Meniu

Stomatologie copii Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica de stomatologie pentru copii in Pitesti? In acest articol vei gasi cel putin o clinica dentara ce corespunde asteptarilor tale, atat din punct de vedere al calitatii actului medical, cat si in privinta tarifelor

Alegerea unui dentist pentru copii in Pitesti este simplificata datorita numeroaselor optiuni de clinici dentare ce integreaza si pedodontia in lista de servicii, insa parintii trebuie sa ia o decizie in functie de mai multi factori: experienta medicilor, atitudinea fata de pacient, tarifele practicate si conditiile din clinica.

Care este cea mai buna clinica de stomatologie pentru copii in Pitesti?

Mai multe clinici din Pitesti pun la dispozitie servicii de stomatologie pentru copii, astfel ca micutii pacienti beneficiaza de tratamente complete si de confort sporit in cadrul celor mai moderne cabinete si clinici dentare. Iata care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Dental Prime
1 Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Personal amabil
 • Fără frica de dentist
 • Lipsa durerilor in timpul procedurilor stomatologice
 • Cladire eleganta, cu interior placut
Dr. Leahu
2
180 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 180 Ron
 • Servicii stomatologice de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate si promptitudine
 • Aparatura de ultima generatie
 • Buna comunicare medic-pacient
Clinica Victoria
3
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tratamente si servicii stomatologice de calitate
 • Colectiv profesionist si empatic
 • Relatie buna medic-pacient
 • Comunicare eficienta
 • Aparatura moderna
Metropolitan Dental
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si implicare
 • Colectiv amabil
 • Preturi accesibile
 • Programarile se respecta
Tao Dent
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii stomatologice de calitate
 • Medici bine pregatiti si dedicati meseriei
 • Echipament performant
 • Curatenie
Andent
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Act medical stomatologic de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Comunicare eficienta cu micii pacienti
 • Aparatura moderna
 • Decor vesel
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cat costa o consultatie de stomatologie pentru copii in Pitesti?

Daca esti parinte, este firesc sa iti doresti calitate superioara atunci cand vine vorba despre servicii de stomatologie pentru copii, iar numeroase clinici dentare din Pitesti respecta aceasta cerinta.

In paragrafele urmatoare, poti afla mai multe detalii despre clinicile de stomatologie din Pitesti ale caror servicii se adreseaza si celor mai tineri pacienti:

1. Dental Prime

De peste 15 ani in Pitesti, Clinica Dental Prime a castigat increderea argesenilor, prin numarul mare de pacienti tratati cu succes, peste 10.000, in variate domenii de stomatologie copii si adulti. In oferta de servicii a centrului de medicina dentara se includ implant dentar, estetica dentara si protetica, endodontie, ortodontie, montare aparat dentar, radiografii dentare si tratamente inovatoare cu laser. Te poti adresa aici pentru problemele dintilor si gingiilor copilului tau unuia dintre medicii bine pregatiti ai clinicii: dr. Paul Oltean, medic stomatolog specialist in implantologie, estetica si protetica dentara, sau dr. Valeria Voiculescu, medic stomatolog specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala, pentru cazurile de pozitionare defectuoasa a danturii. Dental Prime este prezenta in judetul Arges cu doua clinici, una in Pitesti si alta in Mioveni.

Pentru examinarea stomatologica initiala a copilului nu se plateste, intrucat consultatia pediatrica este gratuita in acest centru.

Pacientii care au beneficiat aici de consultatii si tratamente se declara multumiti de serviciile de calitate ale clinicii, de profesionalismul si experienta medicilor, de faptul ca personalul are capacitatea de a inlatura orice anxietate pe care o resimt pacientii si de lipsa durerilor in timpul procedurilor stomatologice. Se mai apreciaza cladirea eleganta si interiorul placut.

Vezi parerile pacientilor despre Dental Prime
Vezi Pareri

2. Dr. Leahu

Clinica Dr. Leahu este una dintre cele mai apreciate clinici dentare din Pitesti pe care le poti alege pentru consultatia si tratamentele de stomatologie pentru copiii tai. In componenta clinicii intra 8 cabinete dentare, in cadrul carora isi desfasoara activitatea o echipa de medici profesionisti. Tratamentele sunt personalizate, rapide si eficiente. Una dintre prioritatile clinicii este de a tine pasul cu noutatile din domeniul stomatologiei, motiv pentru care se investeste constant in echipamente.

Pentru copiii cu varsta sub 5 ani, consultatia are pretul de 180 lei. La copiii cu varsta peste 5 ani, consultatia costa 280 lei.

Multi pacienti care au trecut pragul clinicii Dr. Leahu si-au exprimat aprecierea prin intermediul recenziilor online. Conform acestora, medicii sunt foarte bine pregatiti, iar intregul personal este remarcat pentru amabilitate, promptitudine, intelegere si atentie la nevoile pacientului. Medicii le explica celor mici procedura, ceea ce ii ajuta sa fie confortabili. Serviciile sunt de calitate si personalul foloseste aparatura de ultima generatie. Exista si cativa pacienti care se declara nemultumiti de tarife.

