Meniu

Tehnician Dentar Sibiu 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui tehnician dentar in Sibiu si n-ai idee de unde sa incepi? Din fericire pentru tine, scopul articolului pe care il citesti chiar acum este de a te ajuta sa faci o alegere smart, tinand cont de mai multe aspecte, de la calitatea lucrarilor, la promptitudinea cu care sunt livrate si tarifele practicate la diverse laboratoare.

In cadrul Facultatii de Medicina din Sibiu, exista o specializare dedicata persoanelor care isi doresc sa invete mai multe despre cariera de tehnician dentar. Stiind acest lucru, nu este de mirare ca studentii care finalizeaza un astfel de program, se decid sa-si deschida propriul laborator de tehnica dentara, sau aleg sa intre in componenta unei echipe deja existente.

Cat costa serviciile unui tehnician dentar in Sibiu?  

Doar pentru ca exista o posibilitate destul de mare ca un tehnician dentar din Sibiu sa fi incheiat acelasi program de studii impreuna cu alt specialist din domeniu, nu inseamna ca tarifele pe care le ofera sunt identice. Tocmai de aceea, medicii stomatologi care planuiesc sa colaboreze cu un laborator de tehnica dentara, trebuie sa tina cont de preturile din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Gutiera
Rating
Website
Serton
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Gutiera 100 Ron
 • Cele mai noi tehnici si tehnologii de pe piata
 • Echipa formata din specialisti
 • Materiale din calitate superioara
 • Gama variata de servicii
 • Lucrari personalizate
Dentica
32-42 Ron
 • Pret Gutiera 32-42 Ron
 • Tehnologie performanta
 • Materiale de calitate, importante din Germania
 • Gama variata de produse
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi un tehnician dentar in Sibiu?  

Locurile ideale in care poti gasi un tehnician dentar in orasul Sibiu sunt laboratoarele care se ocupa in mod exclusiv cu realizarea lucrarilor de acest fel. In lista de mai jos sunt prezentate doua astfel de laboratoare, impreuna cu aspectele cele mai relevante: o scurta descriere a activitatii, tarife pentru unul din serviciile oferite si opiniile unor colaboratori.

1. Serton

Medicii dentisti care sunt in cautarea unei colaborari de durata, pot gasi o echipa formata din tehnicieni dentari in Sibiu, in cadrul laboratorului Serton. Activitatea sa a inceput inca din 1991, devenind pe parcurs unul dintre cele mai cunoscute laboratoare de tehnica dentara din tara, iar printre specialistii care isi desfasoara activitatea aici in prezent se afla Dan Beldiman, Katy Cirneala, Ionut Mihai etc. Serviciile pe care le ofera se impart in trei categorii: lucrari protetice integral ceramice, lucrari protetice metalo-ceramice si lucrari protetice dentare diverse.

Pretul pentru o gutiera este de 100 de lei.

Recenziile pe care oamenii le-au acordat laboratorului Serton sunt in cea mai mare parte pozitive si aduc in discutie atentia pe care specialistii de aici o acorda detaliilor. Lucrarile sunt realizate cu pasiune, iar acest lucru se vede din calitatea rezultatului final.

Vezi parerile pacientilor despre Serton
Vezi Pareri

2. GA Dental  

Un alt laborator din Sibiu, in care tehnicienii dentari se ocupa cu realizarea unor lucrari de calitate, este GA Dental. Toate lucrarile sunt efectuate in laborator, cu produse importate din Germania, ceea ce reprezinta o garantie in plus pentru clienti. Nu doar ca materialele respective conduc la o calitate superioara, dar totodata, il ajuta pe tehnician sa economiseasca timp. Indiferent ca au nevoie de accesorii pentru ceramica, aliaje dentare, gutiere sau alte elemente asemanatoare, la GA Dental persoanele interesate pot gasi o gama variata de produse.

Gutierele vin in pachete de cate 20, iar pretul lor variaza intre 650 si 850 de lei, adica aproximativ 32-42 de lei pentru o bucata.

Ratingurile acordate laboratorului GA Dental sunt ridicate, ceea ce inseamna ca oamenii care colaboreaza cu echipa de aici sunt multumiti de serviciile prestate.

Concluzii

In final, existenta unui tehnician dentar in Sibiu, in cadrul echipelor de stomatologi, sau in laboratoare care se ocupa exclusiv cu asa ceva, este esentiala. Activitatea clinicilor este incompleta fara o persoana care sa dispuna de cunostintele necesare pentru a crea lucrari de calitate de la zero, asa ca nu ezita si apeleaza la serviciile oferite de unul din laboratoarele prezentate mai sus pentru a obtine elementul de care ai nevoie!