Meniu

Dermatologie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In special in timpul verii, dar si in restul anului, sanatatea pielii trebuie sa te preocupe foarte mult, iar un dermatolog din Baia Mare sau din orice alta zona a tarii iti poate oferi tot sprijinul in acest sens.

Dermatologul poate diagnostica si trata afectiuni comune sau complexe ale pielii, mucoaselor, parului si unghiilor. In Baia Mare sunt cateva cabinete spre care iti poti indrepta atentia daca ai o problema de sanatate sau daca vrei sa faci o examinare anuala a alunitelor, a negilor sau a diverselor semne de pe piele.

Clinici din Baia Mare unde poti gasi un dermatolog bun

In cele ce urmeaza, iti prezentam cateva clinici, insotite de informatii succinte de care ai nevoie pentru a te decide la ce dermatolog din Baia Mare sa mergi pentru o consultatie, o interventie sau o examinare de rutina:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Bocanescu
Badge-Specializare-Principala
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Unii spun ca au fost consultati foarte rapid
 • Serviciu de consultatii online
 • Contract cu CAS Maramures
 • Se obtine rapid o programare
Euromedica Hospital
175 Ron
 • Pret consultatie 175 Ron
 • Servicii medicale de top
 • Medic dermatovenerolog cu multiple calificari in tara si strainatate
 • Dermatologie adulti si dermatologie pediatrica
 • Nemultumiri legate de serviciul de programari online
CMI Adela Cadar
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Consultatii de specialitate pentru toate varstele
 • Tratamente clasice sau naturiste, in functie de afectiune
 • Cabinetul nu este atat de bine dotat cu aparatura, ca altele
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top dermatologi buni din Baia Mare

Iata un top al specialistilor din Baia Mare, dermatologi cu o vasta pregatire si cu experienta bogata in domeniul lor de activitate.

1. Dr. Bocanescu Bianca

In acest cabinet de dermatologie din Baia Mare vei descoperi un medic bun si devotat meseriei. Dr. Bianca Bocanescu a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, in 2011, si a profesat timp de 5 ani in Germania. Medicul este certificat in tratamente laser din 2013 si mai are si alte competente: dermatoscopie, micologie, microchirugie. Este membra a Societatii Romane de Dermatologie, a Societatii Romane de Dermato-Oncologie si a European Academy of Dermatology and Venerology.

Tariful unei consultatii este de 200 de lei. Dr. Bianca Bocanescu ofera si consultatii online, in cadrul serviciului de telemedicina, consultatii care pot fi decontate prin CAS Maramures, la fel ca si consultatiile clasice de la cabinet. La clinica se pot trata si elimina, cu ajutorul laserului, urmatoarele probleme: leziuni pigmentare, leziuni vasculare, eliminarea tatuajelor, onicomicoza, spider veins, semne de nastere vasculare, etc.

Din parerile exprimate de pacienti reiese ca doamna doctor este foarte apreciata de catre oamenii cu care a intrat in contact. Acestia o felicita pentru amabilitatea si preocuparea de care da dovada fata de fiecare pacient. Unii pacienti spun si ca au obtinut rapid o programare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Bocanescu Bianca
Vezi Pareri

2. Euromedica Hospital

Aceasta clinica privata este una foarte cunoscuta in Maramures. Si-a inceput activitatea in luna februarie 2006, din dorinta de a oferi servicii medicale de top, ca o alternativa la sistemul public. A devenit primul furnizor privat de servicii spitalicesti din Maramures, atat prin sistemul public al asigurarilor de sanatate, cat si pentru cel privat. La compartimentul de Dermatovenerologie activeaza dr. Alexandra Hluhaniuc, medic specialist dermatovenerologie cu multiple calificari si diplome obtinute in tara si in strainatate.

In acest cabinet de dermatologie din Baia Mare pretul unei consultatii este de 175 de lei. Sunt oferite si consultatii de dermatologie pediatrica, dar si alte servicii de diagnostic si tratament pentru: acnee, psoriazis, dermatite, rozacea, boli de par si de unghii, boli cu transmitere sexuala, ulcere ale gambei, dermatochirurgie si dermatocosmetica.

Cei care au ajuns la acest cabinet se declara in majoritate multumiti de modul cum au fost tratati, personalul fiind bine pregatit si amabil. Sunt insa si pareri negative, in special in ceea ce priveste mancarea din perioada de spitalizare. De asemenea, unele persoane se declara nemultumite si de serviciul de programari online, care pentru ele nu a functionat.

3. CMI Adela Cadar

In cadrul acestui cabinet, dr. Adela Cadar ofera consultatii de specialitate pentru toate varstele, incepand cu nou-nascutii. Medicul ofera consiliere si sfaturi practice de ingrijire, precum si alte servicii utile, in functie de nevoia fiecarui pacient: dermatoscopie, tratamente in scop terapeutic sau cosmetic,crioterapie, pansamente, infiltratii subcutanate etc.

Pretul consultatiei de dermatologie la acest cabinet din Baia Mare este de 150 de lei. In urma consultatiei, a analizelor efectuate (acolo unde este cazul) si a simptomelor, medicul emite un diagnostic si stabileste si un plan de tratament, care poate fi medical, naturist sau cosmetic, in functie de afectiune.

In legatura cu experienta pe care au trait-o in acest cabinet, parerile pacientilor sunt impartite. In timp ce unii spun ca au avut parte de servicii bune, altii nu sunt la fel de multumiti. Unii considera ca acest cabinet nu este atat de dotat, din punct de vedere al aparaturii, pe cat ar trebui.

Concluziile noastre

Orice modificare a pielii, parului sau mucoaselor trebuie sa te determine sa ajungi la un medic dermatolog. In Baia-Mare sunt cativa medici foarte buni in fata carora sa te prezinti pentru diagnosticul si tratamentul adecvat. Dermatologia este una dintre acele specialitati medicale pentru care controalele de rutina sunt foarte importante si pot salva vieti, asa ca fa-ti timp ca minimum o data pe an sa ajungi la dermatolog pentru a-ti evalua sanatatea.