureri
 • Aparatura moderna
Dr. Leahu
120-245 Ron
 • Pret Consultatie 120-245 Ron
 • Servicii stomatologice integrate
 • Echipa profesionista
 • Tehnici de ultima generatie
 • Atentie si empatie fata de pacienti
 • Tratamente medicale ireprosabile
Unident
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Servicii stomatologice premium
 • Medici profesionisti
 • Echipa tanara si devotata
 • Aparatura si intrumente de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune cabinete de stomatologie copii din Galati

Daca te intrebi care este diferenta intre un dentist pentru adulti si un medic de la stomatologie copii, in Galati poti observa prin propria experienta apeland la unul dintre doctorii de la clinicile din clasamentul urmator, pentru care dragostea de profesie se manifesta si prin faptul ca pot deveni usor prietenii celor mici, in care pot avea incredere ca si in Zana Maseluta.

1. Family Smile

La clinica Family Smile, cu servicii dedicate intregii familii, parintii pot conta pe experienta in stomatologie copii a dr. Florentina Cuignet-Miron, cu o activitate de peste 15 ani la Spitalul de Urgenta pentru Copii „Sfantul Ioan” din Galati. Medicul a deschis clinica in anul 2019, preocupandu-se pentru respectarea standardelor europene si dotarea cu toate echipamentele necesare pentru a oferi ingrijire de calitate.

Tarifele pentru serviciile diverse oferite de cabinetul Family Smile sunt afisate pe site-ul web. O consultatie la acest dentist de copii din Galati este gratuita.

Parerile pacientilor referitor la serviciile dr. Miron sunt foarte bune. Ei apreciaza faptul ca medicul este bine pregatit, profesionist, ca inspira liniste si confort, eliminand orice teama a pacientilor de toate varstele. De asemenea, se mentioneaza ambientul placut, curatenia, echipamentele de noua generatie si un raport excelent calitate-pret.

Vezi parerile pacientilor despre Family Smile
Vezi Pareri

2. Dento Art

Dento Art Galati a intrat pe piata serviciilor de medicina dentara in anul 2003 si este locul potrivit pentru problemele de sanatate orala ale intregii familii, unde parintii pot gasi si un bun stomatolog copii in Galati. Experienta de 20 de ani recomanda echipa medicala care si-a insusit ca valori, pe langa o calitate ridicata a tratamentelor si procedurilor, buna relatie interumana cu pacientul, empatia si intelegerea nevoilor acestuia.

Tarifele pentru serviciile diverse ale acestei clinici din Galati sunt afisate pe site-ul web. La cabinetul de pedodontie, pretul unei consultatii este de 100 de lei.

Pacientii se declara multumiti de prestatiile medicale de aici, asa cum reiese din recenziile de pe Google. Sunt consemnate personalul cu inalta pregatire, profesionist, amabil si empatic, procedurile fara durere, promptitudinea in interventii. Gama diversificata de servicii stomatologice face ca la Dento Art sa se trateze intrega familie.

3. Bivol Dental

Cabinetul Bivol Dental din Galati, fondat de dr. Valeriu Bivol, este specializat pe chirurgie stomatologica si implantologie, stomatologie copii, tratamente terapeutice si lucrari protetice personalizate. Clinica se remarca prin atmosfera de incredere, siguranta si confort oferite pacientului inca de la prima sa vizita, prin experienta medicului si echipamentele performante cu care este dotata.

Pretul pentru o consultatie la acest dentist copii din Galati este de 120 de lei.

Din cele cateva recenzii inregistrate de pacientii dr. Valeriu Bivol, reiese ca acestia sunt multumiti, apreciind experienta placuta la cabinet, profesionalismul desavarsit al medicului, lucrarile eficiente si lipsa durerii in timpul interventiilor, aparatura moderna utilizata.

4. Dr. Leahu

Clinica Dr. Leahu din Galati face parte dintr-o retea de servicii de medicina dentara cu centre in marile orase ale tarii si ofera o serie de servicii, printre care stomatologie copii, implanturi dentare, coroane si fatete dentare, aparate dentare, tratamente de chirurgie dentara si albire a dintilor. Fondatorul retelei este dr. Ionut Leahu, medic stomatolog specialist in implantologie orala, cu master in implantologie orala si parodontologie.

Tarifele clinicilor pot fi consultate pe site-ul web. Pentru o consultatie la pedodont, parintii copilului vor plati in functie de varsta micului pacient, astfel: pentru copii sub 5 ani – 120 lei si pentru copii peste 5 ani – 245 lei.

Clientilor clinicii Dr. Leahu din Galati sunt multumiti de prestatiile de aici. Ei consemneaza in recenzii echipa profesionista, tehnicile moderne, de ultima generatie, empatia si atentia sporita fata de nevoile pacientilor, tratamentele medicale ireprosabile. Un avantaj mentionat in comentarii este acela ca serviciile stomatologice sunt integrate, fara a fi nevoie de deplasare pentru radiografie dentara.

5. Unident

Clinica Unident din Galati este parte a unei retele cu centre de medicina dentara in alte trei orase ale Romaniei, Brasov, Tulcea si Buzau, in care parintii pot gasi servicii de stomatologie copii. In cele 4 clinici dotate cu tehnologia viitorului se ofera tratamente si proceduri avansate de medicina dentara laser, radiologie dentara 3D, tehnica dentara digitala, microchirurgie faciala si oxygenoterapie hiperbarica.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. O consultatie la stomatologie pediatrica costa 160 de lei.

Parerile pacientilor sunt foarte bune si sunt exprimate in recenzii care recomanda experienta avuta la Unident Galati. Sunt apreciate serviciile premium, profesionalismul medicilor, echipa tanara si devotata, amabilitatea si empatia fata de pacient, instrumentele si aparatura de ultima generatie. Sunt si pacienti care spun ca preturile sunt ridicate.

Concluzii

Grija parintilor pentru dantura celor mici si monitorizarea atenta a tuturor problemelor de sanatate orale de-a lungul etapelor de crestere se poate concretiza in alegerea unor servicii de inalta calitate de stomatologie copii. La Galati, exista medici cu experienta, dedicati profesiei, care stiu sa abordeze micii pacienti cu blandete si rabdare, pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Un bun dentist pentru copii poate fi gasit oricand la una dintre clinicile de top din clasamentul de mai sus.