Meniu

Stomatologie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza sa mergi la dentist si nu ai identificat inca un cabinet stomatologic in Tg Jiu care sa-ti fie pe plac? Ai ajuns exact unde trebuie, pentru ca in continuare vei afla care sunt clinicile din acest oras unde serviciile sunt de buna calitate.

Citeste articolul, vezi care sunt aceste cabinete, citeste review-urile despre ele si despre medicii stomatologi, compara tarifele si ia cea mai buna decizie pentru tine, in functie de problema pe care o ai si de bugetul pe care l-ai alocat tratamentelor si procedurilor ce trebuie efectuate!

Tariful unei consultatii la un cabinet stomatologic din Tg Jiu

In legatura cu tarifele percepute de cabinetele stomatologice din Tg Jiu, cel mai bine te va lamuri tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Ionescu
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Aparatura si materiale de ultima generatie
 • Sterilizarea se face cu un aparat performant
 • Tratamente fara durere
 • Posibilitatea de a face programari online
Hevadent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Laborator de tehnica dentara
 • Laborator de radiologie dentara
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Echipa bine pregatita si cu experienta
 • Stomatologie pentru copii
 • Timpi mari de asteptare
Esthetyc Dental
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Personal medical ce se pregateste in permanente
 • Numeroase servicii stomatologice
 • Chirurgie dentara
 • Materiale de ultima generatie
 • Lucrari dentare durabile
EvoDental
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Medici bine pregatiti
 • Servicii complete de stomatologie
 • Aparatura si materiale de ultima generatie
 • Norme stricte de igiena si sterilizare
 • Atmosfera placuta
Miodent
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Medici specializati si cu experienta
 • Tehnici, materiale si aparatura de ultima generatie
 • Radiografii panoramice
 • Servicii complete de stomatologie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor stomatologice din Tg Jiu

Descopera, in cele ce urmeaza, un cabinet stomatologic din Tg Jiu la care sa poti merge cu incredere, dupa ce consulti clasamentul de mai jos: 

1. Dr. Ionescu Alexandru

In cabinetul stomatologic Dr. Ionescu Alexandru din Targu Jiu se utilizeaza aparatura de ultima generatie si se ofera servicii stomatologice complete, precum: terapia cariilor, protetica, endodontie, chirurgie dentara, profilaxie si igienizare. Sterilizarea se efectueaza cu un autoclave tip B de noua generatie, ce are un triplu system de verificare a sterilizarii. Actul medical este de calitate, bazat pe actualizarea cunostintelor echipei cu noutatile in domeniu, pe materiale dentare de foarte buna calitate si pe tratamente fara durere, pentru un confort sporit.

O consultatie cu stabilirea unui diagnostic si cu intocmirea planului aferent de tratament costa 50 de lei.

Sunt multi pacienti care afirma despre dr. Ionescu Alexandru ca este un medic exceptional, ce i-a ajutat sa scape de fobia de dentist si sa obtina rezultate foarte bune in ceea ce priveste sanatatea si aspectul danturii. Oamenii apreciaza dotarile cabinetului, faptul ca raportul calitate-pret este avantajos si ca se respecta programarile, in comparatie cu alte cabinete. In plus, mai completeaza pacientii, profesionistul este si un om de nota 10, nu doar un specialist bine pregatit.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ionescu Alexandru
Vezi Pareri

2. Hevadent

La clinica stomatologica Hevadent sunt puse la dispozitie servicii numeroase precum: radiologie dentara, stomatologie generala, ortodontie, endodontie, parodontologie, implantologie dentara, laborator de tehnica dentara, protetica dentara. Cabinetul este sterilizat frecvent, pentru a asigura siguranta tuturor pacientilor si a personalului, utilizandu-se aparatura de ultima generatie. De asemenea, in terapia endodontica sunt folosite atat metodele clasice, cat si metode moderne, cum ar fi microscopul dentar sau sisteme de obturare a canalelor radiculare. Indiferent de specialitatea stomatologica de care ai nevoie, aici vei gasi un medic bine pregatit care sa-ti ofere tot suportul in tratarea problemelor.

La Hevadent, o consultatie costa 100 de lei.

