Meniu

Stomatologie copii Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Parintii si bunicii care sunt in cautarea unui cabinet de stomatologie pentru copii in Slatina trebuie sa stie ca sunt cateva locatii bune in oras la care trebuie sa ajunga cu micutul pentru un tratament de specialitate sau pur si simplu pentru a deprinde obiceiuri sanatoase in privinta ingrijirii dintilor.

Un cabinet de stomatologie pentru copii trebuie special amenajat pentru micii pacienti, astfel incat sa le creeze un mediu propice, familiar si distractiv in care sa uite de ideea de „doctori” si sa aiba o experienta fara traume. Mai jos poti afla unde anume in Slatina gasesti o astfel de clinica in care micutul tau sa fie tratat in cele mai bune conditii!

Cat costa o consultatie de stomatologie pentru copii in Slatina

Preturile pentru o consultatie de stomatologie pentru copii pot sa varieze in Slatina, ca peste tot in tara, in functie de clinica si de medicul pedodont. Iata cateva tarife in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Victoria
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Tratamente fara durere
 • Specialist pedodont cu experienta
 • Personal profesionist si amabil
 • Atmosfera relaxanta
 • Clinica moderna
 • Radiografii dentare in cadrul clinicii
 • Preturi mai mari fata de alte clinici stomatologice
Biodentis
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura si materiale moderne
 • Medici bine pregatiti
 • Locatie noua si moderna
 • Tratamente stomatologice complete
 • Doctorii participa la seminarii internationale
Dr. Popa Raul Teodor
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Potrivit pentru familii
 • Radiologie dentara digitala
 • Tehnica moderna
 • Accent pe preventie
 • Buna comunicare cu copiii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici si cabinete de stomatologie pentru copii din Slatina

In continuare poti afla informatii utile despre clinicile si cabinetele din Slatina, cu servicii de stomatologie pentru copii:

1. Clinica Victoria

Clinica Victoria din Slatina este o prima recomandare in cazul serviciilor de stomatologie pentru copii din acest oras. De fapt, in aceasta clinica nu doar copiii pot beneficia de tratamente specifice (igienizari, extractii dentare, tratamentul cariilor, aparate ortodontice etc.) si ci parintii lor si intreaga familie, pentru ca serviciile sunt vaste. Dr. Alexandra Damian este medic specialist pedodont in cadrul clinicii Victoria Slatina si dispune de dotari si materiale de ultima generatie astfel incat sa le asigure micutilor tratamente in siguranta si fara durere, cu o abordare calda si calma.

Pretul pentru o consultatie de stomatologie pentru copii este de 100 de lei. O extractie de dinte temporar costa 150 de lei la aceasta clinica.

Sunt multi cei care spun ca serviciile oferite in aceasta clinica sunt de foarte buna calitate, pentru ca ei insisi au avut parte de o experienta placuta. Oamenii se simt in siguranta si tratati cu profesionalism si implicare, iar aceste calitati primeaza si in ceea ce-i priveste pe copii. Alte aspecte pozitive subliniate in recenzii ar fi: atmosfera relaxanta, aspectul modern al clinicii si investitiile in  aparatura de ultima ora. Sunt si cateva aspecte pe care oamenii le trec la dezavantaje, cum ar fi preturile mari.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Victoria
Vezi Pareri

2. Biodentis

O alta locatie potrivita pentru serviciile de stomatologie dedicate copiilor este clinica Biodentis din Slatina. Specialistii de aici trateaza cazurile stomatologice simple sau complexe, oferind tratamente precise, sigure si de calitate superioara, realizate cu aparatura si materiale moderne. Clinica a fost data in folosinta in 2017 si ofera, pe langa pedodontie, si alte servicii utile pentru intreaga familie: chirurgie orala, implant dentar, protetica dentara, stomatologie clasica. Echipa de doctori participa frecvent la seminarii internationale pentru a deprinde noi tehnici in diverse domenii ale medicinei dentare.

O consultatie de stomatologie, in cazul copiilor, costa 150 de lei. Pentru extractia unui dinte temporar, tariful este de 150-200 de lei.

Clientii spun, in general, ca aceasta clinica ofera servicii de calitate, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Calitatile mentionate sunt: aparatura de ultima generatie, medici bine pregatiti, personal amabil, interes pentru confortul pacientului. Unii spun insa ca preturile sunt cam mari pentru ceea ce ofera.

3. Dr. Popa Raul Teodor

Dr. Popa Raul Teodor este un alt cabinet stomatologic bun din Slatina cu servicii pentru copii. Experienta si pregatirea acestui medic fac ca serviciile pe care le ofera sa fie apreciate de clienti, indiferent de varsta. Pe langa serviciile pentru copii, medicul mai realizeaza numeroase proceduri si tratamente ce tin de: protetica, implantologie, endodontie, estetica dentara, radiologie dentara digitala, punand accentul si pe preventie.

Pretul unei consultatii pentru copii este de 100 de lei.

Acest medic dentist pentru copii, din Slatina, dar si pentru adulti este apreciat in oras pentru tratamentele pe care le realizeaza, oamenii spunand ca acestea au rezultate bune si sunt efectuate fara durere. De asemenea, parintii sunt multumiti de felul cum medicul interactioneaza cu copiii in cabinet, cum ii face sa se destinda si sa coopereze in cazul tratamentelor sau extractiilor.

Concluziile noastre

Parintii isi doresc pentru copiii lor tratamente de stomatologie pentru copii, in Slatina, care sa fie fara durere si eficiente. Pe langa aceste aspecte, in cazul serviciilor de pedodontie mai conteaza si abordarea specialistului, felul sau de a se face placut si inteles de catre copii.

In Slatina sunt clinici si cabinete stomatologice bine cotate, care au si servicii de stomatologie pentru copii si care sunt o optiune foarte buna atat pentru tratamente usoare de profilaxie, cat si pentru tratamente mai complexe (chirurgie dentara, tratamente ortodontice).