Meniu

Stomatologie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Optiunile de stomatolog in Piatra Neamt sunt variate, ceea ce inseamna ca locuitorii orasului si cei din zonele invecinate au acces la servicii stomatologice de calitate si la tratamente dintre cele mai moderne.

Multe dintre cabinete sunt dotate modern, gazduind echipe de medici si asistente cu experienta in domeniul stomatologiei. Te poti indrepta catre aceste clinici si cabinete pentru a iti verifica rapid sanatatea orala sau pentru a rezolva unele probleme dentare.

Stomatolog in Piatra Neamt: topul alegerilor

Piatra Neamt este un oras in care poti beneficia de orice tip de tratament de stomatologie, fie ca e vorba de un control de rutina sau de inserarea unui numar mare de implanturi dentare. Vrei sa mergi la un cabinet stomatologic si sa faci o alegere buna? Recomandat este sa te orientezi catre o clinica dentara de top, iar urmatorul tabel surprinde pe scurt numele celor mai reputate dintre acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ambasad’or Dent
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Atmosfera placuta
 • Punctualitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Tehnologii de ultima ora
Citydent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit si atent la detalii
 • Echipamente ultramoderne
 • Programarile se respecta
 • Preturi foarte bune
Prodentis
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Tehnologii moderne
 • Personal cu experienta
 • Amabilitate
Medestetic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Dotari de ultima generatie
 • Ambient placut
 • Personal bine pregatit si empatic
Simoestet
150-170 Ron
 • Pret Consultatie 150-170 Ron
 • Personal cu experienta
 • Atmosfera primitoare
 • Materiale si echipamente de ultima generatie
 • Loc de joaca pentru copii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti cel mai bun stomatolog in Piatra Neamt?

La cabinetele si clinicile dentare din Piatra Neamt profeseaza stomatologi cu experienta vasta, a caror pregatire academica si profesionala permite aplicarea unor tratamente de ultima ora si folosirea unor echipamente care se aliniaza la cele mai noi tendinte dim domeniul stomatologiei.

Gasirea unui dentist bun, care sa fie profesionist si empatic in acelasi timp, poate parea o adevarata provocare. Totusi, in acest oras exista suficiente cabinete stomatologice unde personalul este amabil si bine pregatit. In continuare, vor fi prezentate cele mai bune cabinete si clinici dentare la care poti apela daca locuiesti in Piatra Neamt sau in apropiere:

1. Ambasad’or Dent

Un cabinet stomatologic aflat in preferintele pacientilor din Piatra Neamt este Ambasad’or Dent. Aici poti gasi cu siguranta un medic stomatolog bun, intrucat la acest cabinet lucreaza o echipa de medici care au experienta profesionala in diverse discipline ale stomatologiei. Pacientii beneficiaza de servicii complete si metode moderne de ingrijire a danturii.

Pretul pentru o consultatie initiala in cadrul acestui cabinet stomatologic este de 100 lei.

Foarte multi pacienti s-au declarat multumiti de serviciile cabinetului. Acestia spun ca intregul personal lucreaza cu seriozitate si ca serviciile sunt impecabile. Cabinetul este ingrijit si primitor, iar profesionalismul si amabilitatea sunt doua dintre trasaturile definitorii ale colectivului medical. Se folosesc cele mai noi tehnologii si programarile se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre Ambasad’or Dent
Vezi Pareri

2. Citydent

Una dintre optiunile care trebuie sa se regaseasca pe lista pacientilor din Piatra Neamt ce cauta un stomatolog bun este Citydent. La aceasta clinica isi desfasoara activitatea o echipa de medici profesionisti in domeniu, care sunt la curent cu cele mai noi tehnologii si asigura ingrijiri stomatologice de inalta calitate. Se ofera servicii din mai multe ramuri ale stomatologiei, inclusiv implantologie si protetica dentara.

Tariful unei consultatii initiale este de 100 lei.

