Meniu

Dermatologie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele pielii, ale parului, ale mucoaselor sau ale unghiilor se trateaza la dermatolog. In Braila sunt cativa specialisti spre care merita sa-ti indrepti atentia atunci cand ai o problema de sanatate sau pentru un control de rutina.

In articolul de fata te ajutam sa descoperi un dermatolog bun, daca esti din Braila sau din imprejurimi. La dermatolog poti solicita o verificare a alunitelor si a starii de sanatate a pielii, dar poti beneficia si de alte investigatii si tratamente, in functie de afectiunea de care suferi.

La ce cabinete sa mergi pentru un dermatolog bun din Braila

Daca esti in cautarea unul cabinet de dermatologie din Braila in care sa te simti bine tratat, citeste in continuare! Pentru a te ajuta sa identifici acel specialist cu care sa rezonezi, am sintetizat in acest tabel cateva informatii relevante si utile:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Mateus
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
220 Ron
 • Pret consultatie 220 Ron
 • Clinica este noua si dotata cu aparatura moderna
 • Se fac atat proceduri si tratamente, cat si terapii laser
 • Oamenii considera ca personalul medical este bine pregatit
 • Unii pacienti spun ca personalul de la receptie este lipsit de profesionalism
Diaconia
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Oferta vasta de specialitati medicale
 • Clinica este in colaborare cu medici din strainatate
 • Medici bine pregatiti si cu experienta
 • Oamenii spun ca preturile sunt, in unele cazuri, prea mari pentru serviciile oferite
Grivita
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Oferta diversificata de servicii medicale
 • Gama variata de servicii in cabinetul de dermatologie
 • Centrul are numeroase review-uri negative in ceea ce priveste personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici in care poti descoperi un dermatolog bun in Braila

Oamenii isi doresc cele mai bune servicii medicale, acest lucru aplicandu-se si in cazul unui dermatolog. In Braila, poti merge la una dintre urmatoarele clinici pentru un control:

1. Centrul Medical Mateus

Centrul Medical Mateus din Braila este o clinica noua, construita la standarde europene si dotata cu aparatura medicala moderna. La specialitatea dermatologie este medicul specialist dermatovenerologie Dr. Virgina Kaperonis, la care poti merge pentru proceduri si tratamente, dar si pentru terapii laser.

Tariful unei consultatii la Mateus este de 220 de lei. Printre serviciile de dermatovenerologie se numara: chiuretare veruca vulgara, dermatoscopie, examen lampa WOOD, excizii chirurgicale, excizie chist sebaceu, electrocauterizare si multe alte zeci de proceduri si tratamente, realizate cu aparatura moderna.

Sunt persoane care si-au manifestat multumirea pentru serviciile de care au avut parte la acest centru medical, punctand interesul pentru pacienti, amabilitatea si rezultatele bune ale tratamentelor. De asemenea, sunt si oameni care reclama ca personalul de la receptie este lipsit de profesionalism si ca nu-i trateaza pe clienti cu respectul cuvenit. In plus, anumite persoane au spus si ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Mateus
Vezi Pareri

2. Diaconia

Aceasta clinica privata este in colaborare cu dr. Cameron E. Nelson, care este presedintele clinicii Cooper din Dallas si cu Dr. Kevin L. Seidler, profesor in cadrul Baylor School of Dentistry, SUA si furnizeaza servicii medicale si pentru persoane fizice, si pentru companii. La dermatologie isi desfasoara activitatea doi medici, cu specialitate atat in dermatologie, cat si in venerologie, ce au experienta vasta.

Tariful pentru o consultatie la Diaconia Braila – dermatologie este de 200 de lei.

Parerile oamenilor sunt contradictorii in privinta serviciilor oferite de aceasta clinica. Unii sunt foarte multumiti de faptul ca activeaza aici medici buni, ca personalul de la receptie este bine pregatit si instruit si ca in clinica este mereu curatenie. Altii spun ca au platit degeaba pentru niste servicii de care nu au fost multumiti. Au mai fost aduse la cunostinta in review-uri si alte aspecte negative: lipsa de respect fata de pacienti din partea unor medici sau preturi considerate prea mari pentru serviciile oferite.

3. Centrul Medical Grivita

Cu o oferta diversificata de servicii medicale, Centrul Medical Grivita este un nume de referinta in Braila. O echipa profesionista si echipamentele moderne, utile pentru diagnosticul si tratamentul adaptat prezentului si viitorului, fac ca acest centru sa satisfaca toate necesitatile clientilor, indiferent de afectiune. De curand, este prezenta aici si specialitatea dermatologie, acolo unde activeaza dr. Anca Ocneanu, medic specialist.

Pretul unui control la acest centru medical, din Braila, la doctorul dermatolog, este de 200 de lei. Pe langa consultatii se mai pot efectua aici: dermatoscopii, examen lampa WOOD, excizie chist sebaceu si multe alte proceduri si tratamente.

Sunt persoane care si-au exprimat parerea pe internet in legatura cu experientele de care au avut parte. In timp ce unii au doar cuvinte de lauda la adresa centrului, considerand ca multi medici sunt dedicati si profesionisti, altii nu-l recomanda, din cauza unor aspecte negative: nerespectarea programarilor, personalul considerat plictisit si arogant sau atmosfera generala din clinica, pe care unii o considera la fel ca una dintr-un spital de stat.

Concluziile noastre

Poti gasi un medic dermatolog in Braila care sa te ajute sa intelegi de ce afectiune dermatologica suferi, in cazul in care ai o astfel de problema, sau poti apela la specialistii din acest oras pentru verificarea anuala a alunitelor, de exemplu. In cabinetele de dermatologie din Braila se afla medici bine pregatiti, care dispun de echipamente noi si moderne, pentru a putea depista orice problema a pielii si a o trata asa cum trebuie.