Meniu

Tehnician dentar Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a le putea oferi pacientilor solutiile potrivite pentru un zambet armonios, stomatologii colaboreaza indeaproape cu un tehnician dentar. In Iasi sunt cateva nume cu rezonanta in acest domeniu, laboratoare de tehnica dentara care sunt foarte apreciate, datorita lucrarilor pe care le realizeaza.

In aceste laboratoare, dotarile in aparatura moderna (scannere si imprimante 3D, tehnologie digitala CAD/CAM), dar si in materie prima de calitate superioara sunt esentiale pentru a putea realiza lucrari deosebite: implanturi, proteze, coroane si punti, gutiere etc. In cele ce urmeaza vei putea descoperi care sunt aceste laboratoare si ce spun clientii despre serviciile lor.

Unde poti gasi un tehnician dentar bun in Iasi?

Tabelul de mai jos iti poate fi de ajutor daca te intereseaza unde poti gasi un bun tehnician dentar in Iasi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coroana ceramica
Rating
Website
Stomalux
Clinica-Verificata
225 Ron
 • Pretul pentru o coroana ceramica porneste de la 225 Ron
 • Laborator de tehnica dentara cu servicii complete
 • Tehnicieni bine pregatiti cu o experienta de peste 10 ani
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Materiale de foarte buna calitate
 • Respectarea termenelor
Dumitriu Sergiu
200 Ron
 • Pretul pentru o coroana ceramica porneste de la 200 Ron
 • Gama vasta de solutii profesioniste
 • Aparatura performanta
 • Materiale de calitate superioara, de la producatori internationali
 • Tehnicieni dentari cu experienta
Identica
175 Ron
 • Pretul pentru o coroana ceramica porneste de la 175 Ron
 • Echipa cu peste 8 ani de experienta
 • Lucrari de foarte buna calitate
 • Tehnicienii se informeaza permanent despre noi tehnologii si metode de lucru
 • Lucrari din diverse materiale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 laboratoare din Iasi unde poti gasi un tehnician dentar cu experienta

Iata o lista cu trei dintre cele mai bune laboratoare de specialitate, unde vei gasi un tehnician dentar bun, in Iasi, daca esti medic stomatolog sau daca detii o afacere in acest domeniu:

1. Stomalux

Stomalux este un laborator de tehnica dentara infiintat in 2008, ce este amplasat in apropiere de centrul municipiului Iasi. Laboratorul este prevazut cu aparatura si tehnologie de ultima ora (tehnologie digitala CAD/CAM, scanner 3D, imprimanta 3D, sinterizare laser), dispunand de asemenea de materiale de foarte buna calitate, astfel incat rezultatele sa fie unele deosebite. Specialistii de aici participa frecvent la expozitii, congrese si cursuri nationale si internationale in domeniu. Laboratorul este in stransa colaborare cu un centru de frezare, pentru a realiza lucrari din zirconiu, ceramica integrala sau restaurari pe implant. Solutiile oferite de tehnicieni vizeaza: protetica, implanturi, reparatii, coroane si punti, gutiere de albire, gama vasta de opiuni fara metale.

Pretul centru o coroana ceramica porneste de la 225 de lei.

Serviciile oferite de laboratorul de tehnica dentara Stomalux sunt foarte apreciate de parteneri, care le catalogheaza ca fiind de foarte buna calitate. Atat produsele care ies din mainile acestor profesionisti, cat si respectarea termenelor si atitudinea deschisa sunt bine vazute de reprezentantii clinicilor stomatologice care au o colaborare cu Stomalux.

Vezi parerile pacientilor despre Stomalux
Vezi Pareri

2. Dumitriu Sergiu

Laboratorul de Tehnica Dentara Dumitriu Sergiu colaboreaza cu numeroase centre medicale, carora le furnizeaza produsele necesare pentru implantologie, protetica, estetica dentara. Acest tehnician dentar, impreuna cu echipa sa, lucreaza cu aparatura performanta si cu materiale de calitate superioara, astfel incat sa le ofere oamenilor solutii profesioniste, foarte apropiate, ca estetica, de dintii naturali: proteze acrilice totale, fatete dentare, coroane de zirconiu cu stratificare Emax, proteze scheletate cu crosete turnate etc. Materialele folosite in realizarea lucrarilor provin de la producatori internationali care sunt specializati in acest domeniu si indeplinesc toate cerintele in vigoare.

Pretul unei coroane ceramice efectuate aici porneste de la 200 lei.

Clientii acestui laborator sunt multumiti de produsele pe care le-au comandat si primit in termenul stabilit, potrivit recenziilor din mediul online. Sunt multe persoane care sunt atat de multumite de colaborare, incat recomanda la randul lor laboratorul pentru toti profesionistii din stomatologie care au nevoie de astfel de servicii.

3. Identica

Echipa laboratorului de tehnica dentara Identica are peste opt ani de experienta si vine cu un concept de lucru modern, cu ajutorul caruia se realizeaza lucrari de calitate, ce tin cont de necesitatile individuale ale pacientului: lucrari din portelan, din zirconiu sau compozit si proteze mobile. Specialistii de aici se afla intr-o permanenta cautare a celor mai inovative tehnologii si metode, pentru a satisface toate cerintele. Experienta, flexibilitatea si profesionalismul sunt cuvintele de ordine care caracterizeaza activitatea Identica din Iasi.

Pretul pentru o coroana ceramica realizata la Identica porneste de la 175 de lei.

Multi dintre clientii acestui laborator recomanda „cu toata increderea”, asa cum ei insisi se exprima, serviciile Identica. In sprijinul acestei recomandari sunt aduse argumente precum: profesionalism, implicare, atentie la detalii, promptitudine.

Concluziile noastre

Pentru un cabinet stomatologic, colaborarea cu un tehnician dentar, in Iasi, si in toate zonele tarii, este esentiala pentru a le putea oferi pacientilor solutiile de care au nevoie pentru un zambet perfect.

Colaborarea cu un astfel de specialist trebuie sa fie deschisa, bazata pe incredere si respect, pe seriozitate si punctualitate. Cele trei laboratoare de tehnica dentara prezentate in acest articol se incadreaza in aceste cerinte, potrivit clientilor care le recomanda pentru serviciile de calitate.