Meniu

Stomatologie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de servicii de stomatologie in Vaslui, atunci vei fi placut surprins sa afli ca exista mai multe clinici si cabinete in oras, care pun la dispozitia persoanelor interesate o gama variata de tratamente. In urma unei consultatii, este posibil ca medicul dentist sa-ti ofere o solutie la care tu nu te-ai mai gandit inainte si care te poate ajuta sa-ti imbunatatesti starea de sanatate.

Cea mai dificila parte este gasirea clinicii ideale in Vaslui. Fiecare persoana are alte preferinte si nevoi si tocmai de aceea, opiniile lor iti pot face cautarile mai usoare. Tine cont de ele atunci cand te decizi asupra clinicii la care urmeaza sa te programezi la un consult.

Cat costa o consultatie de stomatologie in Vaslui?

Nu toate clinicile si cabinetele stomatologice din Vaslui practica aceleasi preturi, motiv pentru care, s-ar putea sa platesti sume diferite pentru servicii destul de similare, in functie de locul pe care te decizi sa-l vizitezi. Cu ajutorul tabelului urmator, iti poti face o idee despre clinicile care ofera tarife accesibile si cele care sunt putin mai costisitoare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Elite BioDental
1 Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Relatie medici-pacienti productiva
 • Tehnologie de ultima ora
 • Act medical ireprosabil
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Orar de functionare avantajos
Atelierul de Dinti
2
50 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 50 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa formata din medici profesionisti
 • Experienta in domeniu
 • Conditii maxime de siguranta
 • Sala specializata de chirurgie
Dentozon
3
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Cea mai noua aparatura
 • Medici calificati si experimentati
 • Gama variata de servicii
 • Conditii optime de confort
LucasDent
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil
3D Diagnostic
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Aparatura performanta
 • Personal calificat
 • Tratamente stomatologice premium
 • Gama variata de servicii
 • Radiologie
AP Dent
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Tratament fara durere
 • Oferte de sarbatori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de stomatologie din Vaslui

In topul de mai jos sunt prezentate cinci clinici, centre si cabinete de stomatologie din Vaslui, la care te poti programa pentru o consultatie cu un medic profesionist din domeniu. Pe langa tarifele practicate, alte aspecte ce trebuie luate in considerare sunt dotarile clinicii si experientele traite de alti pacienti care au beneficiat de tratamente in cadrul ei:

1. Elite BioDental

Elite BioDental este o clinica de stomatologie din Vaslui unde poti merge cu incredere daca vrei sa beneficiezi de servicii variate executate de medici stomatologi specializati in solutii terapeutice adaptate pentru fiecare pacient in parte. Dispunand de o tehnologie de ultima ora, in cadrul clinicii fiecare pacient are sansa de a beneficia de un diagnostic corect, acesta fiind punctul de plecare catre un tratament eficient. Iata care sunt serviciile pe care medicii cu o pregatire pluridisciplinara le pun in aplicare: implantologie, chirurgie dento-alveolara si oro-maxilo-faciala, protetica dentara, estetica dentara, ortodontie, imagistica dentara, endodontie, pedodontie, odontoterapie si parodontologie.  

Consultatia de stomatologie este de 100 lei. Pentru ca medicul sa asigure un diagnostic precis, cel mai probabil iti va fi recomandat sa faci si o radiografie dentara, pretul pentru investigatie plecand de la 45 lei (radiografie retro-dento-alveolara) si ajungand la 75 lei (radiografie panoramica).

Clinica de stomatologie este apreciata pentru serviciile impecabile pe care le ofera de fiecare data, relatia dintre medici si pacienti fiind intotdeauna productiva. Multumita dotarilor moderne ale unitatii dentare, actul medical desfasurat este intotdeauna ireprosabil, echipa de medici depunand toate eforturile necesare ca pacientul sa se bucure de o atmosfera primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Elite BioDental
Vezi Pareri

2. Atelierul de Dinti

Centrul Atelierul de Dinti a fost fondat in anul 2015 de Dr. Iordan Ionut Georgian si Dr. Iordan Apostu Andra, care si-au dorit sa aduca un aer proaspat si profesionist pentru domeniul stomatologic din Vaslui. Echipamentele unice in judet care se afla in dotarea centrului sunt microscopul dentar cu magnificatie 50x, sistemul automat de procesare a dintilor in vederea obtinerii grefelor osoase din dintii proprii ai pacientilor etc. Centrul mai este dotat si cu laser dentar si lampa de albire profesionala Plasma Philips Zoom. Pacientii care aleg serviciile Atelierului de Dinti beneficiaza de o gama variata de tratamente, de la stomatologie generala, la implantologie, protetica dentara, chirurgie dentara, ortodontie si dentitie temporara.

Pretul unei consultatii porneste de la 50 de lei.

Cele mai multe persoane care au optat pentru serviciile centrului Atelierul de Dinti au apreciat profesionalismul personalului medical, care isi desfasoara activitatea cu mare atentie. Medicii folosesc cele mai noi instrumente si tehnici, iar timpul de asteptare este aproape inexistent. Chiar si copiii se pot bucura de o experienta lipsita de teama pe scaunul dentistului.

