Meniu

Stomatologie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Identificarea unui cabinet stomatologic in Sibiu este destul de simpla, tinand cont de numeroasele optiuni pe care le au locuitorii acestui judet. Mai multe clinici dentare pun la dispozitia pacientilor servicii dintre cele mai moderne din domeniul stomatologiei, folosind tehnici si echipamente de ultima ora.

Poti merge la un dentist in Sibiu indiferent de problema dentara care iti provoaca disconfort, dar si pentru controlul stomatologic regulat. In cadrul unui astfel de control, medicul stomatolog verifica starea danturii si identifica problemele, daca este cazul.

Cabinet stomatologic in Sibiu: care este topul alegerilor?

In Sibiu exista numeroase cabinete stomatologice, insa cateva dintre acestea indeplinesc cele mai inalte exigente ale pacientilor si sunt recunoscute pentru calitatea serviciilor. Tabelul prezentat in continuare surprinde numele si cateva informatii cheie despre cele mai reputate clinici dentare din acest judet:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Alma Dent
Clinica-Verificata
100-150 Ron
 • Pret Consultatie 100-150 Ron
 • Tratamente stomatologice pentru copii si adulti
 • Tarife accesibile
 • Profesionalism si amabilitate
 • Aparatura performanta
 • Promptitudine in preluarea urgentelor
Dentica
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tratamente multidisciplinare
 • Act medical de calitate
 • Personal empatic si amabil
 • Buna comunicare
Dr. Ceban Alexandra
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Tratamente stomatologice diverse
 • Personal calm si rabdator
 • Profesionalism
 • Echipamente moderne
Iaconi Dental Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipamente de ultima ora
 • Conditii bune de lucru
 • Personal bine pregatit si amabil
Dr. Moroianu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Atentie si grija pentru pacient
 • Profesionalism
 • Preturi accesibile
 • Materiale de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce cabinet stomatologic din Sibiu poti merge pentru cele mai bune servicii?

Cand vine vorba despre servicii medicale, inclusiv despre cele oferite de un cabinet stomatologic, majoritatea persoanelor din Sibiu cauta sa apeleze la profesionisti. Acest judet este gazda a numeroase clinici dentare, iar daca vrei sa o alegi pe cea mai buna trebuie sa tii cont de raportul calitate-pret, experienta medicilor si parerile altor pacienti.

Pentru a identifica o clinica dentara din Sibiu potrivita nevoilor si bugetului tau, poti consulta urmatoarele paragrafe in care sunt surprinse cateva detalii importante despre serviciile pe care le ofera cabinetele si clinicile stomatologice de top situate aici:

1. Alma Dent

Din multimea de cabinete stomatologice care se gasesc in Sibiu, una dintre cele mai bune variante o reprezinta Alma Dent. Aici profeseaza o echipa formata din medici dentisti specializati pe diverse ramuri ale stomatologiei, care efectueaza servicii complete de stomatologie si tratamente avansate atat pentru adulti, cat si pentru copii.

La acest cabinet, vei plati 100 lei pentru consultatie si plan de tratament. In cazul consultatiilor de specialitate, tariful este mai mare cu 50 lei si includ modele de studiu.

Pacientii se declara multumiti de experienta pe care au avut-o la acest cabinet si in acelasi timp surpinsi de promptitudinea de preluare a urgentelor. Colectivul medical este descris ca fiind profesionist, amabil si pasionat. Serviciile sunt de inalta calitate, aparatura medicala este performanta, iar un avantaj important il si reprezinta preturile accesibile. Putini pacienti se declara nemultumiti de rezultatele obtinute.

Vezi parerile pacientilor despre Alma Dent
Vezi Pareri

2. Dentica

Daca locuiesti in Sibiu si iti doresti tratamente de calitate efectuate intr-un cabinet stomatologic modern, Dentica este una dintre variantele pe care trebuie sa le iei in calcul. Aici vei gasi o echipa de medici specialisti dedicati, a caror misiune este de a efectua tratamente stomatologice multidisciplinare pe masura asteptarilor oricarui pacient.

