Dermatologie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metodele de investigatie, in dermatologie, sunt cu mult usurate in ziua de astazi, datorita aparaturii moderne, dar calitatea actului medical este data de un dermatolog bun. In Craiova, in 2022, sunt multi specialisti care isi merita reputatia, datorita pregatirii, a experientei si a pasiunii pentru meserie.

In acest articol te ajutam sa descoperi cei mai buni medici dermatologi din Craiova si din Dolj, pentru a sti cui si unde sa te adresezi atunci cand ai o urgenta, o problema sau o afectiune cronica din aceasta sfera medicala.

Clinici unde poti gasi un dermatolog bun in Craiova

In tabelul de mai jos, poti vedea cateva informatii utile ce te vor ajuta sa gasesti acel dermatolog din Craiova care sa ti se potriveasca si de care sa fii foarte multumit:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Ianosi
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Centru laser si de dermatologie cunoscut in Romania
 • Echipa medicala cu reputatie in acest domeniu
 • Spitalizare de zi
 • In contract cu CJAS Dolj
 • Unii oameni nu au fost multumiti de tratamente
Zaez Medical
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tratamente combinate
 • Dermatoscop de ultima generatie
 • Dermatologie adulti si dermatologie pediatrica
 • Diverse tratamente si investigatii
 • Preturi accesibile
Prima Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Clinica moderna
 • Serviciu de telemedicina
 • Medici cu experienta
 • Unele nemultumiri legate de serviciul de relatii cu clientii
Keza Clinique
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Tehnologii de ultima ora
 • Dermatologie adulti si dermatologie copii
Medisof
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii medicale personalizate
 • Aparatura de ultima ora
 • Contract cu Casa de Asigurari de Sanatate
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 dermatologi buni din Craiova

In Craiova, un dermatolog bun nu este greu de gasit. Aici sunt multe cabinete in care isi desfasoara activitatea profesionisti cu o pregatire solida si cu o vasta experienta in domeniu. Pe cativa dintre ei ii poti descoperi in cele ce urmeaza:

1. Centrul Medical Dr. Ianosi

Cu o echipa de specialisti condusa de Dr. Simona Ianosi, prof. univ. dr. si medic primar dermatolog, doctor in medicina si Dr. Ianosi Gabriel, medic primar chirurg, acest centru medical ofera servicii de foarte buna calitate intr-o gama variata de specialitati medicale, inclusiv dermatologie. Centrul este cunoscut in Craiova, dar si in Romania ca fiind cel mai mare centru laser si de dermatologie estetica din tara, cu 14 aparate laser si cu lumina inalt propulsata.

Pretul pentru o consultatie in acest cabinet de dermatologie din Craiova este de 200 de lei. De la 1 august 2016, centrul ofera spitalizare de zi pentru dermatologie in baza contractului cu CJAS Dolj.

Majoritatea pacientilor sunt multumiti de serviciile de care au avut parte la acest centru medical. Sunt punctate, in acest sens: amabilitatea medicilor, profesionalismul si implicarea pentru rezolvarea problemelor dermatologice. Sunt si unele persoane care au fost nemultumite de rezultate si de faptul ca angajatii nu sunt suficient de amabili. In plus, unii au notat o oarecare superficialitate a cadrelor medicale in cazul anumitor tratamente.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Dr. Ianosi
Vezi Pareri

2. Zaez Medical

Aceasta clinica de dermatologie din Craiova are o vechime de mai bine de 5 ani in domeniul esteticii. In cadrul ei sunt folosite tratamente combinate, care sunt preparate magistrale de farmacie, in doze personalizate pentru fiecare patologie si gravitate. Sunt oferite aici si servicii de dermatologie pediatrica.

Tariful pentru o consultatie de dermatologie este de 100 de lei pentru adulti si de 150 de lei pentru copii. In cadrul clinicii functioneaza cel mai bun dermatoscop din acest moment – Heine Delta 20T, ce ofera o imagine foarte clara, pentru un diagnostic precis. Se mai fac urmatoarele investigatii de dermatologie: tricoscopii, examinare cu lampa Wood, electrocauterizari, excizii chirurgicale.

