Meniu

Stomatologie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pe langa o rutina de ingrijire orala corespunzatoare, sanatatea danturii se mentine prin tratamente stomatologice de calitate, iar un dentist din Timisoara iti poate oferi solutii atat pentru prevenirea unor afectiuni complexe, cat si pentru rezolvarea acestora.

Mai multe clinici stomatologice din Timisoara asigura tratamente complete din aceasta sfera medicala, ceea ce inseamna un plus de confort pentru locuitorii orasului, care pot gasi in apropierea lor un cabinet unde sa isi rezolve toate problemele dentare.

Care sunt cele mai bune optiuni cand vrei sa mergi la dentist in Timisoara?

Timisoara este un oras cu optiuni variate cand vine vorba despre dentisti, iar alegerea celui mai bun incepe printr-o documentare corecta. Urmatorul tabel prezinta care sunt optiunile de top si sintetizeaza cateva informatii de interes pentru un viitor pacient:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Green SmileHouse
1 Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Servicii stomatologice pentru intreaga familie
 • Design modern si prietenos
 • Aparatura de ultima generatie
 • 3 medici stomatologi cu o vasta pregatire si experienta
 • Bun raport calitate-pret
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Servicii complete de stomatologie
Smile Clinic
2
190 Ron
 • Pret Consultatie 190 Ron
 • Personal cu experienta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Dotari moderne
 • Servicii de calitate
iSmile Dental
3
300 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 300 Ron
 • Experienta vasta in domeniul stomatologiei
 • Personal amabil si profesionist
 • Servicii de inalta calitate
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera placuta
Beatrice Dent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Preturi accesibile
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Mediu placut
 • Servicii de inalta calitate
Dr. Nicoleta Vanvore
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Echipamente moderne
 • Personal bine pregatit
 • Raport bun calitate-pret
Dr. Razvan Vladescu
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Personal cu experienta
 • Tarife accesibile
 • Clinica moderna
 • Mediu placut
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun dentist din Timisoara?

In Timisoara isi desfasoara activitatea numerosi dentisti cu experienta, la serviciile carora poti apela atunci cand ai probleme legate de sanatatea danturii, cum ar fi aparitia unor dureri sau dorinta de a inlocui un dinte pierdut.

Daca vrei sa identifici mai usor clinica stomatologica din Timisoara care este compatibila cu bugetul tau si ale carei servicii sunt pe masura asteptarilor, poti vedea in continuare mai multe detalii despre dentistii si clinicile de referinta din acest oras:

1. Green SmileHouse

Pentru servicii moderne de stomatologie in Timisoara, clinica Green SmileHouse iti sta la dispozitie. O echipa de medici cu o vasta experienta in stomatologie si cu o cariera academica in acelasi domeniu te asteapta cu servicii precum: stomatologie generala, implantologie,  laser-terapie, parodontologie, chirurgie, pedodontie, endodontie, ortodontie, estetica dentara.   Dr. Ruxandra Luca este sef lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara si este medic specialist chirurgie dento-alveolara, avand competenta in utilizarea laserilor in medicina dentara. Echipa este completata de dr. Roxana Munteanu, asistent universitar si medic specialist in parodontologie si de dr. Eduard Paraschivescu, medic primar chirurgie maxilo-faciala, specializat in chirurgia malformatiilor fetei. Principiile de tratament ale medicilor stomatologi de aici este de a pastra cat mai mult timp pe arcada dintii naturali, intr-o buna stare de sanatate. Din acest motiv, sunt utilizate in cabinete metode de tratament moderne si complexe, precum si aparatura de ultima generatie. Toti cei trei medici sunt si membrii fondatori ai conceptului Green SmileHouse.

O consultatie de stomatologie poate avea un pret care variaza, in functie de complexitate, de la 150, la 400 de lei.

In urma vizitelor la aceasta clinica stomatologica din Timisoara, pacientii au notat numeroase aprecieri: medicii bine pregatiti si comunicativi, atmosfera placuta din cabinet, faptul ca micii pacienti merg la dentist fara teama si cu entuziasm. Aparatura de ultima generatie, design-ul modern si prietenos, curatenia si confortul au fost de asemenea enumerate de timisoreni ca fiind aspecte definitorii pentru o experienta in aceasta clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Green SmileHouse
Vezi Pareri

2. Smile Clinic

O echipa de dentisti cu experienta vasta o poti intalni in cadrul clinicii Smile Clinic din Timisoara, fondata in anul 2005. Trei ani mai tarziu dupa infiintare, a fost demarata constructia noului sediu al clinicii. Aceasta gazduieste acum sase cabinete, trei sali de asteptare, radiologie si alte spatii dedicate pacientilor sau personalului. Laboratorul de radiologie dentara 3D din componenta acestei clinici poarta numele de SmileScan.

In ceea ce priveste tarifele pentru consultatie, acestea arata astfel: 190 lei pentru o consultatie simpla si 250 lei pentru o consultatie insotita de o radiografie panoramica. Lista de preturi este publicata si pe site-ul clinicii, unde tarifele sunt afisate si in euro.

