Meniu

Stomatologie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru un zambet sanatos si frumos, trebuie sa mergi la stomatologie! In Suceava ai numeroase optiuni de top, in ceea ce priveste clinicile. Aparatura de ultima generatie, materialele de calitate superioara si medicii bine pusi la punct cu interventiile si modalitatile de tratament actuale sunt avantaje majore pe care sa le iei in calcul in cazul acestora.

Citeste in continuare pentru a afla la ce dentist din Suceava poti merge pentru o consultatie de rutina sau pentru diverse proceduri sau urgente stomatologice!

Ce trebuie sa stii despre principalele clinici de stomatologie din Suceava

In tabelul de mai jos iti prezentam pe scurt informatii despre cateva cabinete stomatologice din Suceava care merita atentia ta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
New Dent
Clinica-Verificata
80-150 Ron
 • Pret Consultatie 80-150 Ron
 • Clinica moderna si bine dotata
 • Echipa medicala profesionista
 • Preturi avantajoase
 • Anestezie computerizata
 • Microscop endodontic
 • Unii spun ca lucrarile nu au rezistat
Smile Dental Clinique
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa alcatuita din diversi specialisti
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie
Net Dental
Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatia initiala este gratuita
 • Tratamente moderne
 • Diverse servicii pentru ingrijirea si estetica dintilor
 • Consultatiile initiale sunt gratuite
 • Unii nu sunt multumiti de locatie
Charisma Smile
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipa medicala profesionista
 • Echipamente moderne
 • Urgente stomatologice 7 zile din 7
 • Stomatologie pediatrica
 • Endodontie microscopica
Dental-on
100-250 Ron
 • Pret Consultatie 100-250 Ron
 • Chirurgie orala
 • Tratamente si proceduri de ultima ora
 • Personal medical tanar si bine pregatit
 • Preturi accesibile
 • Servicii pentru adulti si copii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun stomatolog din Suceava

Daca iti doresti sa afli care este cel mai bun stomatolog din Suceava, trebuie sa vezi clasamentul de mai jos, in care am surprins cabinete de top, unde activeaza profesionisti ce se pregatesc constant si isi actualizeaza permanent cunostintele in acest domeniu:

1. New Dent

New Dent este o clinica in care sunt oferite servicii stomatologice de calitate la preturi avantajoase. Pentru a le oferi clientilor o experienta superioara, aici se folosesc materiale si instrumente de ultima generatie in domeniu, cum ar fi: microscopul endodontic, anestezia computerizata, un aparat modern de radiologie, precum si alte tehnologii de ultima ora. Specialistii New Dent sunt de parere ca mersul la dentist nu trebuie sa fie dureros si traumatizant, ci din contra, sa se desfasoare intr-o atmosfera placuta, in deplin confort si cu medici foarte buni.

O consultatie primara costa la acest cabinet stomatologic din Suceava 80 de lei, iar o consultatie complexa cu plan medical si financiar are un tarif de 150 de lei. Preturile consultatiilor difera in functie de domeniu: ortodontie – 150 de lei; chirurgie – 150 de lei; parodontologie – 150 de lei, iar o consultatie de urgenta are un tarif de 200 de lei.

Oamenii spun despre aceasta clinica, in majoritate, ca este una moderna, cu personal calificat si foarte bine pregatit, dar si ca preturile sunt mici. De asemenea, clientii s-au mai declarat multumiti si de faptul ca interventiile se fac fara dureri si ca exista o buna comunicare cu specialistii. Sunt si oameni nemultumiti, care spun ca lucrarile nu au rezistat  sau ca au fost sunati in ziua programarii sa li se aduca la cunostinta faptul ca vizita se amana.

Vezi parerile pacientilor despre New Dent
Vezi Pareri

2. Smile Dental Clinique

Cu ajutorul profesionistilor de la Smile Dental Clinique poti obtine zambetul la care ai visat. Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, iar echipa este alcatuita din: stomatologi, un endodont si un chirurg maxilo-facial. Printre serviciile oferite se afla: endodontie, implantologie, ortodontie, chirurgie orala, odontoterapie (tratamentul cariilor). Pe langa toate acestea, exista si un medic specializat in pedodontie, care da dovada de rabdare, intelegere si atentie in lucrul cu micii pacienti.

