Meniu

Stomatologie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca nu ai inca dentistul tau si esti in cautarea unui cabinet de stomatologie in Tulcea la care sa mergi, cel mai probabil te preseaza o afectiune a danturii pe care trebuie sa o rezolvi cat mai repede. Fie ca este vorba despre o carie mica sau de una care ti-a afectat pulpa sau canalul dintelui, fie ca te confrunti cu sangerari gingivale sau dinti care se clatina, fie ca nu esti multumit/-a de aspectul danturii, amanarea vizitei la stomatolog nu iti aduce niciun beneficiu.

Poti gasi servicii de medicina dentara de calitate, adaptate problemelor cu care te confrunti, chiar aici, in Tulcea, iar articolul pe care il citesti te va ajuta sa le identifici si sa alegi in cunostinta de cauza.

Unde mergi la stomatologie in Tulcea?

Poti merge la stomatologie in Tulcea la acelasi cabinet la care merg unii dintre cunoscutii tai sau te poti convinge singur/-a care este cea mai buna optiune verificand clasamentul de mai jos al clinicilor si cabinetelor dentare din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Unident
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Servicii premium
 • Profesionalism si pasiune pentru meserie
 • Aparatura performanta
 • Conditii impecabile de curatenie si igiena
 • Punctualitate
 • Amabilitate fata de pacienti
Edent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate foarte bune ale tratamentelor
 • Profesionalismul si daruirea medicilor
 • Aparatura de ultima generatie
 • Proceduri stomatologice lipsite de durere
Fresno Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa tanara si dinamica
 • Profesionalism si daruire
 • Amabilitate fata de pacienti
Prodent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si pasionat de meserie
 • Rabdare si amabilitate fata de pacienti
 • Laborator propriu de tehnica dentara
 • Tratamente de succes
Cristian Medical Dent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Abordarea profesionista a medicului
 • Lucrari rapide si eficiente
 • Interventiile nu au fost bine efectuate pentru cativa dintre pacienti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor/cabinetelor de stomatologie din Tulcea

Vrei ce este mai bun pentru sanatatea ta orala, de aceea alegerea unui cabinet de stomatologie din Tulcea care sa iti satisfaca si cele mai ridicate exigente este pe deplin justificata. Te-ar putea ajuta sa iei o decizie inspirata informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, despre clinicile din top, calitatea serviciilor, preturile practicate si parerile pacientilor care le-au trecut pragul pentru consultatii si tratamente.

1. Unident

De serviciile clinicilor de stomatologie Unident poti beneficia atat in Tulcea, cat si la Galati, Buzau si Brasov. Reteaua Unident functioneaza din 2010 si asigura consultatii, investigatii radiologice si tratamente de nivel premium, situandu-se an de an pe locuri fruntase in Top 10 clinici stomatologice din Romania. Serviciile avansate de medicina dentara laser, radiologie dentara 3D, tehnica dentara digitala, microchirurgie faciala si oxygenoterapie hiperbarica sunt orientate catre siguranta si confortul pacientilor.

Respectul fata de pacienti se reflecta si in structura site-ul pe care se pot identifica o serie de informatii utile, cum ar fi lista tarifelor practicate. O consultație initiala, cu fisa medicala electronica, interpretare investigatii radiologice, plan de tratament personalizat si deviz estimativ te va costa 160 de lei.

Pacientii din Tulcea se declara multumiti de prestatiile Clinicii Unident din acest oras. Recenziile amintesc de servicii premium, profesionalismul si pasiunea pentru meserie a dentistilor, aparatura performanta, conditiile impecabile de curatenie si igiena, punctualitate si amabilitate fata de pacient.

Vezi parerile pacientilor despre Unident
Vezi Pareri

2. Edent

Edent este brandul sub care se regaseste un concept unic in peisajul de clinici dentare din Bucuresti si Tulcea: o echipa formata din 12 medici dentisti cu o experienta vasta in stomatologie, aflati in continua specializare, atat in Romania, cat si in strainatate, care ofera o gama completa de servicii si solutii complete, in toate ramurile medicinei dentare. Clinica este specializata in tratamente estetice complexe pe dinti naturali si in implanturi dentare.