Multe dintre persoanele care au trecut pe la aceasta clinica si-au povestit experienta prin recenzii si recomandari in mediul online. Pacientii spun ca sunt multumiti de experienta avuta si ca au reusit sa isi rezolve toate problemele de natura dentara. Avantajele nu se rezuma doar la personal, care este caracterizat ca fiind profesionist, amabil si empatic, ci si la echipamente. Clinica este bine dotata si serviciile sunt de inalta calitate.

3. iSmile Dental

Un alt loc in care poti gasi un dentist foarte bun este iSmile Dental, clinica stomatologica din Timisoara. Aici activeaza o echipa de medici profesionisti care pun pret pe confortul pacientului si pe calitatea tratamentelor. Cu o experienta de peste 14 ani in domeniu, aceasta clinica dentara asigura diverse interventii stomatologice.  

Cat despre tarifele practicate in aceasta clinica dentara din Timisoara, pacientii vor plati 300 lei pentru consultatia primara si intre 350-400 lei pentru consultatia de specialitate.

Multi pacienti si-au exprimat multumirea fata de personalul clinicii prin recenzii pozitive in mediul online. Colectivul este descris ca fiind amabil si profesionist. Sunt foarte apreciate calitatea inalta a serviciilor si atentia la detalii. Clinica este moderna si dotata cu aparatura performanta, iar mediul este placut, ceea ce asigura inclusiv confort emotional pacientilor.

4. Beatrice Dent

Locuitorii din Timisoara aflati in cautarea unui dentist care sa le asigure tratamente de calitate pot alege Beatrice Dent, cabinet stomatologic unde profeseaza Beatrice Ditrich. Aceasta a urmat studii de profil la facultatea de Medicina Dentara UMF “Victor Babes” si isi perfectioneaza constant tehnica, fiind conectata la cele mai moderne tendinte din domeniul stomatologiei. Aceasta elaboreaza planuri de tratament personalizate si aplica solutii moderne, eficiente.   

In cadrul acestui cabinet stomatologic din Timisoara, pretul consultatiei si planului de tratament este de 150 lei.

Conform parerilor a multe dintre persoanele care au trecut pragul cabinetului, personalul are o atitudine admirabila, fiind pozitiv, amabil, empatic si mai ales profesionist. Mediul este unul placut, astfel ca pacientii se simt confortabil. Cabinetul este curat si primitor, preturile sunt avantajoase si serviciile de inalta calitate.

5. Dr. Nicoleta Vanvore

Un cabinet stomatologic foarte bun din Timisoara, in cadrul careia vei gasi un dentist cu experienta, este cabinetul Dr. Nicoleta Vanvore. Se asigura servicii diverse de stomatologie, iar experienta de aproape 20 de ani permite indeplinirea unor standarde inalte de calitate. La acest cabinet, pacientii care asteapta mai mult de 10 minute peste ora la care au programare beneficiaza de o reducere semnificativa la pretul sedintei, de 50%.

Pentru o consultatie generala, tariful este de 150 lei.

Mai multi pacienti au scris despre experienta pe care au avut-o la acest cabinet. Acestia spun ca s-au bucurat de o atmosfera calda si primitoare. Cabinetul este dotat cu echipamente moderne si se remarca prin conditiile de igiena. Calitatea serviciilor este foarte apreciata, la fel si personalul bine pregatit, calm si aflat la curent cu noutatile din domeniu. Raportul calitate-pret este un alt avantaj.

6. Dr. Razvan Vladescu

Din clasamentul celor mai buni dentisti la care poti apela in Timisoara face parte si dr. Razvan Vladescu. Activitatea clinicii a debutat in anul 2014 si cuprinde 9 specializari din domeniul stomatologiei. Personalul din cadrul clinicii isi perfectioneaza constant tehnica si cunostintele prin participare la cursuri si congrese. Mii de pacienti au beneficiat deja de serviciile stomatologice oferite de clinica si au fost elaborate peste 200 planuri de reabilitare orala.

Conform listei de tarife, o consultatie primara costa 100 lei. Pentru o consultatie de specialitate, care include si planul de tratament, tariful este de 150 lei.

Numerosi pacienti spun ca serviciile sunt de inalta calitate, oferite de personal bine pregatit, empatic, rabdator si amabil. Clinica este moderna, curata si tarifele practicate sunt accesibile. Mediul placut si faptul ca tratamentele sunt explicate pas cu pas reprezinta un avantaj pentru pacientii care se tem de dentist.

Concluzii

Cand vrei sa mergi la un dentist care profeseaza in Timisoara, este important sa ai in vedere aspecte precum calitatea actului medical, dotarile si raportul calitate-pret. Acest oras gazduieste suficiente clinici si cabinete dintre care poti alege.

Gasirea unui stomatolog in Timisoara care prioritizeaza calitatea serviciilor si care este la curent cu cele mai noi tehnici din domeniu nu este dificila, dat fiind numarul de clinici care ofera tratamente dintre cele mai noi si unde activeaza personal care isi consolideaza permanent cunostintele.