Majoritatea oamenilor considera ca serviciile de care au avut parte in aceasta clinica sunt de buna calitate. Acestia sustin ca personalul este dragut si amabil, ca exigenta in ceea ce priveste curatenia si igiena este una maxima si ca, per total, serviciile sunt asa cum ar trebui sa fie in toate clinicile private. Sunt si oameni nemultumiti, care spun ca nu sunt respectate programarile sau ca, in cazul lor, interventiile nu au fost reusite.

3. Esthetyc Dental

In cabinetul dr. Laurentiu Petrescu – Esthetyc Dental se asigura un mediu confortabil si sigur pentru toti pacientii, astfel incat serviciile sa fie de cea mai buna calitate, indiferent de specialitate (implant, ortodontie, chirurgie dentara, aparat dentar, albire profesionala, protetica, profilaxie). Medicii de aici sunt pregatiti in permanenta, tinand pasul cu ultimele metode si materiale in domeniu. De asemenea, aparatura utilizata este de ultima generatie, pentru a oferi un diagnostic precis si un tratament eficient, in fiecare caz. Materialele inovative contribuie la durabilitatea lucrarilor dentare si la o estetica de invidiat.

O consultatie la acest cabinet costa 100 de lei.

Pentru multi dintre pacientii sai, dr. Petrescu Laurentiu este cel mai bun profesionist, care pune accentul pe: punctualitate, atentie la detalii si curatenie. Oamenii mai sunt multumiti si de locatia in care este amplasat cabinetul, pe langa profesionalismul cu care acest doctor isi face meseria.

4. EvoDental

Iata un alt cabinet stomatologic din Tg Jiu in care serviciile sunt complete si de buna calitate. Aici ii vei intalni pe dr. Cosmin Stroie si pe dr. Andreea Salapa care te vor ajuta sa-ti (re)capeti zambetul la care ravnesti de ceva timp, poate chiar de o viata! Aparatura si materialele utilizate in acest cabinet sunt de buna calitate, astfel incat sa ofere o estetica impresionanta si durabilitate. In plus, in clinica exista o respectare stricta a normelor de sterilizare si de igiena, pentru a asigura un mediu sigur si confortabil pentru fiecare om.

Pretul pentru o consultatie la EvoDental este de 80 de lei.

Persoanele care au ajuns la aceasta clinica spun ca sunt multumite de servicii. Pentru multi este evident ca intreaga echipa este priceputa si atenta la detalii, avand in vedere rezultatele bune ce sunt obtinute si faptul ca oamenii sunt ajutati sa se simta confortabil.

5. Miodent

Printr-un consult initial la Miodent, poti afla care sunt problemele dentare, ce variante de tratament exista si care sunt prioritatile in executarea acestora. Medicii sunt specializati si au experienta vasta in domeniu, astfel ca poti avea garantia unor lucrari de calitate, executate cu maiestrie. Pentru ca gradul de calitate sa fie unul ridicat, se utilizeaza tehnici inovatoare, materiale inovative si aparatura performanta. In plus, tot aici se executa radiografii panoramice. Pe scurt, locatia este potrivita atat pentru profilaxia si ingrijirea danturii, cat si pentru lucrarile mai complexe (implantologie, protetica, ortodontie, endodontie, chirurgie).

O consultatie costa aici 50 de lei. Pentru o urgenta dentara, cu drenaj, pansament calmant si recimentarea lucrarii vechi, tariful este de 400 de lei.

In legatura cu aceasta clinica de renume in Targu Jiu, majoritatea oamenilor spun ca sunt multumiti de servicii. Ei spun ca personalul medical este profesionist si ca face tot posibilul pentru a le oferi pacientilor o experienta placuta si rezultatele optime.

Concluziile noastre

Printre aceste cabinete stomatologice din Tg Jiu cel mai probabil se afla unul care sa se ridice la nivelul asteptarilor si preferintelor tale. Este foarte important ca, in epoca internetului si a informatiilor accesibile, sa te documentezi inainte de a face o alegere si astfel te poti asigura ca experienta ta va fi una placuta.

In Targu Jiu sunt clinici bune de stomatologie, in care s-au facut si se mai fac investitii in aparatura si materiale sau in pregatirea personalului medical. Alege una dintre aceste clinici pentru lucrari eficiente si durabile!