Meniu

Stomatologie copii Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In compozitia echipelor clinicilor care ofera servicii de stomatologie pentru copii in Suceava se afla medici specialisti pedodonti, care dispun de cunostintele necesare pentru a-i trata pe micii pacienti. Ideal este ca parintii sa-i invete pe copii inca de mici cat de importanta este igiena orala, pentru a-si forma niste obiceiuri sanatoase.

Pentru a alege cel mai bun medic stomatolog din Suceava, trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte, de la buget, la pregatire profesionala si experientele prin care au trecut alti parinti care si-au dus copiii la clinica. Daca cel mic nu se simte in siguranta pe scaunul dentistului, atunci vizita ii poate induce o frica de dentist si de tratamentele stomatologice.

Cat costa serviciile de stomatologie pentru copii in Suceava?

Exista o probabilitate destul de mare pentru ca pretul unei consultatii stomatologice pentru copii in Suceava sa difere, in functie de clinica la care alegi sa mergi. Scopul tabelului de mai jos este de a-ti face cautarile mai usoare, intrucat in cadrul lui sunt prezentate optiunile pe care le ai in materie de clinici, servicii si preturi in oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
New Dent
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Echipamente stomatologice de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de tratamente
 • Posibilitatea de a plati in rate
 • Atmosfera placuta
Rose Dental Expert
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal profesionist
 • Plan dentar personalizat
 • Gama variata de tratamente
 • Atmosfera primitoare
CrystalDent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura performanta
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Ambient placut
 • Studii si pregatire in strainatate
Net Dental
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal profesionist
 • Gama variata de servicii
 • Asistenta 24/7
 • Posibilitatea de a plati in rate
Charisma Smile
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa formata din medici specialist
 • Gama variata de servicii
 • Comunicare constanta
 • Posibilitatea de a plati in rate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care exista servicii de stomatologie pentru copii in Suceava

Intrucat reprezinta o ramura complexa, dar esentiala, stomatologia pentru copii, in Suceava este disponibila la mai multe clinici, in cadrul carora lucreaza medici cu experienta. In lista de mai jos sunt prezentate cinci astfel de clinici, impreuna cu detalii relevante legate de activitate, pregatire, tarife si reputatie generala.

1. New Dent

Parintii care isi doresc sa-i duca pe cei mici la un dentist pentru copii in Suceava, pot incepe chiar cu clinica New Dent, unde isi desfasoara activitatea Dr. Liliana Costan, medic specialist in pedodontie si profilaxie. Mersul la dentist nu trebuie sa fie dureros si traumatizant si de aceea, personalul medical isi doreste sa schimbe modul de gandire asupra stomatologiei, incepand chiar de la cei mici. Tratamentele se realizeaza cu materiale si instrumente de ultima generatie, intr-un mediu placut, in care starea de bine a pacientului reprezinta o prioritate. In gama de servicii de pedodontie se afla tratamentul de urgenta, care se refera la calmant si drenaj, pachetul de igienizare, obturatiile si tratamentul de canal.

Consultatia primara costa 80 de lei.

Cele mai multe recenzii acordate clinicii New Dent sunt pozitive si atrag atentia asupra personalului bine pregatit, care-si da tot interesul pentru a transforma vizita pacientului intr-o experienta cat mai placuta. Parintii care i-au dus pe cei mici la clinica, au reusit sa rezolve problemele in timp util si fara durere, ceea ce i-a determinat sa recomande in continuare serviciile.

Vezi parerile pacientilor despre New Dent
Vezi Pareri

2. Rose Dental Expert

O alta clinica la care se practica pedodontia sau stomatologia pediatrica in Suceava este Rose Dental Expert. Personalul medical incepe prima vizita cu un dialog intr-un mod adecvat varstei, pentru a-l cunoaste mai bine pe pacient, iar apoi, cu rabdare, il familiarizeaza pe copil cu instrumentarul stomatologic, in scopul de a-i castiga increderea. Atmosfera este una primitoare, in care nimanui nu trebuie sa-i fie teama sa puna intrebari, daca-si face griji din cauza unei proceduri prin care nu a mai trecut pana la acel moment. Catalogul de servicii include sedinta endodontica, sigilarea dentara, obturatia, anestezia si extractia de dinte temporar.