Potrivit opiniilor impartasite de persoanele care au trecut deja pragul clinicii, serviciile sunt de inalta calitate, iar personalul este descris ca fiind profesionist, atent la detalii, amabil, rabdator si foarte bine pregatit. Atmosfera din clinica este placuta, programarile se respecta, iar echipamentele folosite sunt ultramoderne. De asemenea, preturile sunt foarte bune;

3. Prodentis

Prodentis este una dintre clinicile dentare unde pacientii din Piatra Neamt pot beneficia de servicii efectuate de un stomatolog cu experienta indelungata in domeniu. Aici se realizeaza diverse tratamente stomatologice, iar echipa din cadrul clinicii are o experienta de peste 30 de ani.

In ceea ce priveste tariful unei consultatii initiale, aceasta costa 100 lei.

Numerosi pacienti spun ca la aceasta clinica au gasit solutii la toate problemele dentare si se declara multumiti de calitatea serviciilor. Sunt foarte apreciate tehnologia moderna si aparatura folosite. Personalul este profesionist, devotat, prietenos si pasionat de meserie. Un alt plus il reprezinta curatenia din clinica.

4. Medestetic

Medestetic este una dintre cele mai bune clinici dentare pe care le poti alege daca locuiesti in Piatra Neamt sau planuiesti sa mergi acolo la stomatolog. Dupa o experienta de 11 ani in stomatologie, dr. Isabela Mariuta a infiintat clinica Dr. Mariuta – Medestetic, unde activeaza o echipa multidisciplinara, din care fac parte medici specialisti cu un grad inalt de expertiza si specializat la universitati renumite din Romania si din strainatate.

Conform listei de onorarii, pe care o poti gasi pe website-ul oficial al clinicii, o consultatie initiala are pretul de 200 lei. In cadrul consultatiei de specialitate, examinarea cu camera video intraorala este gratuita.

Multi pacienti spun ca au facut alegera potrivita cand au decis sa mearga la aceasta clinica, iar din recenziile pe care le-au scris in mediul online reiese ca serviciile clinicii sunt de foarte buna calitate. Clinica este moderna si asigura un nivel inalt de confort pacientului. Dotarile sunt de ultima generatie, iar ambientul este foarte placut. Echipa se remarca prin profesionalism, dedicare, amabilitate, empatie si seriozitate.

5. Simoestet

O alta clinica din Piatra Neamt unde poti beneficia de servicii stomatologice complete si unde poti gasi medici stomatologi cu pregatire complexa este Simoestet. La momentul actual, clinica dispune de 5 cabinete si o echipa alcatuita din 7 medici specializati. Dupa 16 ani de activitate in cabinetul propriu, dr. Taranu Simona a pus bazele acestei clinici cu scopul de a oferi tratamente stomatologice care se aliniaza la standardele internationale.

O consultatie are pretul de 150 lei. La medic specialist, tariful consultatiei este de 170 lei.

Multi pacienti recomanda serviciile clinicii, pe care le descriu ca fiind de calitate. Atmosfera este primitoare, cabinetul este foarte curat, se utilizeaza materiale si echipamente de ultima generatie. Un alt avantaj il reprezinta existenta locului de joaca pentru copii. Personalul este amabil, atent, dedicat meseriei, empatic si profesionist.

Concluzii

Piatra Neamt se inscrie pe lista oraselor din Romania in care isi desfasoara activitatea medici stomatologi cu experienta in diferite specialitati ale medicinei dentare, ceea ce se traduce in tratamente complete si in rezolvarea garantata a problemelor dentare, indiferent cat de avansate sunt.

In clinicile de top vei beneficia de servicii la standarde inalte de calitate si vei reusi sa gasesti un dentist care sa corespunda asteptarilor tale, mai ales daca vizita la medicul stomatolog iti provoaca stres si anxietate. Abordarea profesionista si atitudinea empatica sunt modalitatile prin care medicii gestioneaza teama pacientilor de toate varstele.