Meniu

Stomatologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui cabinet bun de stomatologie in Satu Mare? Citeste acest articol si vei putea descoperi cateva optiuni bune spre care sa-ti indrepti atentia!

Am identificat in Satu Mare trei clinici de stomatologie ce ofera servicii complete din acest domeniu al medicinei. Cabinetele sunt dotate cu aparatura moderna, folosesc materiale de ultima generatie si au echipe medicale bine pregatite, indiferent de domeniul de abordare: endodontie, parodontologie, estetica dentara, ortodontie, pedodontie etc. Descopera-le in cele ce urmeaza si ia cea mai buna decizie pentru sanatatea ta orala si cea a intregii familii!

Sunt clinici bune de stomatologie in Satu Mare?

Cine vrea sa ajunga la stomatolog in Satu Mare, cu siguranta s-a izbit de intrebarea la ce dentist bun sa mearga. Citind informatiile din tabelul de mai jos, va fi ajutat sa gaseasca raspunsul:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Tasnadi
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura ultra-moderna
 • Tratamente de buna calitate
 • Servicii diverse pentru adulti si copii
 • Urgente stomatologice
Duo Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura si echipamente moderne
 • Tratamente complexe si complete
 • Echipa medicala bine pregatita, cu diverse specializari in stomatologie
 • Imagistica dentara
 • Unii spun ca raportul calitate-pret nu este avantajos
Dr. Carmen Gozar
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Gama variata de tratamente stomatologice
 • Protetica fixa si mobila
 • Mediu placut si prietenos
 • Servicii si pentru copii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce cabinet stomatologic din Satu Mare sa te programezi pentru o consultatie?

Poti citi, asadar, informatiile cuprinse in prezentarile de mai jos, din care poti afla la ce dentist din Satu Mare sa mergi pentru urgente stomatologice, albire dentara, tratamentul cariilor sau alte servicii de care ai nevoie:

1. Dr. Tasnadi Octavian

Cabinetul medical dr. Tasnadi Octavian este dotat cu aparatura ultra-moderna, cu ajutorul careia se executa tratamente de buna calitate pentru toate varstele. Serviciile oferite includ: profilaxie (adica detartraj, sigilari, periaj, fluorizari), tratamentul cariilor, implantologie, estetica dentara, protetica si chirurgie dentara. Pot fi tratati, de asemenea, si cei care au diferite urgente stomatologice.

Consultatia costa, la acest cabinet, 100 de lei.

Oamenii spun, in majoritate, despre acest cabinet ca este unul modern si bine dotat, dar cele mai multe aprecieri le obtine personalul medical. Acesta i-a convins pe pacienti ca este profesionist, in special in cazul urgentelor, ca are experienta, dar si ca nu uita sa dea dovada de omenie, punand pacientul si nevoile sale pe primul loc.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Tasnadi Octavian
Vezi Pareri

2. Duo Dent

Clinica dentara Duo Dent din Satu Mare ii ajuta pe oameni sa invete cat mai multe lucruri utile despre sanatatea orala, sa inteleaga solutiile de tratament, astfel incat sa ia impreuna cu specialistii cele mai bune decizii, in cazul lor. Datorita echipamentelor si a aparaturii moderne, sunt oferite tratamente complexe si complete, iar echipa de specialisti este una bine pregatita care isi intampina pacientii cu zambetul pe buze. Medicii specialisti stomatologi au specializare in: endodontie, parodontologie, microchirurgie, estetica dentara, implantologie si imagistica dentara.

Pretul pentru o consultatie este de 100 de lei, la clinica Duo Dent.

Majoritatea opiniilor exprimate in mediul online la adresa acestei clinici arata ca pacientii au fost multumiti de experienta. Ei spun ca personalul este serios si amabil, profesionist, implicat si ca tratamentele, indiferent de amploarea lor, au avut rezultatele dorite. Sunt insa si persoane nemultumite, care spun ca raportul calitate-pret nu este avantajos.

3. Dr. Carmen Gozar

In aceasta clinica este oferita o gama variata de tratamente stomatologice, de la profilaxie, endodontie si tratamente ortodontice, la estetica dentara, tratamente chirurgicale, parodontale, protetica fixa si mobila. Serviciile sunt oferite atat pentru adulti, cat si pentru copii. Pentru micutii pacienti, se asigura un mediu placut si prietenos, in care tratamentele nu sunt traumatizante, iar in acest fel atat prima vizita, cat si vizitele ulterioare se vor desfasura in deplin confort pentru ei, invatand, intr-un mod distractiv si pe placul lor, lucruri esentiale despre sanatatea dintilor.

La acest cabinet din Satu Mare, consultatia primara cu stabilirea diagnosticului si cu planul de tratament, este gratuita.

Pentru multi pacienti, experienta traita in cabinetul stomatologic al dr. Carmen Gozar a fost una placuta. Oamenii caracterizeaza serviciile de care au avut parte astfel: profesionalism, promptitudine, amabilitate. Unii le recomanda si altor satmareni sa mearga la acest cabinet pentru a-si dobandi si intretine sanatatea orala.

Concluziile noastre

In aceste cabinete stomatologice din Satu Mare, oamenii sunt primiti cu amabilitate si sunt tratati in conditii de siguranta si confort, avand in vedere dotarile cabinetelor si buna pregatire a cadrelor medicale.

Poti opta cu toata increderea pentru una dintre clinicile prezentate in acest articol, avand in vedere ca ofera servicii complete, atat pentru copii, cat si pentru adulti, si ca persoanele care au beneficiat de serviciile lor se declara in majoritate multumite de experienta si de rezultate.