Pacientii acestei clinici apreciaza in mod deosebit faptul ca le este acordata toata atentia pentru rezolvarea problemelor medicale. Oamenii sunt multumiti si ca preturile de aici sunt foarte accesibile, dar si ca mediul este curat si steril.

3. Prima Clinic

Prima Clinic s-a deschis in 2013, iar recent a inaugurat si un serviciu de telemedicina, pentru a putea oferi ajutor pacientilor si de la distanta. In cadrul specialitatii dermatologie, isi desfasoara activitatea dr. Alexandra Bocirnea, medic specialist dermatologie.

O consultatie la acest dermatolog bun din Craiova costa 150 de lei, dar poate fi si gratuita, pentru cei care au bilet de trimitere. Printre serviciile oferite se numara: diagnosticarea si tratarea bolilor cutanate, a parului, a unghiilor si a mucoaselor adiacente, din cavitatea bucala si ale organelor genitale, cu examinari la microscop, cu lampa Wood etc.

Majoritatea oamenilor care au fost tratati la aceasta clinica s-au declarat multumiti de faptul ca personalul este unul profesionist, care da dovada de intelegere si respect fata de clienti. Cu toate acestea, sunt si persoane care s-au plans ca interactiunea pe care au avut-o cu personalul clinicii nu a fost una placuta.

4. Keza Clinique

Keza Clinique este un loc in care vei descoperi solutii profesioniste la problemele deramtologice si estetice care iti creaza neplaceri. Personalul este bine pregatit, iar echipamentele medicale sunt atestate de asociatii medicale internationale, utilizand tehnologii de ultima ora.

Medicii specialisti de la Keza se ocupa de intreaga paleta a afectiunilor cutanate, atat la adulti, cat si la copii, oferind: consultatii de specialitate, dermatoscopii, tratamente diverse (acnee, cicatrici, vergeturi, leziuni, injectari cu acid hialuronic, electrocauterizari etc.). Tariful pentru o consultatie de dermatologie este de 150 de lei.

Craiovenii care au ajuns la aceasta clinica se declara in majoritate multumiti de experienta de care au avut parte. Sunt apreciate mai multe aspecte: personalul deschis si amabil, dar si calitatea serviciilor, care i-a facut pe pacienti sa se simta in siguranta si bine ingrijiti, indiferent de problema de sanatate.

5. Medisof

Misiunea Medisof este de a oferi o servicii medicale personalizate tuturor pacientilor, atat prin consultatii intr-o maniera personala, cat si in tehnici si investigatii unice pentru diagnosticarea si tratamentul diverselor afectiuni. Clinica a fost infiintata in 2015 si dispune de un spatiu nou, primitor si dotat cu aparatura moderna. Echipa medicala a fost selectata dintre cei mai buni specialisti in domeniu si beneficiaza de formare si specializare continua.

In cadrul specialitatii dermatologie activeaza dr. Bianca Dica-Iancu, medic specialist dermatologie. O consultatie cu bilet de trimitere este gratuita, iar o consultatie fara bilet de trimitere are un tarif de 100 de lei, unul dintre cele mai mici dintre clinicile dermato din Craiova.

Pacientii tratati la Medisof spun ca serviciul medical este de foarte buna calitate, dar ca la partea de organizare clinica nu exceleaza. Sunt unii oameni care spun ca au avut mult de asteptat pentru a intra in cabinet (chiar si mai bine de o ora), pentru ca programarile nu sunt respectate. Din acest motiv, unii nu recomanda clinica.

Concluziile noastre

Indiferent ca vrei sa faci o vizita de rutina la un doctor dermatolog din Craiova sau ca suferi de o afectiune si iti doresti un tratament, trebuie sa te orientezi catre medicii buni, cu experienta, ce pot fi gasiti la clinicile recunoscute din municipiu. Luand in considerare topul de fata, vei putea face o alegere buna, indiferent ca locuiesti in Craiova sau in imprejurimi.