Meniu

Tehnician Dentar Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orice cabinet stomatologic ce ofera servicii complete colaboreaza cu un tehnician dentar. In Cluj sunt numeroase laboratoare de tehnica dentara care pun la dispozitie servicii de calitate, bazate pe experienta si buna pregatire a specialistilor, pe atentia la detalii si precizia mainii, precum si pe materiale de calitate superioara.

In acest articol poti vedea care sunt tehnicienii dentari din Cluj ce colaboreaza cu clinici din toata tara, datorita serviciilor profesioniste pe care le ofera.

Ce laboratoare de tehnica dentara si ce tehnicieni dentari sunt in Cluj

In tabelul de mai jos poti identifica un tehnician dentar din Cluj cu care sa poti colabora pe termen lung:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Lucrare proteica
Rating
Website
Gold Dent
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret lucrare protetica fixa metalo-ceramica 180 Ron
 • Laborator de tehnica dentara cu vechime pe piata
 • Numeroase lucrari dentare profesioniste
 • Tehnicieni dentari cu experienta
 • Oros Samule Ilie, sef componenta metalica, a studiat in tara si in strainatate
Algorithm Aesthetics
220 Ron
 • Pret lucrare protetica fixa metalo-ceramica 220 Ron
 • Tehnicieni dentari cu experienta
 • Lucrari de foarte buna calitate in timp scurt
 • Colaborare deschisa cu medicii dentisti
 • Seriozitate
Dent House
220 Ron
 • Pret lucrare protetica fixa metalo-ceramica 220 Ron
 • Laborator cu peste 20 de ani de experienta in tehnica dentara
 • Colaboreaza cu numeroase cabinete stomatologice din Romania
 • Tehnologie de ultima generatie
 • 4 tehnicieni dentari cu o experienta vasta
 • Comunicare buna cu stomatologii
Cziki’s Dental Lab
220 Ron
 • Pret lucrare protetica fixa metalo-ceramica 220 Ron
 • Echipa cu experienta indelungata in domeniu
 • Varietate de produse
 • Lucrari de calitate superioara
 • Membrii echipei au participat la cursuri de formare in tara si strainatate
ATD Dental Studio
220 Ron
 • Pret lucrare protetica fixa metalo-ceramica 220 Ron
 • Lucrari numeroase
 • Materiale de buna calitate
 • Estetica si functionalitate
 • Colaborare deschisa cu cabinete dentare din toata tara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun tehnician dentar din Cluj?

Poti descoperi cel mai bun tehnician dentar din Cluj urmarind cu atentie clasamentul de mai jos si afland informatii despre laboratoarele bine cotate:

1. Gold Dent

Laboratorul de tehnica dentara Gold Dent a aparut in 2007 in Cluj-Napoca din dorinta de frumos si de lucru bine facut. Aici se realizeaza numeroase lucrari dentare profesioniste, activitatea fiind in stransa colaborare cu medici din Romania si din strainatate. Scopul specialistilor este de a pune la dispozitie lucrari dentare deosebite, pentru satisfactia pacientului si a medicului sau stomatolog. Echipa este una numaroasa si axata pe performanta in domeniu, in frunte cu Oros Samuel Ilie, absolvent al facultatii de Tehnica Dentara a UMF Cluj, promotia 2005, cu experienta si pregatire in tara si in strainatate.

Preturile laboratorului sunt urmatoarele: o coroana metalo-ceramica are un pret de 180 de lei, iar o coroana din zirconiu si ceramica Noritake are un cost de 460 de lei. Pentru o proteza clasica, tariful este de 350 de lei, iar o proteza pe implanturi costa 450 de lei.

Colaboratorii laboratorului Dentar Gold Dent il recomanda pentru calitatea serviciilor pe care le ofera.

Vezi parerile pacientilor despre Gold Dent
Vezi Pareri

2. Algorithm Aesthetics

Laboratorul de tehnica dentara Algorithm Aesthetics din Cluj Napoca investeste constant in oameni si tehnologie, pentru a oferi rezultate estetice functionale si optime. Echipa de aici este alcatuita din tehnicieni dentari pasionati, care au ani de experienta in lucrarile protetice si care participa periodic la diverse cursuri de dezvoltare, astfel incat sa se puna la curent cu cele mai noi proceduri de lucru si trenduri.

