Meniu

Stomatologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa mergi la dentist, dar ai o oarecare teama, iti propunem un „tur” al acelor cabinete stomatologice din Iasi in care serviciile sunt de foarte buna calitate, datorita medicilor bine pregatiti si a aparaturii de ultima generatie in care s-au investit sume mari de bani.

Citeste in continuare pentru a descoperi ce servicii pun la dispozitie aceste clinici, care sunt preturile, dar si care sunt parerile celor care au beneficiat cel putin o data de ele! In acest fel, vei putea lua o decizie buna in ceea ce te priveste, indiferent de varsta si de problemele dentare pe care le ai.

La ce cabinete stomatologice din Iasi poti merge cu incredere

In tabelul de mai jos poti vedea care sunt unitatile medicale de stomatologie din Iasi si care sunt costurile serviciilor oferite:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Maxident
1 Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Personal amabil, receptiv, bine pregatit
 • Act medical ireprosabil
 • Echipamente moderne si aparaturi performante
 • Investigatii, proceduri si tratamente eficiente
 • Medici experimentati si profesionisti
Uzina de Zambete
2
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Echipa de medici tineri si bine pregatiti
 • Echipamente performante
 • Confort pentru fiecare pacient
 • Tratamente si proceduri numeroase
 • Preturi mari
Esthetics
3
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipa cu viziune ce foloseste noi tehnologii in domeniu
 • Centru de radiologie dentara
 • Servicii de urgenta
 • Experienta in implanturi dentare si in fatete dentare
 • Aparatura moderna
 • Nu se respecta programarile
Jadent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Numeroase specializari stomatologice
 • Aparatura moderna
 • Pedodontie
 • Consultatii de stomatologie holistica
 • Chirurgie orala
CardioDent
115 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 115 Ron
 • Situata intr-o zona usor accesibila
 • Laborator de radiologie dentara digitala
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratamente si proceduri diverse, fara dureri
 • Tratamente si proceduri diverse, fara dureri
 • Contract cu CJAS Iasi
 • Nu se respecta programarile
Dent Center
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Cadru modern si primitor
 • Personal medical profesionist
 • Servicii vaste
 • Fast & fixed si slow & fixed
 • Nu se respecta programarile
 • Lipsa organizarii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de stomatologie din Iasi

Multe persoane isi doresc sa afle care este cea mai buna clinica stomatologica din Iasi la care sa apeleze pentru un control de rutina, pentru o urgenta sau pentru diverse proceduri si tratamente dentare. In ajutorul lor, prezentam in continuare un clasament al celor mai bune cabinete de profil din acest oras:

1. Maxident

Cei care sunt un cautarea unei clinici de stomatologie din Iasi de incredere, unde sa beneficieze de tratamente si proceduri dentare de calitate pot opta pentru Maxident. Principala sa misiune este de a le asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a-si recapata zambetul stralucitor si increderea in sine. Colectivul este format din medici stomatologi bine pregatiti si cu un parcurs profesional de exceptie, diagnosticand si tratand eficient pe toata lumea, indiferent cat de severe sunt patologiile dentare. Acesta este format din: dr. Catalina Simona Stan, fondator Maxident, medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala, dr. Stefan Daniel Stan, fondator, medic specialist in chirurgie orala si maxilo-faciala, dr. Ana Luciana Subotnicu, medic stomatolog si dr. Sorina Popa, medic specialist in parodontologie. Departamentele stomatologice disponibile la Maxident sunt: implantologie, chirurgie dento-alveolara, ortodontie, pedodontie, profilaxie, stomatologie generala si tratamente stomatologice.

Pretul pentru o consultatie stomatologica este de 100 lei.

Maxident este una dintre cele mai apreciate cabinete de stomatologie din Iasi, conform recenziilor  pozitive postate in mediul online. Personalul este amabil, receptiv la nevoile pacientilor, bine pregatit in domeniu si capabil in aplicarea unui act medical ireprosabil. Datorita echipamentelor moderne si aparaturilor performante, investigatiile, procedurile si tratamentele aplicate sunt eficiente si sigure.

Vezi parerile pacientilor despre Maxident
Vezi Pareri

2. Uzina de Zambete

Clinica „Uzina de zambete” a aparut din dorinta de a le oferi iesenilor sansa de a se trata intr-un cabinet ultramodern, in care isi desfasoara activitatea medici tineri, comunicativi si plini de entuziasm, dar care au experienta in domeniu si-i ajuta pe toti pacientii sa scape de frica de dentist. Aceasta echipa entuziasta este ajutata de echipamente performante pentru a oferi servicii premium, pentru confortul si satisfactia tuturor pacientilor

Consultatia la medicul dentist, care include si stabilirea planului de tratament, are un tarif de 150 de lei. Pentru o consultatie medic specialist/primar, ce include si elaborarea variantelor de tratament ale unei echipe multidisciplinare, tariful este de 200 de lei. De asemenea, o consultatie la un medic de estetica dentara costa 260 de lei.

Pentru foarte multi oameni, experienta de la aceasta clinica este una foarte placuta. Ei spun ca inca de la intrare au fost intampinati cu zambetul pe buze si ca au fost apoi tratati cu profesionalism si cu multa atentie. Si pacientii mici, dar si cei mari au ramas cu o impresie placuta dupa o vizita la clinica, pentru ca au simtit ca personalul este atent la nevoile fiecaruia si ca lucrarile efectuate sunt de buna calitate. Pentru unii insa, preturile sunt nejustificat de mari.