Site-ul clinicilor este intuitiv, iar structura sa permite accesul facil la lista de preturi aferente serviciilor. Pentru o consultatie, cu plan de tratament si deviz estimativ vei achita suma de 150 de lei.

Pacientii clinicii au lasat recenzii favorabile pentru experienta inregistrata aici, amintind de serviciile de calitate, rezultatele foarte bune ale tratamentelor, profesionalismul si daruirea medicilor, aparatura de ultima generatie si lipsa durerilor in timpul procedurilor.

3. Fresno Clinic

Fresno Clinic – clinica de implantologie, fondata de Dr. Octavian Dumitriu, medic stomatolog, specialist in chirurgie orara, isi intemeiaza activitatea pe concepte de stomatologie avansata care are la baza tratamente ideale, eficiente si cu minimum de disconfort pentru pacienti. Experienta si competenta in implantologia orala din anul 2011, echipa medicala tanara, dedicata si bine pregatita si aparatura de noua generatie recomanda cabinetele clinicii pentru tratamente si lucrari la standarde inalte de calitate.

Gama diversa de servicii prestate de clinica, precum si tarifele practicate sunt publicate pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie cu diagnostic si plan de tratament vei plati 150 de lei.

Pacientii care au calcat pragul clinicii pentru probleme de sanatate orala au ramas impresionati de serviciile de inalta calitate, de echipa tanara, dinamica de medici, caracterizati de profesionalism si daruire si amabilitate fata de pacienti.

4. Prodent

La cabinetul de stomatologie Prodent, Dr. Liliana Zaharia, medic stomatologic cu peste 30 de ani de experienta, specialist in ortodontie si tehnica dentara, ofera solutii clinice si tehnice pentru orice tip de probleme ale danturii, ale pacientilor de toate varstele. Cabinetul Prodent este infiintat in anul 2017 si are propriu laborator de tehnica dentara, cu ajutorul caruia tratamentele sunt cu un pas mai aproape de rezultatul final in restaurarea danturii pacientilor.

Consultatia la acest cabinet, cu diagnostic si plan de tratament, te va costa 150 de lei.

Pacientii care au fost tratati la Prodent recomanda cabinetul pentru rabdarea, pasiunea si profesionalismul medicului Liliana Zaharia, pentru serviciile de calitate, prezenta laboratorului dentar propriu si tratamentele de succes realizate aici.

5. Cristian Medical Dent

Cristian Medical Dent este cabinetul de stomatologie al medicului dentist Cristian Ionascu, specialist in implantologie orala, in care vei putea beneficia de o paleta diversa de servicii de medicina dentara in Tulcea, realizate intr-un cadru modern, dotat cu aparatura de ultima generatie si materiale de calitate superioara, pentru realizarea de tratamente eficiente si lucrari durabile.

Onorariile percepute de medic sunt publicate pe site-ul web al cabinetului. Pentru o consultatie cu interpretare radiografie, diagnostic si plan de tratament vei achita suma de 150 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de serviciile acestui cabinet. Sunt consemnate in recenzii tratamentele de calitate, abordarea profesionista a medicului, lucrarile rapide si eficiente. Sunt si pacienti care declara ca, pentru ei, interventiile nu au fost efectuate corespunzator.

Concluzii

Daca identificarea unui cabinet de stomatologie in Tulcea nu a fost niciodata o problema pentru acest oras resedinta de judet, alegerea celui mai bun dentist pentru problemele de sanatate orala de care suferi este o cu totul alta chestiune, in care documentarea temeinica isi are un rol bine definit. Pentru ca niciodata nu iti vei gasi nici timpul si nici dispozitia necesara sa intreprinzi o cercetare pe cont propriu de a gasi stomatologul pe care il cauti in Tulcea, pe care sa poti conta pentru orice problema, iti stau la dispozitie informatiile din articolul de mai sus.

Fiecare clinica de stomatologie din top din Tulcea asigura servicii de inalta calitate, confirmata de recenziile a zeci de pacienti, iar medicii stomatologi care activeaza aici sunt caracterizati de profesionalism si o continua preocupare pentru perfectionare si racordarea tratamentelor la cele mai noi standarde de performanta in domeniu si la tehnologii stomatologice revolutionare.