Meniu

Stomatologie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La o clinica stomatologica din Tg Mures poti beneficia de tratamente complete, fie ca problemele dentare identificate se afla intr-un stadiu avansat sau doresti sa previi aparitia afectiunilor dentare si parodontale.

Mai multi dentisti din acest oras sunt dispusi sa preia inclusiv urgente stomatologice. Acestea nu trebuie amanate si reprezinta un motiv de ingrijorare, astfel ca se impune vizita in timp util la cabinetul medicului dentist.

Clinica stomatologica din Tg Mures: topul alegerilor

Persoanele care locuiesc in Tg Mures au la dispozitie mai multe variante de clinici dentare, insa cateva dintre acestea si-au adjudecat pozitiile fruntase in preferintele pacientilor. Tabelul urmator sintetizeaza alegerile de top si prezinta cateva informatii de interes despre cele mai bune cabinete stomatologice:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
DentaPoint
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Personal cu experienta
 • Amabilitate si profesionalism
 • Cabinet modern
 • Atmosfera placuta
Natural Smile
130-150 Ron
 • Pret Consultatie 130-150 Ron
 • Servicii stomatologice complete intr-o singura unitate
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti si pasionati
 • Instrumente si aparatura de ultima generatie
Dentaltop
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Medici stomatologi cu experienta
 • Servicii de calitate
 • Curatenie si dotari moderne
 • Personal amabil
Dentatus
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Clinica de stomatologie cu experienta vasta
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Materiale de calitate si aparatura performanta
Tomident
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Profesionalism
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica stomatologica din Tg Mures?

Locuiesti in Tg Mures si vrei sa alegi o clinica stomatologica dintre cele mai bune? Este firesc sa iti doresti un act medical de calitate, iar vestea buna este ca in acest oras exista numerosi dentisti remarcabili prin experienta si pregatirea academica, pregatiti sa efectueze tratamente dintre cele mai complexe.

Cercetarea este o etapa importanta inainte de a alege o clinica dentara. De aceea, urmatoarele descrieri iti pot fi de folos in alegerea unui dentist care sa corespunda cerintelor si asteptarilor tale:

1. DentaPoint

O locatie foarte apreciata in randul clinicilor stomatologice situate in Tg Mures este DentaPoint. Personalul cu experienta pune pe primul loc confortul pacientilor si calitatea rezultatelor. Acest cabinet stomatologic, unde se ofera servicii complexe de medicina dentara – inclusiv in regim de urgenta – a fost infiintat de dr. Nagy Melinda, a carei experienta in domeniu incepe din anul 2008.   

Pretul unei consultatii este de 100 lei.

Serviciile acestui cabinet sunt foarte apreciate, lucru ce reiese din numeroasele recenzii pozitive pe care pacientii le-au lasat in mediul online. Acestia spun ca au fost tratati cu profesionalism si amabilitate de catre personal, care este bine pregatit. Cabinetul este modern si atmosfera este placuta.

Vezi parerile pacientilor despre DentaPoint
Vezi Pareri

2. Natural Smile

O clinica stomatologica foarte buna pe care o pot alege pacientii din Tg Mures este Natural Smile, care s-a dezvoltat dintr-un centru dentar. Clinica a fost infiintata in 2019 si are in componenta sa opt cabinete stomatologice, oferind servicii complete intr-o singura unitate. Unul dintre medicii sub indrumarea caruia se desfasoara activitatea clinicii este dr. Emilia Pop, al carei parcurs profesional este remarcabil prin cei peste 50 de ani de experienta in domeniul stomatologiei.  

Cat despre tarife, o consultatie primara are pretul de 130 lei. Consultatia de specialitate costa 150 lei. Pentru plan de tratament si deviz, tariful este de 200 lei.

Numerosi pacienti au scris despre serviciile clinicii ca sunt de inalta calitate si ca au avut o experienta placuta. Echipa de medici este profesionista, punctuala si pasionata de meserie. Atentia la detalii si explicatiile cu privire la orice procedura ii fac pe pacienti sa se simta in siguranta. Clinica este moderna, se folosesc instrumente si aparatura de ultima generatie, iar conditiile de igiena sunt foarte bune.

3. Dentaltop

O alta optiune foarte avantajoasa pe lista de clinici stomatologice aflate la dispozitia pacientilor din Tg Mures si din apropiere este Dentaltop. Aici se asigura tratamente stomatologice simple si complexe, din mai multe discipline ale stomatologiei. Echipa de medici specialisti are experienta indelungata si asigura calitatea actului medical. Din componenta sa fac parte inclusiv medici care si-au efectuat studiile de profil in strainatate.

Pretul unei consultatii stomatologice simple, care include OPT, este de 170 lei.

Potrivit opiniilor celor mai multi pacienti care si-au relatat experienta in mediul online, serviciile stomatologice din aceasta clinica sunt de calitate. Curatenia si aparatura de ultima generatie sunt doua aspecte pozitive, la fel si ambientul placut. Atitudinea personalului este definita de profesionalism, amabilitate si implicare. Exista putini pacienti care nu au fost multumiti de tratamente, insa nu au detaliat experienta.

4. Dentatus

O clinica stomatologica unde se ofera servicii de top in Tg Mures este Dentatus, cu o experienta de 23 de ani. In componenta clinicii se afla patru cabinete, in cadrul carora activeaza o echipa bine pregatita, alcatuita din 9 medici stomatologi si 7 asistente. Tratamentele sunt inregistrate intr-un program ce ofera acces la istoricul interventiilor efectuate. In aceasta clinica s-au efectuat peste 12.000 de tratamente stomatologice, avand o rata totala de succes de 98,3%.

Pretul consultatiei initiale, in cadrul careia se analizeaza si radiografiile dentare, este de 50 lei. Pentru a doua consultatie, in care se stabileste planul de tratament, pacientii vor plati 100 lei.

Feedback-urile oferite de o mare parte dintre pacienti arata ca serviciile sunt de calitate. Acestia se declara multumiti de experienta, spunand ca au beneficiat de tratamente moderne intr-o atmosfera placuta. Sunt apreciate profesionalismul, rabdarea si amabilitatea intregului personal. Cabinetul este curat, ordonat si foarte bine echipat, folosindu-se materiale de calitate si aparatura moderna.

5. Tomident

Printre cele mai bune clinici din Tg Mures se numara si Tomident, clinica stomatologica unde poti beneficia de tratamente de ultima generatie, datorita tehnologiilor pe care le folosesc medicii specialisti. In cadrul sau activeaza o echipa de 4 medici specialisti, pregatita sa elaboreze planuri de tratament personalizate.

O consultatie primara costa 100 lei.

Pacientii spun ca au fost tratati cu respect, atentie si ospitalitate in cadrul acestui cabinet. Ei recomanda serviciile, deoarece colectivul este profesionist, amabil si atent la nevoile pacientului. Un alt aspect foarte apreciat il reprezinta curatenia din cabinet.

Concluzii

Tg Mures este un oras care gazduieste mai multe cabinete si clinici stomatologice, astfel ca persoanele care locuiesc aici sau in vecinatate au acces la numeroase tratamente moderne, prin care sa isi rezolve problemele dentare si sa obtina un zambet impecabil.

Te poti adresa unuia dintre dentistii care profeseaza aici inclusiv pentru urgente, care nu trebuie amanate pentru ca se agraveaza si provoaca dureri tot mai mari. Este recomandat sa alegi o clinica unde se ofera servicii complete si unde calitatea primeaza.