3. Dentozon

Activitatea centrului Dentozon a inceput in anul 2016, in scopul de a oferi unui numar cat mai mare de pacienti tratamentul stomatologic de care au nevoie in Vaslui. Pentru efectuarea unor servicii de calitate superioara, cele mai importante aspecte sunt tehnologia si personalul medical profesionist. Tocmai de aceea, echipa Dentozon investeste in mod periodic in aparatura noua, care ajuta in elaborarea si efectuarea diverselor planuri de tratament. Serviciile stomatologice includ tratamente de estetica dentara, odontoterapia, endodontia, ortodontia, protetica dentara, parodontologia, pedodontia si chirurgia dento-alveolara. Cabinetul rezolva cu succes problemele care au nevoie de interventii chirurgicale, restaureaza dintii lipsa, trateaza si corecteaza pozitia dintilor, iar principiile care-i ghideaza de multa vreme activitatea sunt profesionalismul, devotamentul, inovatia si compasiunea.

Consultatia si intocmirea planului de tratament sunt gratuite.  

Pacientii care au avut parte de o experienta placuta la centrul Dentozon au apreciat atitudinea calma si primitoare a personalului medical. Au existat si situatii in care lucrarile realizate nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, ceea ce i-a determinat pe oameni sa ofere un rating mai mic clinicii.

4. LucasDent

O alta clinica la care pacientii se pot duce pentru a beneficia de tratamente stomatologice de calitate in Vaslui este LucasDent. Clinica ofera o gama variata de servicii: implantologie, estetica dentara, odontoterapie, parodontologie, endodontie, chirurgie, profilaxie si ortodontie. Cu un portofoliu impresionant ca acesta, oricine poate beneficia de serviciile clinicii pentru a obtine zambetul pe care si l-a dorit dintotdeauna. Primul pas pe care trebuie sa-l faca in acest sens este sa se programeze la o intalnire cu un medic stomatolog.

Pretul unei consultatii este 170 de lei.

In urma opiniilor postate de utilizatori pe diverse retele de socializare, clinica LucasDent a obtinut un rating pozitiv, ceea ce atesta faptul ca tratamentele realizate aici sunt de calitate, iar acest lucru se datoreaza echipamentului performant si echipei formate din medici profesionisti.  

5. 3D Diagnostic

La clinica dentara 3D Diagnostic by Dr. Cretu din Vaslui, frumusetea este redefinita prin tratamente stomatologice premium. In gama de servicii se regasesc implanturile dentare, inhalodosarea, albirea dintilor, tratamentele la microscop, radiografia dentara digitala si ortodontia. Printre dotarile clinicii se afla si computerul tomograf (CBCT), cu bratul cefalo-metric pentru investigatii radiologice stomatologice si pentru ORL. De asemenea, clinica ofera diverse promotii la implanturi dentare si tratamente la microscop. Tarifele variaza in functie de complexitatea cazului, asa ca persoanele care vor sa-si faca o idee clara despre pretul pe care il vor plati la final de tratament, trebuie sa se programeze la un consult.

Consultatia generala la clinica dentara 3D Diagnostic by Dr. Cretu este gratuita, cea de pedodontie costa 70 de lei, iar cea de ortodontie, 100 de lei.

Clinica este apreciata pe retelele de socializare, tocmai datorita tratamentelor dentare premium pe care le ofera. Oamenii care au nevoie de lucrari dentare sau de un control periodic, vin la aceasta clinica pentru ca stiu ca vor avea parte doar de servicii de calitate.

6. AP Dent  

In final, pacientii care au nevoie de un tratament stomatologic in Vaslui, se pot duce la clinica AP Dent, care pune accent pe calitate. Un alt aspect care este deosebit de important pentru aceasta clinica este efectuarea unui tratament fara durere. In urma consultatiei, pacientul nu va obtine doar un diagnostic corect, ci si un plan de tratament, care sa-l ajute sa gestioneze si chiar sa elimine afectiunea cu care se confrunta la momentul respectiv. Persoanele care isi doresc sa fie la curent cu promotiile si ofertele clinicii, au optiunea sa o urmareasca si in mediul online.  

Consultatia la AP Dent este gratuita, daca pacientii aleg sa inceapa un tratament la clinica.

Clinica AP Dent are o reputatie buna in mediul online, intrucat multi utilizatori se declara super multumiti de tratamentele de care au avut parte in timpul vizitei la dentist si le recomanda si altor persoane care se afla intr-o situatie similara cu a lor.

Concluzii

In cele din urma, informatiile de mai sus te ajuta sa alegi clinica ideala de stomatologie din Vaslui, pentru o consultatie cu un medic dentist. Consultatia gratuita nu este singurul lucru de care pot beneficia persoanele care aleg sa mearga la unul din cabinete mentionate mai sus, intrucat medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul lor pun accent pe calitatea actului medical.