Meniu

Stomatologie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inca de la un an si pana la batranete, ingrijirea optima a danturii este esentiala pentru o buna stare de sanatate si pentru un zambet perfect, iar serviciile de stomatologie din Focsani sunt de mare ajutor in acest sens. Clinicile si cabinetele stomatologice din acest oras sunt dotate cu aparatura, materiale si instrumentar moderne, cu ajutorul carora manoperele sunt fara durere, precise si cu rezultate foarte bune pe termen lung.

Citeste in continuare pentru a vedea unde si de catre cine poti fi tratat daca ai o urgenta stomatologica in Focsani, pentru tratamente de profilaxie sau pentru unele mai complexe, cum ar fi restaurarea danturii sau interventiile chirurgicale dentare!

Care este pretul pentru o consultatie de stomatologie in Focsani

O consultatie de stomatologie in Focsani poate avea un pret diferit, de la clinica la clinica, in functie de mai multe criterii: cat de moderna este locatia, investitiile in echipamente si materiale, calitatea si pregatirea personalului medical etc. Iata cateva tarife pe care le practica unele dintre cele mai bune clinici din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Sonydent
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Gama vasta de servicii stomatologice pentru copii si adulti
 • Medici cu experienta
 • Materiale de buna calitate
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Bun raport calitate-pret
Art Dentistry
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Urgente stomatologice
 • Perfect pentru familii
 • Se ofera garantie pe lucrare
 • Mediu relaxant
 • Manopere fara durere
Dentrust
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Cadru modern si primitor
 • Manopere fara durere
 • Sase medici stomatologi
 • Laborator propriu de radiologie dentara
 • Personal profesionist
Althea
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii pentru intreaga familie
 • Doi medici stomatologi cu experienta
 • Materiale de buna calitate
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Educatie stomatologica
Smile Dent Popa
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Personal medical experimentat si amabil
 • Comunicare buna medic-pacient
 • Bun raport calitate-pret
 • Servicii pentru copii si adulti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de stomatologie din Focsani

Iata care sunt cele cinci clinici de stomatologie din orasul Focsani pe care ti le recomandam pentru o simpla consultatie sau pentru tratamente diverse:

1. Sonydent

O prima recomandare in privinta serviciilor de stomatologie din Focsani este Sonydent, unde activeaza doi profesionisti: dr. Dragos Cozma si dr. Sonia Veisa, ambii cu master in protetica dentara si cu competenta implantologie. In acest cabinet stomatologic sunt puse la dispozitie tratamente diverse din urmatoarele domenii ale medicinei dentare: profilaxie, pedodontie, terapie odontologica, parodontologie, endodontie, cosmetica dentara, implantologie, chirurgie si protetica. Personalul cabinetului dispune de experienta si de o buna pregatire pentru a-si ajuta pacientii sa aiba o sanatate orala optima si un zambet frumos.

Pretul pentru o consultatie la Sonydent, in Focsani, este de 150 de lei.

Sunt numeroase recenzii in mediul online in care se vorbeste la superlativ despre serviciile oferite de acest cabinet stomatologic. Pacientii spun ca medicii sunt rabdatori, calmi si pasionati de activitatea lor si ca utilizeaza materiale de buna calitate. In plus, clientii au mai remarcat si alte aspecte pozitive: curatenia, atmosfera placuta si un raport calitate-pret avantajos.

Vezi parerile pacientilor despre Sonydent
Vezi Pareri

2. Art Dentistry

Clinica de stomatologie Art Dentistry din Focsani a fost infiintata in 2010 si a venit cu o abordare axata pe calitate, astfel incat pacientii din oras si din intreg judetul Vrancea sa fie ajutati sa-si castige si sa-si mentina sanatatea orala. Oferta de servicii este vasta: profilaxie, endodontie, implantologie, pedodontie, protetica fixa si mobila, chirurgie, parodontologie, cosmetica dentara, ortodontie, odontologie, toate acestea fiind acoperite de dr. Vlad Hanta. In clinica se preiau si urgente dentare, iar pentru toate lucrarile se ofera garantie.

