Meniu

Dermatologie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai vazut, poate, anunturile din presa sau de pe internet care te indeamna ca an de an sa mergi la un cabinet de dermatologie din Bucuresti sau din zona in care te afli pentru a-ti testa sanatatea pielii! Acest indemn nu ar trebui trecut cu vederea de nicio persoana, indiferent de varsta, avand in vedere ca vizita la dermatolog poate salva vieti.

An de an, multi romani sunt depistati cu cancer de piele, o afectiune foarte grava care se poate trata, daca este depistata din timp, in timpul unui control la un doctor dermatolog. In Bucuresti sunt multi specialisti la care este indicat sa ajungi, iar in acest articol vei putea face „cunostinta” cu ei.

Informatii de interes despre clinicile de dermatologie din București

Informeaza-te din cele de mai jos pentru a vedea la care dintre cele mai bune clinici de dermatologie din Bucuresti sa te prezinti pentru evaluarea alunitelor, pentru tratamentul acneei si pentru alte probleme legate de piele, unghii sau par:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Doctor SKiN
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Dermatologie clinica si dermatologie estetica
 • Tratamente de ultima generatie
 • Echipa numeroasa de medici dermatologi
 • Foarte multi clienti multumiti
Derma360
230 Ron
 • Pret Consultatie 50-180 Ron
 • Echipa numeroasa de dermatologi
 • Medicii au certificari nationale si internationale
 • Cabinete dotate cu aparatura si ustensile de ultima generatie
 • Curatenie
 • Persoane nemultumite de tratamente
Dr. Leventer Centre
265 Ron
 • Pret Consultatie 265 Ron
 • O clinica bine cotata
 • Servicii recunoscute in materie de dermato-oncologie
 • Laborator dedicat pielii
 • Medici apreciati
 • Nemultumiri legate de receptie si programari
Top-Derm Clinics
460 Ron
 • Pret Consultatie 460 Ron
 • Medic cu experienta „de-o viata” in dermatologie
 • Gama vasta de servicii
 • Tratarea cancerelor cutanate
 • Clinica eleganta, curata si dotata cu aparatura noua
 • Nu se respecta programarile
Dr. Hatami Afshin
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic cu experienta relevanta in domeniu
 • Dr. Hatami consulta cu calm si rabdare
 • Aparatura moderna
 • Sala de mici interventii
 • Tratamente eficiente
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 al clinicilor de dermatologie din București

Sunt multe clinici de dermatologie in Bucuresti care sunt bine cotate si care ofera servicii de calitate superioara, iar dintre acestea le-am ales pe cele care merita toata atentia ta, din punct de vedere al personalului, al dotarilor si al conditiilor excelente:

1. Doctor SKiN

La Doctor SKiN sunt puse la dispozitie diverse servicii din sfera dermatologiei si a esteticii medicale. Acest centru medical ii este dedicat in exclusivitate pielii, fiind puse la loc de cinste atat sanatatea, cat si frumusetea sa. Daca esti in cautarea unor dermatologi buni, in Bucuresti, care se preocupa de fiecare pacient in parte cu acelasi interes, aici ii vei gasi!

Pretul unei consultatii este 200 de lei.

O majoritate covarsitoare a parerilor exprimate in legatura cu Doctor SKiN face referire la calitatea actului medical. Oamenii sunt multumiti ca au intalnit doctori si personal auxiliar care i-au facut sa se simta rasfatati si in siguranta, indiferent de procedurile pe care le-au efectuat. Multi recomanda aceasta clinica, pe care o considera ca fiind cea mai buna clinica de dermatologie din Bucuresti.

Vezi parerile pacientilor despre Doctor SKiN
Vezi Pareri

2. Derma360

In cadrul acestei clinici de dermatologie din Bucuresti sunt medici primari si specialisti care au certificari nationale si internationale, ce formeaza un colectiv de elita in acest domeniu. La Derma360 cercetarea stiintifica se imbina cu cea clinica, iar de rezultatele acestei frumoase uniuni se bucura pacienti din Bucuresti si din toata tara.

O consultatie la medicul specialist costa aici 230 de lei (nu sunt incluse: dermatoscopia, tricoscopia, examenul cu lampa Wood), iar o consultatie la medicul primar, in aceleasi conditii enumerate anterior, costa 250 de lei.

Parerile exprimate de persoanele care au ajuns la aceasta clinica sunt in majoritate favorabile, vorbind despre profesionalismul cadrelor medicale, despre conditiile bune si despre dotarile din cabinete, precum si despre o curatenie fara cusur. Oamenii cred ca doctorii sunt orientati catre pacienti si ca dau dovada de atentie si de rabdare. Sunt si persoane care nu au fost multumite de tratamentul pe care l-au obtinut de la acesti dermatologi din Bucuresti.

