Meniu

Stomatologie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui cabinet de stomatologie in Resita? Atunci ai ajuns in locul potrivit! In acest articol, iti vom prezenta cateva detalii despre cabinetele si clincile dentare de top din orasul tau, unde poti benficia de o gama variata de tratamente eficiente pentru afectiunile de natura stomatologica.

La o prima cautare pe Google, poate fi dificil sa alegi un cabinet stomatologic in Resita, deoarece optiunile sunt numeroase si exista multe aspecte de luat in calcul atunci cand vine vorba despre servicii stomatologice. Printre acestea se numara experienta personalului, tarifele practicate si chiar ambientul din cabinet.

Topul cabinetelor de stomatologie din Resita

Mai mult sau mai putin complexe, tratamentele stomatologice de care ai nevoie pot fi efectuate in Resita la numeroase cabinete de stomatologie. Iata care sunt preturile pentru o consultatie si care sunt cele mai bune optiuni de cabinete din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Smile Design
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal cu experienta
 • Atitudine profesionista
 • Tratamente eficiente
Dr. Alina Haizer
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii stomatologice de calitate
 • Profesionalism si rabdare
 • Atmosfera calda si relaxanta
 • Buna comunicare medic-pacient
Dr. Pera
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Act medical stomatologic de calitate
 • Profesionalism
 • Seriozitate
 • Atentie la nevoile pacientului
Soran Rares
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tratamente stomatologice de calitate
 • Profesionalism
 • Medici cu experienta
 • Seriozitate
Dr. Meteleauca
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalism
 • Dotari moderne
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi o clinica buna de stomatologie in Resita

Pentru calitatea actului medical si pregatirea complexa a dentistilor, urmatoarele clinici de stomatologie din Resita constituie optiuni principale ale celor care locuiesc in acest oras sau in vecinatate:

1. Smile Design

Un cabinet de stomatologie foarte apreciat in orasul Resita, in cadrul caruia acoperite mai multe ramuri ale medicinei dentare, este Smile Design. Acesta se inscrie cu succes in randul celor mai bune cabinete stomatologice din oras, deoarece gazduieste o echipa de medici cu experienta vasta in domeniu si competente in diferite arii ale stomatologiei. Scopul personalului este de a asigura tratamente inalt calitative, astfel ca de fiecare data se utilizeaza aparatura de ultima ora.

Consultatia costa 150 lei la acest cabinet stomatologic.

Pacientii spun ca serviciile oferite sunt de calitate, asa ca se declara multumiti si recomanda si altor persoane acest cabinet. Personalul are experienta si lucreaza cu profesionalism, avand o atitudine adecvata fata de pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Smile Design
Vezi Pareri

2. Dr. Alina Haizer

Pentru servicii de stomatologie calitative, pacientii din Resita se pot adresa cabinetului dr. Haizer Alina-Gabriela. Intr-un cadru modern, se ofera tratamente stomatologice complete, astfel ca pacientii nu trebuie sa se deplaseze la alte clinici daca sunt depistate probleme dentare ce implica interventii mai complexe. Obiectivul personalului din acest cabinet este de a atinge excelenta in privinta calitatii serviciilor oferite.

Tariful pentru o consultatie este de 150 lei.

Cativa dintre pacientii care au trecut pragul acestui cabinet stomatologic si-au exprimat parerea prin recenzii pe internet, unde au surprins mai multe calitati ale personalului: profesionalism, rabdare si talent. Dr. Alina Haizer este descrisa ca fiind o profesionista, iar cabinetul in care isi desfasoara activitatea este apreciat pentru atmosfera calda si relaxanta, prielnica impotriva fricii de dentist. Un alt aspect notat pozitiv il reprezinta legatura dintre pacient si medic.

3. Dr. Pera

Daca locuiesti in Resita, un alt cabinet pe care il poti alege pentru diverse tratamente din sfera stomatologiei este Dr. Pera, unde se ofera servicii din mai multe ramuri ale medicinei dentare. Aici isi desfasoara activitatea o echipa de medici stomatologi cu experienta, pregatiti sa efectueze tratamente dintre cele mai complexe, cum ar fi reconstrutia danturii cu implanturi dentare.

Consultatia costa 100 lei.

Numerosi pacienti si-au exprimat aprecierea fata de colectivul medical al acestui cabinet stomatologic, spunand ca au beneficiat de servicii de calitate. Dr. Pera este apreciat pentru profesionalism, seriozitate, amabilitate si intelegere. Acesta acorda o atentie deosebita pacientilor si explica amanuntit tratamentele, astfel incat cei care beneficiaza de ele sa fie complet lamuriti.

4. Soran Rares

Cabinetul Soran Rares din Resita este una dintre locatiile pe care le poti alege pentru numeroase tratamente si proceduri din sfera stomatologiei. Aici se ofera servicii de stomatologie generala si din multiple ramuri ale medicinei dentare, printre care implantologia si chirurgia orala. Calitatea serviciilor este sustinuta de experienta personalului medical si de folosirea unor dotari performante.

Pretul unei consultatii este de 150 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor si de seriozitatea personalului. Medicii au experienta si preiau inclusiv cazuri complexe, punand la dispozitia pacientilor o lista diversificata de servicii.

5. Dr. Ramona Meteleauca

Pentru servicii de stomatologie in Resita, te poti indrepta catre cabinetul Dr. Ramona Meteleauca. Experienta acesteia in domeniul stomatologiei si grija pentru indeplinirea celor mai inalte standarde de calitate asigura tratamente eficiente pentru numeroase probleme de natura dentara. Pacientii de toate varstele beneficiaza de ingrijiri dentare personalizate, intr-un cabinet dotat in conformitate cu noile tehnologii.

Consultatia are pretul de 120 lei.

Profesionalismul este calitatea principala pe care pacientii o scot in evidenta privitor la colectivul medical. Sunt apreciate curatenia, dotarile moderne si atmosfera primitoare. Experienta medicului si buna comunicare sunt de asemenea aspecte pozitive.

Concluzii

In Resita, pacientii pot beneficia de servicii de stomatologie calitative si diversificate in cadrul unor cabinete dotate cu echipamente si aparatura moderna, unde profeseaza medici dentisti care si-au consolidat experienta prin anii de studiu si activitate.

Indiferent de problema dentara pe care o experimentezi, este important sa nu amani vizita la dentist. In orasul Resita poti gasi rezolvare inclusiv la afectiunile complexe, care implica interventii mai complicate si folosirea unor materiale inalt calitative.