Tarifele acestui laborator sunt urmatoarele: lucrare protetica fixa metalo-ceramica – 220 lei si din zirconiu stratificat – 450 de lei. O proteza totala cu dinti din compozit costa 750 de lei.

Clientii acestui laborator se declara incantati de colaborare, spunand despre specialistii de aici ca sunt buni profesionisti, care au cunostinte teoretice si practice solide si care au mereu o atitudine deschisa fata de medicii dentisti. Seriozitatea si faptul ca realizeaza lucrarile in timp record sunt alte puncte forte al echipei, potrivit celor care au beneficiat de servicii.

3. Dent House

Clinica dentara Dent House din Cluj-Napoca are si un laborator de tehnica dentara cu peste 20 de ani de experienta in realizarea protezelor de calitate deosebita, laborator ce colaboreaza cu peste 50 de cabinete din tara. Echipa este formata din 4 tehnicieni dentari talentati si cu experienta. Lucrarile sunt obtinute folosindu-se tehnologie de ultima generatie, pentru a fi functionale si a se prezenta foarte bine si din punct de vedere estetic. De asemenea, medicilor cu care colaboreaza li se ofera asistenta, urmarindu-se cu atentie cazul pana dupa cimentarea lucrarilor protetice.

Iata cateva dintre preturi: o lucrare protetica fixa metalo-ceramica costa 220 lei, iar o proteza totala cu dinti din compozit are un tarif de 750 de lei.

Medicii stomatologi care sunt ajutati de tehnicienii dentari de la Dent House sa le ofere pacientilor un zambet perfect spun ca lucrarile sunt de foarte buna calitate.

4. Cziki’s Dental Lab

Echipa este tanara si dinamica si are o experienta indelungata in oferirea zambetelor perfecte prin lucrari de calitate superioara. Laboratorul este dotat cu o varietate de produse de ultima generatie, pentru a le oferi medicilor stomatologi si pacientilor cele mai bune variante pentru o dantura impecabila. Fondatoarea laboratorului dentar este Tünde Bányai, absolventa a UMF Cluj-Napoca ce lucreaza ca tehnician dentar de 15 ani, specializandu-se pe lucrari de compozit, zirconiu, ceramica sau pe implanturi. Tünde Bányai a participat la diferite cursuri de formare, in Romania si in strainatate.

Tarifele disponibile la acest laborator de tehnica dentara sunt: lucrarea protetica fixa metalo-ceramica are un pret de 220 lei, iar una din zirconiu stratificat costa 450 de lei.

Cei care au beneficiat de serviciile laboratorului dentar au punctat cu nota maxima colaborarea, semn ca sunt foarte multumiti de servicii. Ei le recomanda si altora sa apeleze la serviciile acestor profesionisti.

5. ATD Dental Studio

La ATD Dental Studio se realizeaza lucrari diverse (coroane, implanturi, dispozitive radiculare, proteze scheletate, proteze telescopate etc. Toate produsele sunt realizate din materiale inovative (metal, acrilat, ceramica, zirconiu etc.) ce ofera rezultate bune si pot fi purtate cu usurinta, pentru un zambet frumos, dar si pentru aspectul lor functional.

Tarifele acestui laborator dentar sunt: pentru o lucrare protetica fixa metalo-ceramica costul este de 220 lei, iar o  proteza totala cu dinti din compozit costa 800 de lei.

Serviciile oferite de acest laborator de tehnica dentara sunt apreciate de colaboratori, care le noteaza cu calificative maxime.

Concluziile noastre

La un tehnician dentar din Cluj poate apela orice profesionist din domeniul stomatologiei, atat din acest oras, cat si din alte zone ale tarii. Tehnicienii de la laboratoarele dentare prezentate in acest articol au ani buni de experienta in domeniu si lucreaza cu materiale de buna calitate, pentru ca beneficiarul final al lucrarilor sa se bucure de un zambet frumos.

Laboratoarele de tehnica dentara din Cluj colaboreaza cu cabinete stomatologice din toata tara, carora le ofera lucrari de calitate superioara, realizate cu atentie, finete si profesionalism.