3. Dr. Leventer Centre

Clinica Dr. Leventer este locul in care vei descoperi un dr. dermatolog bun in Bucuresti. Locatia a fost infiintata pentru a veni in sprijinul copiilor si adultilor cu probleme dermatologice, dovedindu-se a fi un adevarat centru de excelenta in acest domeniu. Aici functioneaza si primul laborator dedicat pielii. Echipa medicala se afla sub coordonarea dr. Mihaela Leventer si ofera tratamente pentru cele mai raspandite boli dermatologice, pentru problemele cauzate de imbatranirea pielii, dar si pentru problemele dermatologice rare si cancerele de piele.

Tarifele sunt diferentiate astfel la aceasta clinica de dermatologie din Bucuresti: la dermatologie clinica – o consultatie la medicul primar costa 265 de lei, la medicul specialist 210 lei, iar o consultatie la dr. Mihaela Leventer – 642 lei; la dermato-oncologie – o consultatie la medicul primar costa 245 lei, la medicul specialist – 185 lei, iar la dr. Mihaela Leventer – 374 de lei; o consultatie dermatoestetica are urmatoarele tarife: la medicul primar – 265 de lei, la medicul specialist – 210 lei, iar la Dr. Leventer – 642 lei.

Persoanele care au fost tratate in acest centru medical sunt in majoritate multumite de experienta traita. Sunt opinii apreciative la adresa multor medici de aici, oamenii simtindu-se datori sa le multumeasca pentru rabdarea, calmul si profesionalismul cu care au abordat diversele probleme de sanatate. Sunt insa si cateva nemultumiri, iar cele mai multe dintre ele sunt adresate personalului de la receptie sau a faptului ca nu se respecta programarile.

4. Top-Derm Clinics

Aceasta clinica apartine prof. univ. dr. Olga Simionescu, ce practica dermatologia de peste 27 de ani. Top- Derm Clinics a aparut in 2019, pentru a le oferi sprijin bucurestenilor, dar si oamenilor din toata tara care cauta un doctor dermatolog bun in Bucuresti. Serviciile dermatologice includ, printre altele: chirurgie laser, tratamente conservatoare in cancerele cutanate, dermatoscopie digitala sau crioterapie. In cadrul clinicii mai sunt puse la dispozitie si alte specialitati medicale, pe langa dermatologie pentru adulti si copii.

Pretul consultatiei este de 460 de lei.

Cei mai multi dintre pacientii acestei clinici o recomanda si altora, datorita calitatii actului medical, facilitat si de aparatele de ultima generatie folosite. Unii spun despre serviciile oferite aici ca sunt caracterizate de un „profesionalism ireprosabil”. Cuvinte de lauda sunt si la adresa curateniei din clinica sau a esteticii acesteia. Sunt si cateva nemultumiri manifestate in mediul online, cu precadere despre faptul ca nu sunt respectate programarile.

5. Dr. Hatami Afshin

La cabinetul doctorului Hatami Afshin, considerat a fi unul dintre dermatologii buni din Bucuresti, sunt tratate afectiuni precum: dermatofibrom, xantelasma, angiocheratom, epitelioame etc. Medicul are o experienta bogata in diagnosticul si tratamentul bolilor cutanate. In cadrul clinicii pe care o conduce se afla si o sala de mici interventii, echipamente de ultima ora si personal bine pregatit.

Costul unei consultatii la acest cabinet de dermatologie din Bucuresti este de 250 de lei.

Pareri ale celor care au vizitat aceasta clinica au fost postate pe internet, iar cele mai multe dintre ele sunt apreciative la adresa medicului. Acesta este considerat un doctor desavarsit, care ofera tratamente eficiente, dupa un control efectuat cu calm si atentie. Oamenii au mai observat si aparatura de ultima ora folosita in clinica, dar si curatenia. La capitolul nemultumiri este punctat in special faptul ca nu se respecta programarile.

Concluziile noastre

Nu este deloc greu sa gasesti o clinica de dermatologie in Bucuresti, probabil ai observat asta la o simpla cautare pe internet. Insa, intr-o mare de cabinete si centre medicale, este important sa-l gasesti pe cel mai bun pentru tine.

Inainte de a-ti face o programare la dermatologie in Bucuresti, asigura-te ca te-ai informat asupra serviciilor oferite de clinici si asupra medicilor, pentru a porni la drum cu satisfactia ca ai luat o decizie buna, indiferent ca ai o problema de sanatate sau ca iti doresti un control de rutina.