Meniu

Dermatologie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Consultatia la dermatolog in Calarasi se programeaza, de regula, la recomandarea medicului de familie din acest judet sau a altor doctori care considera ca afectiunea respectiva are nevoie de o evaluare specializata. Exista insa si persoane care respecta indemnul cunoscut al dermatologilor, de a efectua un control dermatologic inainte si dupa sezonul cald, cand expunerea la soare este mai intensa si, prin urmare, pielea mai predispusa la instalarea cancerului cutanat.

Daca esti din Calarasi si vrei sa afli la ce cabinet de dermatologie te poti prezenta, citeste in continuare si vei putea lua o decizie, in acest sens!

Unde sa mergi la dermatolog in Calarasi

Citeste informatiile urmatoare, pentru a afla la ce dermatolog din Calarasi sa mergi pentru verificarea alunitelor, tratarea acneei, pentru tratarea chirurgicala a unghiei incarnate, pentru a stopa caderea parului sau pentru alte afectiuni din sfera dermatologiei:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Lisaia Tatiana
Badge-Specializare-Principala
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • Medic cu multa experienta
  • Dr. Lisaia se bucura de apreciere in randul pacientilor
  • Programarile se respecta
  • Poti merge cu sau fara bilet de trimitere
  • Trateaza si adulti, si copii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Uite un dermatolog bun in Calarasi!

Daca ai citit pana aici, urmeaza partea cea mai interesanta, in care iti prezentam un dermatolog din Calarasi la care sa-ti tratezi problemele cutanate, indiferent de gravitatea acestora:

Dr. Lisaia Tatiana

Dr. Lisaia Tatiana este medic dermatolog din Calarasi, la care ajung multi locuitori din acest judet, datorita prestigiului de care se bucura medicul, dupa ani buni de pregatire si experienta.

Pretul unui consultatii la cabinetul de dermatologie din Calarasi al dr. Lisaia Tatiana este de 150 de lei.

Persoanele care s-au lasat cu incredere pe mainile dr. Tatiana Lisaia, se declara foarte multumiti de experienta pe care au avut-o. Oamenii spun despre doamna doctor ca este rabdatoare, le vorbeste tot timpul frumos si cu calm si ca merita „nota 10 cu felicitari” pentru profesionalismul de care a dat dovada. Astfel, multi dintre pacientii care au plecat din cabinet au facut-o cu zambetul pe buze, impacati si linistiti ca au luat cea mai buna decizie pentru sanatatea lor. In plus, oamenii sunt multumiti si de faptul ca nu se asteapta mult timp la usa pentru a intra la o consultatie.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Lisaia Tatiana
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca ai nevoie sa ajungi la un dermatolog in Calarasi, informeaza-te inainte asupra medicilor si cabinetelor, pentru a lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta. La dr. Lisaia Tatiana poti merge cu toata increderea, avand in vedere experienta pe care o are acest medic si aprecierile de care se bucura in randul pacientilor din intreg judetul Calarasi.