Meniu

Urgente stomatologice Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un abces dentar, o sangerare abundenta in cavitatea bucala sau o durere intensa de dinti pot aparea intempestiv in viata unei persoane, motiv pentru care ar avea nevoie neintarziata de ajutor medical specializat, de servicii de urgente stomatologice in Bucuresti. Daca te afli in situatia de a cauta un cabinet dentar pentru rezolvarea grabnica a unei probleme de sanatate orala, in acest articol vei gasi un ghid util care te va orienta catre clinicile private care primesc pacienti la consultatii si tratamente de urgenta.

Citeste textul pana la capat pentru a descoperi care sunt optiunile tale in municipiul Bucuresti in materie de urgente stomatologice si care sunt conditiile de acces la aceste cabinete.

Cat costa o consultatie la urgente stomatologice in Bucuresti?

Daca starea de sanatate impune vizita imediata la dentist, este firesc sa nu ai timp sa cercetezi prea mult conditiile in care poti fi primit la o consultatie la urgente stomatologice in Bucuresti. Informatiile din tabelul de mai jos te vor scapa de grija cunoasterii tarifelor practicate de fiecare dintre clinici.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
DentalMed Luxury
1 Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 300 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta internationala
 • Act medical ireprosabil
 • Abordare moderna
 • Tehnologii ultraperformante
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
Plaza Dent
2
110 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 110 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Grija fata de nevoile pacientilor
 • Aparatura de ultima generatie
 • Lipsa durerii in timpul interventiilor stomatologice
 • Tratamente eficiente
Clinicile Dr. Leahu
3
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici competenti
 • Abordare moderna a problemelor stomatologice
 • Aparatura performanta
 • Tratamente de succes
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Molar-M
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Promptitudine in preluarea cazurilor
 • Eficienta interventiilor
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
KirilovaDent
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Cabinet cu sericii non stop
 • Solutii eficiente
 • Rapiditate si promptitudine in interventii
 • Medici competenti, dedicati profesiei
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cele mai bune clinici cu servicii de urgente stomatologice din Bucuresti

Dincolo de teama de dentist pe care o simt multi dintre pacienti, partea ta rationala te indeamna sa analizezi cat mai temeinic situatia si sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta in alegerea cabinetului care primeste urgente stomatologice din Bucuresti. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicilor din clasament, despre calitatea serviciilor, dotarile cu echipamente medicale specializate, competentele medicilor si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. DentalMed Luxury Dental Clinic

Esti in cautarea unei unitati dentare din Bucuresti care incorporeaza servicii de urgente stomatologice, atent preluate si gestionate de o echipa pluridisciplinara si hiperspecializata de medici? Atunci DentalMed Luxury Dental Clinic este exact ce ai nevoie pentru a primi un ajutor de specialitate in cel mai scurt timp posibil in legatura cu afectiunile dentare acute si cu urgentele de care suferi. Clinica a fost infiintata in anul 2007 cu un capital 100% romanesc si, din 2013, este Furnizor al Casei Regale a Romaniei, ceea ce inseamna ca dispune de tehnologii ultraperformante si un personal specializat. Tratand eficient peste 50.000 de pacienti anual, echipa de 50 de medici specialisti se asigura ca gestioneaza corect toate urgentele si afectiunile experimentate. Institutia dentara este echipata cu aparaturi de ultima generatie si in cadrul departamentului de radiologie, avand la dispozitie un computer tomograf CBCT Veraview X800 MORITA din Japonia care asigura o acuratete ridicata in imaginile obtinute. Pe baza lor, tratamentele sunt adaptate in functie de necesitatile pacientilor.

Pretul pentru o consultatie de urgenta in afara programului de lucru este 500 lei, iar cea in timpul programului este de 300 lei. Pentru o acuratete ridicata a diagnosticului, medicul poate recomanda si efectuarea radiografiei panoramice, care este de 120 lei pentru pacientii clinicii si 150 lei pentru cei din afara clinicii.

Clinica dentara este apreciata pentru serviciile ireprosabile de care toti pacientii beneficiaza, interactiunea dintre medic si acestia fiind intotdeauna productiva. Fiind vorba de doctori cu o buna pregatire si o experienta vasta internationala, actul medical desfasurat este intotdeauna ireprosabil, iar abordarea este moderna. Atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii, iar amenajarea este placuta, astfel incat toata lumea sa se simta confortabil.

Vezi parerile pacientilor despre DentalMed Luxury Dental Clinic
Vezi Pareri

2. Plaza Dent

Clinica Plaza Dent din Bucuresti pune la dispozitia pacientilor o gama variata de tratamente premium, cu aparatura de ultima generatie, in ramuri ale stomatologiei precum implantologie, parodontologie, chirurgie, ortodontie, protetica, urgente stomatologice, pedodontie, profilaxie, estetica dentara si radiologie dentara. Dentistii clinicii trateaza aici in urgenta abcesul dentar, alveolita, cariile profunde, hemoragii din diverse cauze, leziuni necarioase cuneiforme, parodontita acuta, pericoronarita, pulpita acuta si traumatismele dento-alveolare – avulsii, luxatii si fracturi. Echipa care deserveste clinica este alcatuita din 18 medici si 12 asistenti de stomatologie. Pentru accesul la tratamente de urgenta pentru copii si adulti, este necesar sa contactezi in prealabil clinica.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie in regim de urgenta poti achita suma de 110 lei pentru adulti si 150 de lei pentru copii.

