Meniu

Stomatologie copii Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Spre deosebire de serviciile pentru adulti, ramura stomatologiei pentru copii in Targoviste nu este la fel de dezvoltata, dar acest lucru nu inseamna ca parintii nu-i pot duce pe cei mici la o consultatie de specialitate in oras. Prima vizita la cabinetul medicului este cea mai importanta, intrucat copiii care trec printr-o experienta neplacuta se pot confrunta cu teama fata de dentist.

La clinicile si cabinetele de stomatologie din Targoviste isi desfasoara activitatea pedodonti care dispun de pregatirea necesara pentru a interactiona cu cei mici. Datorita acestui fapt si a dotarilor performante, medicii pot elabora un plan de tratament personalizat pentru copilul tau.

Cat costa serviciile de stomatologie pentru copii in Targoviste?

Este posibil ca portofoliul serviciilor de stomatologie pentru copii in Targoviste sa difere de la o clinica la alta, in functie de dotari si de pregatirea medicilor. Totusi, un serviciu care nu trebuie sa lipseasca de pe lista acestor clinici este consultatia de specialitate, care-l ajuta pe medic sa obtina toate informatiile de care are nevoie pentru a recomanda un tratament, iar tarifele de la clinici sunt:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Etiquette
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipamente ultramoderne
 • Medici specialisti
 • Gama variata de tratamente pedodontice
 • Atmosfera linistita
 • Peste 10 ani de experienta in domeniu
Clinica Victoria
110 Ron
 • Pret Consultatie 110 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Echipa formata din medici cu experienta
 • Gama completa de servicii stomatologice
 • Consiliere si materiale pentru preventie
 • Comunicare constanta intre medic si pacient
Elida Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Cabinet special dedicat copiilor
 • Gama completa de servicii
 • Conditii maxime de siguranta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de stomatologie pentru copii in Targoviste

Clinicile prezentate in lista de mai jos ofera un portofoliu variat de servicii de stomatologie destinate copiilor in Targoviste. O parte din prezentare este dedicata opiniilor parintilor care i-au dus pe cei mici la una din clinicile de mai jos, in vederea obtinerii unui tratament, asa ca iti poti face o idee despre experienta prin care au trecut in timpul vizitei:

1. Etiquette

Tratamentele stomatologice pentru copii de care pot beneficia micii pacienti la clinica Etiquette din Targoviste sunt extractiile dentare, obturatiile, sigilarea dintilor, profilaxia, pulpotomia si multe altele. Aceste servicii, care fac parte dintr-un portofoliu impresionant, sunt efectuate de o echipa formata din medici specializati, printre care se afla si Dr. Ramona Iordache, medic pedodont. Misiunea clinicii este de a oferi tratamente de calitate, intr-un mediu primitor, lucru care este posibil datorita echipamentelor ultramoderne din dotare. Cu privire la specialitatile clinicii, acestea sunt stomatologia generala, pedodontia, ortodontia, endodontia si chirurgia BMF, asa ca parintii care-i duc pe cei mici la o consultatie pot sta linistiti, pentru ca se afla pe maini bune.

La aceasta clinica, o consultatie de pedodontie costa 100 de lei.

Cei care au optat pentru serviciile clinicii Etiquette, au fost atat de multumiti de experienta prin care au trecut, incat au decis sa o recomande si altor persoane care se afla intr-o situatie similara si au nevoie de indrumare. In recenziile postate, acestia aduc in discutie profesionalismul, dedicarea si atitudinea pozitiva a personalului medical.

Vezi parerile pacientilor despre Etiquette
Vezi Pareri

2. Clinica Victoria

Principalele servicii de pedodontie in Targoviste pentru care poate opta un pacient la clinica Victoria sunt consultatia cu un medic specialist, extractia dintelui temporar sau a celui permanent si obturatia coronara a dintelui temporar. Activitatea clinicii iese in evidenta prin planurile de tratamente complete si corecte, care sunt efectuate cu ajutorul unui sistem IT propriu de management, echipamentele medicale de ultima generatie si gama completa de servicii. De asemenea, clincia dispune de un consiliu medical specializat pentru diagnosticare. Din grija pentru pacient, comunicarea este constanta, ceea ce inseamna ca orice intrebare isi primeste raspunsul, iar in acest fel, copiii se linistesc in timpul consultatiei.

Pentru o consultatie cu un pedodont, pretul este de 110 lei.

Oamenii care au vizitat clinica Victoria pentru a beneficia de servicii de stomatologie, au avut parte de o experienta placuta, in care au primit explicatiile de care aveau nevoie. Medicii sunt tineri si vorbesc pe intelesul pacientului, indiferent de varsta lui.

3. Elidadent

In scopul de a afla parerea unui stomatolog pentru copii in Targoviste, persoanele interesate se pot duce la clinica Elidadent. Specialistii de la clinica sunt constienti de faptul ca micii pacienti au nevoie de mai multa atentie si rabdare decat un adult si de aceea, fac tot posibilul sa creeze conditii optime de confort si siguranta. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea Dr. Maria Iacob, medic specialist in pedodontie, iar printre tratamentele de care se ocupa se afla obturatia coronara, extractiile, sigilarea dintelui, indepartarea polipului gingival, pansamentul intermediar etc. Echipa din cadrul cabinetului special dedicat copiilor este pregatita sa tina orice problema dentara la distanta pentru o perioada lunga de timp.

Consultatia de pedodontie costa 100 de lei.

Parintii care si-au adus copiii la clinica Elidadent au fost placut surprinsi de caldura personalului medical, care s-a comportat exemplar cu micii pacienti. In cadrul consultatiilor, informatiile sunt explicate pe intelesul pacientilor, iar totul se desfasoara in conditii optime de confort.

Concluzii

Prin urmare, poate ca ramura tratamentelor stomatologice pentru copii in Targoviste nu este la fel de dezvoltata precum cea de ortodontie sau de estetica dentara, dar tot exista clinici la care parintii ii pot duce pe cei mici pentru un control si un plan de tratament potrivit.

De aceea, inainte de a te orienta catre alte orase, programeaza-l pe copilul tau pentru o consultatie la una din clinicile de mai sus!