Meniu

Stomatologie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stii ca trebuie sa ajungi intr-un cabinet stomatologic din Galati de regula atunci cand simti durere si cand nu mai poti amana. Insa, cel mai indicat este sa te prezinti din timp la stomatolog, tocmai pentru a preveni aceste probleme si a avea grija de sanatatea si igiena dentara.

In ultimul deceniu, medicina dentara a cunoscut o evolutie remarcabila, acum fiind posibile alternative de tratament, materiale si aparatura care inainte pareau doar un vis frumos. Din acest motiv, acum teama de stomatolog este nejustificata, avand in vedere ca interventiile se fac fara dureri si in deplin confort pentru pacient. Descopera din acest articol care sunt clinicile bune si la ce dentist din Galati poti beneficia de astfel de servicii moderne!

Tarifele unei vizite intr-un cabinet stomatologic din Galati

In tabelul de mai jos ti-am pregatit cateva informatii utile din care sa selectezi atunci cand vrei sa ajungi la stomatolog in Galati:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
My Dent
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici cu experienta
 • Restaurari ceramice
 • Chirurgie dento-alveolara
 • 3D printing
 • Albire laser
Family Smile
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Diverse tipuri de lucrari protetice
 • Materiale de buna calitate
 • Experienta de peste 15 ani in stomatologie pediatrica
 • Numeroase servicii de stomatologie
 • Nu se respecta programarile
Dr. Leahu
140-265 Ron
 • Pret Consultatie 140-265 Ron
 • 9 cabinete stomatologice, dintre care 3 pentru copii
 • Plan de tratament personalizat in functie de complexitatea cazului si de dorintele pacientului
 • Centru propriu de imagistica 3D
 • Bloc operator propriu
 • Refacerea danturii in 24 de ore
Dr. Mihaluta Florin
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici tineri si bine pregatiti
 • Servicii de calitate
 • Tratamente moderne diverse
 • Proteze fixe si mobile
 • Chirurgie dento-alveolara
Dento Art
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Centru modern de educatie in stomatologie
 • Metode de diagnostic si tratament inovative si eficiente
 • Echipa de specialisti din diverse arii ale stomatologiei
 • Detartraj profesional cu ultrasunete
 • Materiale de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica dentara din Galati alegi din cele prezente in top 5?

Din topul de mai jos poti identifica acea clinica dentara din Galati care iti este pe plac si unde iti poti trata problemele dentare simplu si rapid:

1. My Dent

La My Dent, aparatura de ultima generatie asigura calitate deosebita fiecarei proceduri stomatologice. De asemenea, echipa acestei clinici este pregatita si motivata pentru a accepta orice provocare legata de zambet si sanatate dentara. Personalul este format din medici cu experienta si devotati meseriei. Serviciile oferite aici includ: implantologie, fatete dentare, restaurari ceramice, chirurgie dento-alveolara, ortodontie Invisalign, imprimare 3D, frezare si colorare, albire laser, estetica faciala si endodontie sub microscop.

La clinica My Dent din Galati, pretul unei consultatii este de 100 de lei.

Pentru multi locuitori ai acestui oras, clinica este cea mai buna optiune in materie de stomatologie. Oamenii spun ca personalul de aici este foarte atent, respectuos si deschis la nevoile pacientilor si ca rezultatele muncii acestuia sunt de calitate. Persoanele care au trecut pragul clinicii mai spun ca indiferent de amploarea problemelor cu care s-au prezentat, au gasit rezolvare si profesionalism in aceasta clinica. In schimb, unii oameni nu au fost multumiti de experienta, motivand ca au simtit durere in timpul procedurilor.

Vezi parerile pacientilor despre My Dent
Vezi Pareri

2. Family Smile

In aceasta clinica dentara din Galati, zambetul redevine frumos si cuceritor, cu ajutorul specialistilor. Dr. Cuignet-Miron Florentina ofera chiar si o consultatie gratuita celor care vor sa-si insereze proteza. In cabinet sunt puse la dispozitie toate tipurile de lucrari, potrivit standardelor europene, folosindu-se materiale de buna calitate: proteze fixe pe dinti, protetica pe implanturi dentare sau proteze mobile si mobilizabile. Dr. Cuignet-Miron are experienta in stomatologia pediatrica, profesand  peste 15 ani la Spitalul de Urgenta pentru Copii „Sfantul Ioan” din Galati. Alte servicii oferite ar fi: estetica dentara, odontoterapie, endodontie, chirurgie dento-alveolara.

Pentru o consultatie la Family Smile, tariful este de 100 de lei.