3. Esthetics

Aceasta clinica dentara din Iasi a aparut in 2007, cu profesionisti bine pregatiti din diverse ramuri ale medicinei dentare. In timp, numarul clinicilor din Iasi a ajuns la doua, cu sali de tratament, laborator de radiologie, zeci de medici si asistente. Clinica acopera toate specializarile stomatologice: endodontie, chirurgie dento-alveolara, pedodontie, ortodontie, protetica dentara, paradontologie, pentru ca pacientii sa gaseasca aici rezolvarea problemelor dentare, indiferent de amploare si gravitate. Echipamentele medicale sunt actualizate in permanenta, pentru a oferi tratamente sustinute de cele mai noi tehnologii (laser dentar, microscop endodontic, micromotoare electrice, scanner intraoral).

Tariful pentru o consultatie cu plan de tratament, precum si pentru o consultatie la medicul specialist este de 150 de lei.

Opiniile sunt in majoritate laudative la adresa acestei clinici. Promptitudine, amabilitate, implicare – toate aceste calitati sunt enumerate de pacienti, atat pentru serviciile obisnuite, cat si pentru cele de urgenta. Oamenii mai spun si ca in clinica se respecta standardele de igiena si ca atmosfera este calda si primitoare. Sunt si persoane nemultumite printre fostii pacienti, care vorbesc despre neonorarea programarilor, printre altele.

4. Jadent

Cabinetul stomatologic Jadent din Iasi prezinta profesionisti din mai multe specializari stomatologice, pentru a raspunde tuturor necesitatilor legate de sanatatea si estetica dintilor.  Printre servicii se numara: consultatie stomatologica holistica, stomatologie generala, preventie dentara, endodontie, odontologie, protetica dentara, estetica dentara, implantologie, chirurgie orala, parodontologie, ortodontie, pedodontie.

O consultatie primara costa 150 de lei la clinica Jadent.

Sunt review-uri in cea mai mare parte pozitive la adresa acestei clinici. Clientii spun ca sunt multumiti de cum arata dantura lor, in urma colaborarii cu Jadent, recapatandu-si increderea in ei si scapand de frica de stomatolog. Unii mai sunt incantati si de faptul ca procedurile sunt fara dureri.

5. CardioDent

Centrul medical CardioDent a fost deschis in august 2011, in noua zona rezidentiala a Iasiului, pe o cale principala de acces in oras – drumul european E85, fiind usor accesibila atat iesenilor, cat si celor care vin in oras in alte zone. Centrul este alcatuit, printre altele, din doua cabinete de medicina dentara si un laborator de radiologie dentara digitala.  Datorita aparaturii de ultima generatie, este posibila diagnosticarea neinvaziva precisa si rapida, si, totodata, si manopere medicale moderne, ce nu implica durere. Gama de tratamente stomatologice cuprinde: interventii chirurgicale maxilo-faciale, inserare de implanturi dentare, radiologie dentara, ortodontie, estetica si cosmetica dentara.

Consultatia la medicul dentist costa 115 de lei, iar o consultatie la medicul specialist are un tarif de 140 de lei.

Oamenii sunt multumiti, per total, de serviciile oferite de aceasta clinica de stomatologie. Ei spun ca interventiile se fac in conditii depline de siguranta pentru pacienti si printr-o comunicare facila cu personalul. De asemenea, oamenii spun ca raportul calitate-pret este unul multumitor, mai ales ca exista si posibilitatea decontarii unor servicii, prin CJAS Iasi, dar si a unor reduceri la radiografii, printr-un parteneriat cu o alta clinica. Sunt si persoane nemultumite de serviciile clinicii, in mare parte pentru ca nu s-ar respecta programarile.

6. Dent Center

Povestea Dent Center a inceput in 1999, cand a fost infiintat Cabinetul Stomatologic Dr. Lazescu, ce avea sa fie unul dintre primele cabinete private de stomatologie din oras. In 2018, acest cabinet a fost modernizat in totalitate si transformat intr-o clinica unde sunt puse la dispozitie servicii de stomatologie premium intr-un cadru modern si primitor. Printre valorile clinicii se numara siguranta pacientilor, experienta si profesionalismul. Serviciile sunt vaste si includ: examinare si diagnosticare orala, ortodontie, endodontie, parodontologie, fast & fixed, slow & fixed, protetica dentara, chirurgie dento-alveolara si parodontala etc.

Consultatia primara costa aici 150 de lei.

Sunt pareri in majoritate pozitive in legatura cu clinica Dent Center. Oamenii sunt multumiti de rezultatele tratamentelor dentare, de profesionalismul si rabdarea personalului, precum si de  dotarile moderne. Persoanele tratate aici mai spun si ca au beneficiat de tehnologie ultramoderna, de promptitudine si de o pregatire profesionala inalta a cadrelor medicale. Sunt si oameni nemultumiti, in principal pentru ca nu se respecta programarile sau ca nu este o buna organizare in clinica.

Concluziile noastre

In cautarea unui cabinet stomatologic din Iasi, acest articol poate fi de un real folos, atat pentru oamenii care locuiesc in acest oras (sau in judet), cat si pentru cei care sunt in trecere.

Cabinetele dentare din municipiul Iasi sunt bine dotate cu aparatura si materiale de ultima ora, iar in ele isi desfasoara activitatea medici care au studiat si studiaza in continuare noile modalitati de tratament, pentru a le oferi pacientilor lor sansa la o ingrijire medicala superioara si adaptata vremurilor in care traim.