Consultatia, impreuna cu planul de tratament, costa 50 de lei.

Cuvinte precum profesionalismul, seriozitatea si respectul fata de pacienti, sunt folosite adesea de utilizatori in recenziile lasate clinicii, pentru a descrie activitatea din cadrul ei. Cele mai multe persoane care au beneficiat de un tratament la Rose Dental Expert recomanda cu incredere clinica.

3. CrystalDent

Pentru un control stomatologic pentru copii in Suceava, persoanele interesate au ca optiune cabinetul Crystaldent, unde isi practica meseria medici cu o ampla experienta in domeniu, pe care au acumulat-o in strainatate. Misiunea lor este a oferi servicii de calitate si in acelasi timp, de a crea o legatura bazata pe incredere intre medic si pacient. La acest cabinet, se realizeaza mai multe servicii de pedodontie, precum obturatia cu glasionomer dinte temporar sau cu compomer dinte temporar, sigilarea dintelui, fluorizarea ambelor arcade, extractia dintelui temporar cu anestezie prin infiltratie si tratamentul de canal radicular pentru dinte temporar.

Pretul pentru o consultatie este de 100 lei.

Ratingul pozitiv pe care il are cabinetul dentar Crystaldent se datoreaza serviciilor de calitate, realizate de un personal medical pregatit si dornic sa ajute fiecare pacient in parte. Atmosfera cabinetului este una placuta si prietenoasa, in care cei mici pot vorbi deschis cu medicul care urmeaza sa se ocupe de cazul lor.

4. Net Dental

Cabinetul Net Dental pune la dispozitia pacientilor intreaga gama de servicii, inclusiv pe cele de pedodontie in Suceava. Efectuarea lor este posibila datorita aparaturii de ultima generatie si a personalului medical profesionist. Cabinetul ofera mai multe servicii de care pot beneficia micii pacienti, precum sigilarile si fosetele la dintii temporari, cele la dinti permanenti, tratamentul endodontic la dinti temporari, fluorizarea, extractia dintelui temporar si pansamentul cu hidroxid de calciu. De asemenea, cabinetul dispune de un sistem de rate flexibil, pentru ca un numar cat mai mare de pacienti sa aiba acces la tratamentele de care au nevoie.

Consultatia presupune diagnostic, fisa si plan de tratament, iar pretul ei este de 50 de lei.

Oamenii care recomanda cabinetul Net Dental o fac pentru ca apreciaza amabilitatea, profesionalismul si calitatea serviciilor efectuate de personalul medical. Cabinetul este frumos amenajat, iar medicii raspund la toate intrebarile pacientilor, ceea ce ajuta la crearea unor conditii maxime de confort.

5. Charisma Smile

Parintii care isi doresc sa aiba acces la o gama cat mai variata de servicii de stomatologie pentru copii in Suceava, se pot duce la Charisma Smile. Clinica pune la dispozitia pacientilor o echipa formata din medici specialisti si echipamente de ultima generatie, care asigura succesul tuturor manoperelor stomatologice. Pe langa consultatia propriu-zisa, copiii pot beneficia de consiliere psiho-dentara, periaj dentar, fluorizare, obturatie compozit, drenaj si multe altele. In cazul unor urgente stomatologice, programarea telefonica se face cu minim o ora inainte de a ajunge la clinica.

O consultatie pentru copii costa 100 de lei.

In recenziile primite, clinica este apreciata pentru profesionalism, seriozitate si nu in ultimul rand, dedicare. Dupa ce au urmat tratamentul recomandat de personalul medical, pacientii au beneficiat imediat de rezultate, iar unii dintre ei pot spune chiar ca se duc cu zambetul pe buze la dentist.

Concluzii

In final, daca ai nevoie de un stomatolog pentru copii in Suceava, personalul medical de la clinicile prezentate mai sus te asteapta cu bratele deschise. Daca cel mic isi formeaza niste obiceiuri sanatoase inca din copilarie, atunci ii va fi usor sa le continue si in viata de adult, asa ca o consultatie stomatologica trebuie sa fie pe lista tuturor parintilor!