O consultatie de specialitate, la Art Dentistry, are un tarif de 200 de lei.

Activitatea Art Dentistry este apreciata de pacienti, care vorbesc in mediul online despre: servicii de calitate, tratamente fara durere, realizate cu materiale moderne si o buna pregatire a medicului stomatolog, care acorda atentie si este foarte implicat in fiecare procedura, indiferent de gradul de complexitate.

3. Dentrust

La Dentrust Focsani gasesti servicii complete de stomatologie generala, implantologie si chirurgie. Tehnologia si aparatura cu care sunt dotate cabinetele fac posibile tratamentele fara durere, intr-un cadru primitor si modern. Aceasta clinica este potrivita pentru toti membrii familiei, de la mic la mare, avand in vedere oferta vasta de servicii. Sase medici stomatologi isi desfasoara activitatea in clinica Dentrust. Tot aici functioneaza si un laborator de radiologie dentara, unde se pot efectua radiografii dentare fara ca pacientii sa mai paraseasca locatia pentru a beneficia de acest serviciu util in majoritatea interventiilor stomatologice.

Pretul pentru o consultatie de stomatologie este de 100 de lei la Dentrust Focsani.

Clinica este apreciata in mediul online, unde sunt enumerate mai multe aspecte pozitive: personal profesionist, seriozitate, promptitudine, tratamente care s-au comportat impecabil in timp. Printre atatea review-uri laudative sunt si unele care releva o experienta neplacuta, cum ar fi consultatii efectuate in graba.

4. Althea

Dr. Iulia Pacurici si dr. Simona Trandafir de la clinica de stomatologie Althea din Focsani le ofera locuitorilor din acest oras sansa la un zambet fermecator. Serviciile vizeaza domenii precum: profilaxie, ortodontie, endodontie, parodontologie, chirurgie dentara, stomatologie pediatrica, estetica dentara si faciala. Totodata, aceasta clinica este locul unde multi copii din Focsani invata despre educatia stomatologica si deprind obiceiuri sanatoase in privinta igienei dentare de la specialistii clinicii.

Pretul pentru o consultatie de specialitate la Althea este de 180 de lei.

Clientii Althea se declara, in majoritate, multumiti de activitatea din aceasta clinica. Ei spun ca revin cu incredere pentru consultatii si tratamente, pentru ca medicii sunt bine pregatiti si comunica deschis si placut cu fiecare pacient. Faptul ca sunt oferite si servicii pentru copii reprezinta un plus pentru cei care vor de regula sa vina la clinica pentru a trata problemele stomatologice ale tuturor membrilor familiei.

5. Smile Dent Popa

Smile Dent Popa este unul dintre acele cabinete stomatologice din Focsani unde serviciile sunt numeroase si de foarte buna calitate: fatete dentare, implanturi dentare, protetica, ortodontie, endodontie si servicii pentru copii. Dr. Carmen Popa-Marin este un medic stomatolog cu experienta, care isi ofera serviciile inclusiv sambata, in cadrul cabinetului pe care il conduce.

Pretul pentru o consultatie, la Smile Dent Popa, este de 160 de lei.

Unii dintre focsanenii care au trecut pragul cabinetului spun ca serviciile sunt la superlativ si ca au avut o comunicare foarte buna cu medicul, care este profesionist si atent la detalii. In recenziile de pe internet se spune ca intreaga echipa este amabila si ca isi desfasoara activitatea fara repros.

Concluziile noastre

Daca esti in cautarea unui cabinet bun de stomatologie in Focsani ia in considerare recomandarile din acest clasament, deoarece ierarhia a fost stabilita in functie de calitatea serviciilor si de recenziile pacientilor. Astfel, poti avea certitudinea ca decizia pe care o vei lua va fi in avantajul tau, atat din punct de vedere al modului in care vei fi tratat, cat si al raportului calitate-pret.