Majoritatea pacientilor au plecat multumiti din acest cabinet, pentru ca, spun ei, au intalnit: profesionalism, pasiune pentru aceasta meserie si respect fata de pacient. Pentru unii, dr. Cuignet-Miron este cel mai bun dentist pe care l-au intalnit, avand in vedere ca rezultatele sunt de buna calitate si ca preturile sunt mai mult decat rezonabile, dupa cum au scris in review-uri. Anumiti pacienti si-au manifestat nemultumirea ca programarile nu se respecta.

3. Dr. Leahu

In clinica stomatologica din Galati ce face parte din reteaua privata de clinici stomatologice Dr. Leahu, sunt noua cabinete dotate cu aparatura de ultima generatie, cu ajutorul careia se pot realiza tratamente moderne pentru copii sau adulti ce se executa rapid si fara durere. Clinica este prevazuta si cu bloc operator, precum si cu un centru propriu de imagistica 3D digital. In plus, si pentru locuitorii din acest oras este posibila refacerea intregii danturi in doar 24 de ore. Pentru cei mici sunt trei cabinete special destinate lor, pe baza conceptului Academia Spatiala Dr. Leahu, un loc ce imbina profesionalismul, si confortul cu spiritul ludic.

O consultatie la medicul stomatolog costa aici 140 de lei. De asemenea, o consultatie la dr. Leahu are un tarif de 265 de lei, iar o consultatie Velscope are pretul de 250 de lei.

Pentru multi galatani, aceasta clinica este una de top, in preferintele lor. Profesionalismul cu care au fost intampinati, tehnicile moderne, aparatura de ultima generatie fac ca acest brand sa fie unul apreciat in randul adultilor si copiilor care au beneficiat de servicii stomatologice de inalta calitate. Din acest motiv, multi le recomanda si altora sa apeleze cu incredere la Dr. Leahu pentru orice problema stomatologica.

4. Dr. Mihaluta Florin

La clinica dr. Mihaluta Florin este o echipa alcatuita din 4 medici stomatologi tineri si  pregatiti sa-ti ofere o experienta placuta la dentist, prin servicii constant imbunatatite, personalizate si la standarde europene. Printre serviciile puse la dispozitie aici se afla: consultatii, profilaxie si igiena, anestezie, tratarea cariilor, endodontie, chirurgie, implantologie, parodontologie, protetica fixa, protetica fixa gama lux, protetica mobila, tratamente pentru copii, ortodontie, dezinfectie si sterilizare.

O consultatie costa 200 de lei, dintre care 100 de lei controlul in sine si inca 100 de lei pentru instrumentarul de unica folosinta.

Cei mai multi dintre pacienti sunt multumiti de experienta in sine si de rezultatele obtinute in acest cabinet stomatologic din Galati. Acestia motiveaza ca medicii lucreaza cu atentie si delicatete, pentru ca totul sa iasa impecabil. Pe unii pacienti, doctorii i-au ajutat sa scape de teama de stomatolog si sa inteleaga intregul proces de tratament. De asemenea, unii mai spun si ca preturile sunt acceptabile. Unele persoane, insa, au ramas cu o impresie neplacuta, pentru ca le-ar fi fost amanata programarea.

5. Dento Art

Dento Art este, inainte de toate, un centru modern de educatie in stomatologie. Aici, se primeste tratamentul adecvat in concordanta cu cele mai recente descoperiri stiintifice, astfel incat metodele de diagnostic si tratament sa fie inovative si eficiente. Acest lucru nu ar fi posibil fara echipa de specialisti in implantologie, parodontologie, endodontie, protetica, estetica dentara sau ortodontie. Educatia in stomatologie se realizeaza pe rezultate clinice, prin planificare riguroasa, prin inovatie si inspiratie. Iata cateva servicii oferite aici: implant dentar, inhalosedare, fatete dentare, amprentare digitala, tratamente endodontice la microscop, Airflow, detartraj profesional cu ultrasunete.

La Dento Art, pretul unei consultatii este de 100 de lei.

Unii spun ca dupa ani intregi de esec si teama, au descoperit in aceasta clinica profesionisti care sa le redea zambetul si care i-au tratat cu empatie, profesionalism si fara durere. Oamenii sunt multumiti ca tratamentele se bazeaza pe materiale de calitate si pe aparatura de ultima ora, ce-i ajuta sa-si pastreze dintii si sa-si trateze problemele fara durere sau disconfort. Pentru unii insa preturile sunt prea mari, iar rezultatele nu au fost cele dorite.

Concluziile noastre

Indiferent de problema stomatologica pe care fiecare o traverseaza, in Galati va gasi un cabinet stomatologic unde sa beneficieze de tratamente inovative, eficiente si fara durere. Clinicile bune din acest oras sunt bine dotate, cu aparatura de ultima generatie, unele avand chiar centre proprii de imagistica 3D sau bloc operator propriu. Profesionistii sunt insa cei care dau valoare clinicilor, prin pregatirea, experienta si pasiunea de care dau dovada in relatia cu pacientii.