Pacientii sunt multumiti de activitatea clinicii si apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si atenti la nevoile persoanelor tratate, ca aparatura este de ultima generatie, iar tratamentele se executa aici fara durere, cu cele mai bine rezultate. Sunt si pacienti nemultumiti de intarzierile in gestionarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Plaza Dent
Vezi Pareri

3. Clinicile Dr. Leahu

Pentru urgente stomatologice in Bucuresti, pacientii pot apela la una dintre cele sase clinici stomatologice Dr. Leahu din Capitala, unde vor gasi cabinete atat pentru adulti, cat si pentru copii: Clinica de copii Academia Spatiala Dr. Leahu Victoriei, Clinicile Dentare Dr. Leahu Caramfil, Centrul de Excelenta in estetica dentara Victoriei 19 B sau Centrul de Excelenta in chirurgie orala Caramfil 2. Dr. Leahu este o retea vasta de clinici stomatologice din Bucuresti si alte 12 orase ale tarii, apartinand medicului stomatolog dr. Ionut Leahu, care a deschis primul cabinet in anul 2010 in Popesti-Leordeni, in apropierea Capitalei, si a evoluat accesand fonduri europene. Astazi, Dr. Leahu este cea mai mare retea de unitati medicale cu servicii stomatologice integrate din Romania.

Pentru o consultatie de urgenta vei plati la cabinetele stomatologice din retea suma de 300 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de prestatiile clinicilor Dr. Leahu si considera ca au beneficiat de servicii de calitate, de medici competenti, de o abordare moderna a problemelor stomatologice, de aparatura performanta si de tratamente de succes. Sunt si persoane nemultumite de lipsa de punctualitate in onorarea programarilor.

4. Molar-M

Molar-M din Bucuresti este o clinica de stomatologie non stop, careia te poti adresa pentru urgente stomatologice, dureri de dinti, abcese si alte neplaceri dentare care iti provoaca disconfort si iti afecteaza activitatile de zi cu zi. Poti primi aici tratamente rapide si de durata, 24 de ore din 24, pentru orice tip de urgente stomatologice. Un medic de garda este permanent in serviciu, pentru a prelua cazurile si a scapa pacientii de durere.

O consultatie de urgente stomatologice are aici pretul de 250 de lei.

Pacientii sunt incantati de experientele inregistrate la Molar-M, de calitatea serviciilor, de promptitudinea preluarii cazurilor si eficienta interventiilor, de profesionalismul medicilor, amabilitatea si empatia manifestate fata de persoanele care au avut nevoie de ingrijire medicala de urgenta.

5. KirilovaDent

La Clinica stomatologica KirilovaDent din Bucuresti beneficiezi de consultatii gratuite si de tarife accesibile pentru urgente stomatologice si tratamente dentare. Cabinetul asigura servicii de urgenta non stop, in fiecare zi a saptamanii, ajutand pacientii sa scape de durerile severe, infectiile dentare periculoase si efecte ale unor traumatisme. Pe langa urgente, se mai pot solicita la KirilovaDent consultatii, tratamente de chirurgie dentara, endodontie, cosmetica dentara, tratamentul cariilor, implantologie, profilaxie, parodontologie, ortodontie si pedodontie.

Lista de preturi este publicata pe site-ul web al clinicii. Preturile la urgente stomatologice variaza intre 100 de lei si 230 de lei, in functie de complexitatea situatiei care necesita interventia stomatologului.

Pacientii au o parere favorabila despre acest cabinet care sta la dispozitia persoanelor cu urgente stomatologice la orice ora din zi si din noapte. Cei care au lasat recenzii in mediul online marturisesc ca au gasit aici solutii eficiente pentru problemele de care sufereau, preturi accesibile, rapiditate si promptitudine in interventii si medici competenti, dedicati profesiei.

Concluzii

Pentru urgente stomatologice in Bucuresti, te poti adresa unor clinici de top, dotate cu aparatura de ultima generatie si medici competenti, dedicati profesiei. Au la dispozitie atat servicii de zi, cat si tratamente de urgenta pe care le poti accesa non stop. 

Daca te gasesti in situatia de a te confrunta cu o durere severa de dinti, cu abcese sau cu sangerari masive in cavitatea bucala, contacteaza rapid una dintre clinicile din Bucuresti prezentate in clasamentul din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit si fa primul pas spre ameliorarea rapida a problemei de sanatate dentara de care suferi.