O consultatie generala la aceasta clinica dentara din Suceava costa 100 de lei.

Majoritatea celor care au mers la Smile Dental Clinique se declara multumiti de experienta de care au avut parte. Sunt apreciate mai multe aspecte: dotarile cu aparatura si materiale de ultima generatie, atmosfera primitoare, personalul deschis si amabil, buna organizare. Unii spun chiar ca fiecare coltisor al clinicii este impecabil si ca serviciile sunt ireprosabile.

3. Net Dental

In cabinetul Net Dental este creat un mediu contemporan, cald si placut, pentru ca experienta fiecarui client sa fie una pozitiva si confortabila. Cabinetul tine pasul cu dezvoltarea medicinei dentare si ofera un nivel superior de ingrijire si de tratamente, utilizand cele mai noi tehnologii. Serviciile includ: implanturi dentare, fatete dentare, albiri dentare, precum si tratamente complete de refacere a sanatatii si esteticii dintilor.

Toate consultatiile initiale sunt gratuite la acest cabinet. Tariful pentru diagnostic, insotit de fisa si de plan de tratament este de 30 de lei, iar un studiu de model costa 50 de lei.

Despre aceasta clinica, pacientii vorbesc, in majoritate, intr-un mod pozitiv, evidentiind ca serviciile se desfasoara fara durere si ca medicii sunt profesionisti sau ca lucreaza cu multa atentie. De asemenea, mai sunt persoane care spun ca se remarca estetica acestui cabinet frumos amenajat, dar si ca intreaga echipa este deschisa si amabila. Sunt si cateva pareri negative ale unor fosti pacienti care spun ca nu au fost multumiti de atitudinea anumitor medici si nici de locatie.

4. Charisma Smile

Charisma Smile ofera servicii complete de stomatologie, de la stomatologie generala si implantologie, la parodontologie laser, endodontie microscopica, ortodontie si ortopedie dento faciala. In plus, sunt oferite si servicii de stomatologie pediatrica, dar si de protetica dentara sau estetica dentara. Pe primul loc este pus pacientul, cu toate nevoile si exigentele sale in privinta confortului. Pentru a-i crea un mediu propice in acest scop, clinica pune la dispozitie echipamente de ultima generatie si specialisti bine pregatiti, care asigura si urgente stomatologice 7 zile din 7.

Pretul unei consultatii generale este de 100 de lei.

Cei care au beneficiat de serviciile Charisma Smile se declara in majoritate multumiti de rezultate si de conditiile din clinica. Ei spun ca au avut parte de profesionalism si seriozitate din partea echipei medicale si ca, mai mult decat atat, au iesit cu zambetul pe buze din cabinet. Multi le recomanda cu incredere si altora sa apeleze la serviciile acestei clinici.

5. Dental-on

Echipa Dental-on este alcatuita din profesionisti tineri si pasionati de stomatologie, care se formeaza profesional in mod constant. In clinica sunt puse la dispozitie tratamente medicale de foarte buna calitate si personalizate in functie de nevoile si cerintele fiecarui client: profilaxie, endodontie, parodontologie, protetica dentara, albire dentara, chirurgie orala etc. Serviciile acestei clinici se axeaza pe calitate, punandu-se accentul pe echipamente actuale si eficiente, precum si pe cele mai noi procedee din domeniu.

O consultatie are un tarif de 100 de lei, iar o consultatie cu plan de tratament costa 250 de lei. De asemenea, o consultatie cu parodontograma are un pret de 200 de lei.

Clientii spun despre acest cabinet ca este unul in care se remarca profesionalismul si buna pregatire a medicilor. Oamenii declara ca desi echipa medicala este tanara, inspira incredere si obtine rezultate bune pentru fiecare pacient.

Concluziile noastre

Pentru a avea garantia ca vei fi bine tratat, este important sa cauti un stomatolog bun in Suceava. Articolul de fata te poate ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru tine, in functie de tratamentele si ingrijirile de care ai nevoie, dar si de preferintele pe care le ai (o anumita zona a orasului, varietatea serviciilor, conditii de lux etc.).

In Suceava, clinicile de stomatologie sunt foarte bine dotate si puse la punct, astfel incat sa se ridice la inaltimea asteptarilor tuturor clientilor, indiferent ca acestia vin din municipiu sau din orice alta parte a tarii.