Meniu

Stomatologie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de stomatologie din Pitesti, care este un oras ofertant din perspectiva numarului de clinici dentare, se adreseaza pacientilor de toate varstele si sunt efectuate de medici stomatologi cu experienta vasta.

Locuitorii orasului Pitesti au posibilitatea de a se adresa unor clinici moderne, unde profeseaza dentisti cu pregatire academica si profesionala complexa. In cabinetele de top se folosesc tehnologii de ultima ora si aparatura performanta, existand solutii pentru orice tip de problema dentara, oricat de avansata ar fi aceasta.

Unde se ofera cele mai bune servicii de stomatologie in Pitesti?

Daca iti doresti sa beneficiezi de cele mai bune tratamente de stomatologie in orasul Pitesti, te poti orienta catre acele clinici unde se indeplinesc standarde inalte de calitate. Variantele sunt numeroase, asa ca urmatorul tabel iti simplifica alegerea, intrucat sintetizeaza optiunile de top si prezinta cateva detalii importante despre serviciile celor mai reputate clinici dentare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Dental Prime
1 Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Cladire moderna si eleganta
 • Lipsa durerii in timpul procedurilor stomatologice
 • Tratamente eficiente
Dr. Leahu
2
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Cea mai extinsa retea de clinici dentare din Romania
 • Personal cu experienta
 • Servicii de calitate superioara
 • Personal amabil si atent la nevoile pacientului
 • Curatenie si aparatura performanta
 • Cativa pacienti descriu preturile ca fiind destul de mari
MyDent
3
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii variate de stomatologie
 • Personal bine pregatit
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Respectarea programarilor
Clinica Victoria
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Sistem stomatologic complet
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Echipamente moderne
Metropolitan Dental
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Gama completa de servicii stomatologice
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Preturi accesibile
Tao Dent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipamente performante
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Servicii de stomatologie in Pitesti: topul clinicilor

Numarul de clinici localizate in Pitesti si specializate in stomatologie este destul de mare, ceea ce poti observa chiar si la o prima cautare pe Google. Atunci cand alegi o clinica dentara, este important sa tii cont de calitatea serviciilor, abordarea echipei medicale si tarife.

In continuare, va fi prezentat clasamentul clinicilor stomatologice de top din Pitesti, astfel incat viitorii pacienti sa poata alege inspirat:  

1. Dental Prime

In cei 15 de ani existenta pe piata serviciilor de stomatologie din Pitesti, Clinica Dental Prime a reusit sa ajute peste 10.000 de pacienti sa isi recapete zambetul, cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie in implant dentar, estetica dentara si protetica, albire dentara si tratamente dentare cu laser. Nu mai putin de 19 experti medicali, dotari ultramoderne si o abordare orientata catre binele si confortul pacientului sunt factorii care contribuie la implementarea unor solutii medicale personalizate, pentru persoanele de toate vârstele. In functie de nevoile tale, te vei adresa aici unuia dintre cei trei medici: dr. Paul Oltean, medic stomatolog specialist in implantologie, estetica si protetica dentara, dr. Stela Oltean, medic specialist radiologie – imagistica medicala, sau dr. Valeria Voiculescu, medic stomatolog specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Sub umbrela brandului Dental Prime se regasesc atat clinica din Pitesti, cat si o clinica in orasul Mioveni.

Consultatia stomatologica la aceasta clinica este gratuita. 

Pacientii spun ca au avut o experienta placuta la Dental Prime, ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar cladirea in care functioneaza clinica este moderna si eleganta. De asemenea, se apreciaza faptul ca tratamentele sunt eficiente si lipsite de durere.

Vezi parerile pacientilor despre Dental Prime
Vezi Pareri

2. Dr. Leahu

Una dintre cele mai bune optiuni ale persoanelor din Pitesti care se afla in cautarea unor tratamente calitative de stomatologie este Clinica Dr. Leahu Pitesti. Aceasta clinica este prezenta in mai multe orase din tara, iar cea din Pitesti o marcheaza pe cea cu numarul 5. Dr. Leahu cea mai extinsta retea de clinici dentare din Romania, avand un total de 153 de cabinete stomatologice. In toate clinicile profeseaza medici stomatologi si specialisti care folosesc tehnologii de ultima ora.

La aceasta clinica dentara din Pitesti, preturile pentru consultatie sunt urmatoarele: 150 lei consultatia la medic stomatolog si 300 lei consultatia la dr. Leahu.