Pretul pentru o consultatie stomatologica este de 100 lei.

Conform parerilor pacientilor despre aceasta clinica stomatologica din Sibiu, serviciile sunt de inalta calitate. Atat pacientii vechi, cat si noi, mentioneaza faptul ca personalul se remarca prin amabilitate, empatie, buna comunicare si mai ales profesionalism. Mai sunt apreciate aspecte ca promptitudinea si faptul ca programarile se respecta. Un alt avantaj il reprezinta confortul de a beneficia intr-un singur loc de tratamente din diverse ramuri ale stomatologiei.

3. Dr. Ceban Alexandra Ligia

Un alt loc in care pacientii din Sibiu pot gasi solutii moderne pentru problemele dentare este cabinetul stomatologic dr. Ceban Alexandra Ligia. Aici se ofera tratamente din mai multe ramuri ale stomatologiei, astfel ca pacientii beneficiaza de ingrijiri de calitate prin care sa isi recapete sanatatea orala.

Daca vrei sa faci o consultatie stomatologica aici, pretul este de 130 lei.

Un numar mare de pacienti si-au exprimat prin recomandari si recenzii in mediul online multumirea fata de rezultatele obtinute. Acestia o caracterizeaza pe doamna stomatolog ca fiind profesionista, calma, rabdatoare si dedicata meseriei. Un alt aspect care a contribuit la experienta placuta a pacientilor sunt echipamentele moderne folosite de medicul dentist.

4. Iaconi Dental Clinic

Persoanele din Sibiu aflate in cautarea unui cabinet stomatologic cu experienta vasta trebuie sa includa pe lista lor de optiuni si Iaconi Dental Clinic. Cu peste 30 de ani de experienta, echipa acestei clinici asigura tratamente stomatologice de calitate pentru adulti si copii. In plus, cabinetul detine 14 certificari in domeniu si a tratat deja un numar foarte mare de pacienti.

O consultatie costa 150 lei.

Cei mai multi dintre pacienti afirma ca aceasta clinica se remarca prin profesionalismul si amabilitatea personalului care este la curent cu noile tehnologii si prin calitate. Echipamentele folosite sunt de ultima generatie, conditiile de lucru excelente si ora programarii se respecta. De asemenea, confortul pacientilor reprezinta o prioritate pentru colectivul acestei clinici stomatologice din Sibiu.

5. Dr. Moroianu

Sibiu este un judet in care exista multe cabinete stomatologice, insa una dintre optiunile de top o reprezinta Cabinetul Stomatologic Dr. Moroianu. Aceasta are experienta in domeniul stomatologiei si ofera servicii de calitate inalta pacientilor, desfasurandu-si activitatea si in alte unitati: Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu si Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu, in departamentele de primiri urgente stomatologice, respectiv stomatologie.   

Pretul unei consultatii stomatologice este de 100 lei.

Pacientii recomanda serviciile acestui cabinet, unde spun ca au beneficiat de atentie, grija si interes din partea dentistului. Acestia mai mentioneaza calitati precum seriozitatea, rabdarea si profesionalismul doamnei doctor. Preturile sunt acceptabile, materialele folosite sunt de calitate, iar atmosfera din cabinet este una placuta.

Concluzii

Luand in calcul topul cabintelor stomatologice la care pot merge pacientii din Sibiu, dar si din imprejurimi, se poate spune ca acest judet este ofertant din punct de vedere al serviciilor de stomatologie. Multi dentisti isi desfasoara activitatea aici, in cabinete si clinici echipate conform ultimelor tehnologii in domeniu.

Astfel, vei gasi cu siguranta un medic stomatolog in Sibiu care sa iti rezolve problemele dentare, oricat de avansate ar fi acestea. Multe dintre clinicile dentare au tarife acceptabile si un raport calitate-pret apreciat, acestea fiind adesea criteriile dupa care un potential client se orienteaza atunci cand alege o clinica.