3. Clinica Victoria

Prezenta si in Pitesti, Clinica Victoria este una dintre cele mai apreciate clinici dentare ce ofera si servicii de stomatologie pentru copii. Se asigura servicii complete, din toate ramurile medicinei dentare. Ceea ce deosebeste aceasta clinica dentara de celelalte din Romania este existenta unui consiliu medical specializat pentru diagnosticare si planuri de tratament. Pentru ca rezultatele si calitatea actului medical sa fie pe masura asteptarilor, medicii colaboreaza prin intermediului unui sistem IT propriu si folosesc echipamente de ultima generatie.

Consultatia la medic pedodont costa 100 lei.

Foarte multi pacienti spun ca au avut o experienta buna la aceasta clinica, unde au intalnit medici care le-au raspuns la orice intrebare si i-au indrumat pe tot parcursul tratamentului. Colectivul este profesionist, empatic, atent si amabil. Se lucreaza curat, se foloseste aparatura moderna si este apreciata inclusiv relatia medic-pacient. Cativa pacienti recomanda clinica Victoria spunand ca medicii de aici i-au ajutat pe copiii lor sa treaca peste frica de dentist.

4. Metropolitan Dental Spa

Metropolitan Dental Spa este unul dintre cabinetele dentare din Pitesti unde se ofera servicii de stomatologie pentru copii si unde pacientii de toate varstele beneficiaza de tratamente moderne si nedureroase. Medicii stomatologi asigura o gama completa de proceduri stomatologice, identificand solutia potrivita pentru orice problema dentara. Medicii reusesc sa evalueze cu succes sanatatea orala a copiilor si sa faca examenul dentar cat mai confortabil pentru micii pacienti.

Consultatia are pretul de 100 lei.

In mediul online, zeci de persoane care au trecut pragul acestui cabinet stomatologic si-au povestit experienta si s-au aratat multumiti de calitatea serviciilor. Ei atribuie personalului calitati precum implicare, profesionalism, competenta si seriozitate. De asemenea, colectivul medical este amabil si calm. Programarile se respecta si preturile sunt accesibile.

5. Tao Dent

In cadrul clinicii dentare Tao Dent din Pitesti pot fi accesate servicii de stomatologie pentru copii si pentru intreaga familie. De peste 10 ani, aceasta clinica pune la dispozitia pacientilor de toate varstele servicii premium din sfera stomatologiei, care se aliniaza celor mai exigente criterii de calitate ale actului medical. Pentru a indeplini aceste cerinte, medicii din echipa Tao Dent folosesc tehnologii performante, ce contribuie la obtinerea unor rezultate pe masura asteptarilor.

Pretul unei consultatii pentru copii este de 80 lei.

La aceasta clinica, se ofera servicii de calitate si profeseaza medici stomatologi bine pregatiti si dedicati meseriei. Asa reiese din parerile exprimate de pacienti, care nu ezita sa recomande clinica Tao Dent, unde spun ca au beneficiat de tratamente ireprosabile din punct de vedere al calitatii. De asemenea, se foloseste echipament performant.

6. Andent

Foarte multi parinti din Pitesti merg la Clinica Andent pentru consultatia de stomatologie la copii, dar si pentru efectuarea tratamentelor necesare. Din echipa fac parte medici, specialisti, asistente si tehnicieni cu experienta, al caror obiectiv este sa atinga performanta si o calitate superioara a lucrarilor finale. Se foloseste aparatura high-tech si se tine pasul cu cele mai noi trenduri din medicina dentara moderna, astfel incat pacientii sa aiba acces la servicii stomatologice definite de confort si calitate.

La clinica Andent, consultatia initiala este gratuita.

Parintii care au ales aceasta clinica se declara foarte multumiti de calitatea tratamentelor si de abordarea personalului, care este bine pregatit si comunica eficient cu micii pacienti. Medicii folosesc aparatura moderna, iar cabinetele destinate copiilor au un decor potrivit pentru acestia, inclusiv unitul dentar intruchipand animalute vesele. Copiii sunt recompensati cu diplome si alte mici premii, au la dispozitie loc de joaca si sunt ajutati sa se acomodeze cu clinica. Curatenia este un alt aspect apreciat de parinti.

Concluzii

Serviciile de stomatologie pentru copii sunt disponibile in cadrul mai multor clinici dentare moderne din Pitesti, unde medicii pun accent pe confortul fizic si emotional al micilor pacienti. Pentru a castiga increderea copiilor, unele cabinete sunt decorate atractiv si ii asteapta pe cei mici intr-un cadru primitor.

Calitatea actului medical, raportul bun calitate-pret si atitudinea dentistilor sunt primele criterii pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand alegi o clinica stomatologica pentru copii in Pitesti. Pentru a nu avea teama de dentist si tratamente, cel mic trebuie sa aiba parte de o experienta placuta inca de la prima vizita in cabinetul medicului stomatolog.