Pacientii sunt foarte multumiti de serviciile clinicii, sustinand ca se ridica la standarde occidentale. Acestia spun ca au avut o experienta buna si ca au reusit sa isi invinga teama de dentist. Personalul este foarte bine pregatit, amabil, empatic si atent la nevoile pacientului. Curatenia din clinica reprezinta un punct forte, la fel si aparatura performanta. Pe langa atmosfera placuta, este foarte apreciata comunicarea cu personalul. Cativa dintre pacienti spun ca preturile sunt destul de mari.

3. MyDent

Un alt cabinet de stomatologie care ofera servicii dentare variate este MyDent, unde poti apela inclusiv pentru urgente. Medicii stomatologi din cadrul acestui cabinet pun pret pe confortul pacientului si cauta intotdeauna solutii optime pentru a salva dintii naturali. Printre altele, pacientii pot beneficia de consultatii si controale de rutina, dar si de tratamente complexe, cum ar fi inlocuirea dintilor pierduti.

Pentru o consultatie, tariful este de 100 lei.

Multi pacienti au lasat feedback in mediul online dupa ce beneficiat de tratamente stomatologice la acest cabinet. Ei spun ca au avut o experienta foarte placuta si ca medicii sunt adevarati profesionisti. Personalul mai este caracterizat si de alte calitati, precum seriozitatea si amabilitatea. In plus, cabinetul este dotat cu aparatura performanta si programarile se respecta.

4. Clinica Dentara Victoria

O clinica dentara ce ofera servicii calitative de stomatologie in Pitesti este Clinica Dentara Victoria. In aceeasi unitate, pacientii pot beneficia de tratamente din diverse ramuri ale stomatologiei si de solutii complete. Clinica este formata din mai multe cabinete stomatologice specializate, sectiune de radiologie, sali de chirurgie si laborator de tehnica dentara. Aici este disponibil un sistem stomatologic complet, bazat pe tehnologii medicale moderne.

Pretul unei cosultatii este de 100 lei. La medicul pedodont, tariful consultatiei este de 50 lei.

Reputatia clinicii este foarte buna, dupa cum reiese din numeroasele recenzii oferite de pacienti in mediul online. Cei mai multi dintre acestia spun ca au avut parte de experiente reusite si ca au beneficiat de servicii de calitate. Personalul este descris ca fiind profesionist, bine pregatit si amabil. Clinica este dotata cu aparatura noua si moderna, iar preturile sunt accesibile. Foarte apreciata este si comunicarea medic-pacient.

5. Metropolitan Dental Spa

Metropolitan Dental Spa este unul dintre cabinetele de top din Pitesti la care poti beneficia de o gama larga de servicii de stomatologie. Tratamentele din acest cabinet se adreseaza pacientilor de toate varstele, inclusiv copiilor. Pe langa calitatea serviciilor, aici se mizeaza pe o promovare intensa a indicatiilor si sfaturilor de prevenire a afectiunilor stomatologice. Sunt utilizate cele mai recente tehnologii stomatologice si se elaboreaza planuri personalizate de tratament.

Pretul unei consultatii la acest cabinet este de 120 lei.

Pacientii spun ca sunt foarte multumiti de experienta pe care au avut-o aici. Prin recenzii exprimate in mediul online, acestia sustin ca serviciile sunt de calitate si ca personalul este bine pregatit. Profesionalismul, amabilitatea si rabdarea sunt alte calitati apreciate ale personalului din acest cabinet. In plus, un alt avantaj il reprezinta preturile accesibile.

6. Tao Dent

Una dintre cele mai bune clinici din Pitesti unde poti beneficia impreuna cu intreaga familie de servicii de stomatologie calitative este Tao Dent. Aici sunt reunite o clinica stomatologica moderna si un laborator performant de tehnica dentara. Se ofera tratamente variate din mai multe discipline ale stomatologiei, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Pretul unei consultatii este de 150 lei. Tariful modelelor de studiu este de 60 lei.

Parerile pacientilor despre aceasta clinica sunt pozitive. Sediul este ingrijit, serviciile sunt de calitate, iar echipamentele sunt performante. Serviciile sunt de calitate, iar echipa de medici este descrisa ca fiind profesionista si amabila. De asemenea, pacientii spun ca li s-au explicat procedurile in detaliu si au primit toate informatiile solicitate.

Concluzii

Pitesti este unul dintre orasele in care poti beneficia de tratamente complete de stomatologie, la standarde inalte. Numeroasele cabinete si clinici dentare de top sunt dotate in conformitate cu tehnologiile moderne si mizeaza pe confortul pacientului.

Medicii dentisti din acest oras au suficienta experienta pentru a gestiona inclusiv urgentele stomatologice. Te poti adresa unui dentist din Pitesti atat pentru a iti verifica sanatatea orala, cat si pentru tratamente personalizate de reconstructie a danturii sau rezolvare a unor probleme dentare mai complexe, unde este nevoie de abordare multidisciplinara.