Meniu

Criolipoliza Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai decis ca este timpul sa apelezi la o procedura de slabire localizata intr-o clinica din apropierea locuintei si cu toate acestea cauti inca o varianta optima pentru criolipoliza in sector 6, Bucuresti? Acest articol este scris cu rolul de a te informa corect si de a te indruma catre clinica la care sa-ti atingi scopul!

In sectorul 6 din Bucuresti  ai oportunitatea de a face criolipoliza in clinici sau centre de infrumusetare. Parcurgand articolul, vei afla informatii relevante cu privire la acest subiect.

Cele mai bune optiuni pentru criolipoliza in sector 6, Bucuresti

In mod evident, in momentul in care cauti un centru medical sau de infrumusetare pentru  criolipoliza, din sector 6, va fi necesar sa te informezi corect si asupra preturilor pe care le practica. In aceasta idee, poti parcurge informatiile din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Doctor SKiN
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Criolipoliza cu doi aplicatori este 500 Ron
 • Oferta bogata de servicii estetice si dermatologice
 • Personal bine pregatit si instruit
 • Tehnologii de ultima ora
 • Criolipoliza CoolTech
 • Curatenie ireprosabila
Atelierul de Slabit
550 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Criolipoliza cu doi aplicatori este 550 Ron
 • Locatie accesibila, in cadrul AFI Cotroceni
 • Personal amabil si profesionist
 • Proceduri moderne de infrumusetare si remodelare
 • Slabire localizata prin CoolTech
 • Preturi avantajoase
Bella Salon
400 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Criolipoliza cu doi aplicatori este 400 Ron
 • Servicii diverse
 • Personal amabil si profesionist
 • Locatie linistita si cocheta
 • Criolipoliza si alte tratamente de remodelare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune variante pentru criolipoliza in sector 6, Bucuresti

Cel mai probabil ai ales un centru in care sa faci criolipoliza in sector 6, pentru a fi mai usor sa ajungi la sedintele pe care le vei face, dar conteaza si calitatea serviciilor oferite, si preturile.  Prin urmare, ia in calcul urmatoarele variante, dintr-un top al celor mai bune:

1. Doctor SKiN

Profesionistii de la Doctor SKiN, din sectorul 6, sunt specializati in numeroase servicii, inclusiv in criolipoliza. De asemenea, in clinica sunt si medici dermatologi, care abordeaza atat problemele clinice ale pielii, unghiilor, parului, cat si dermatologia pediatrica sau pe cea estetica. Tratamentele de criolipoliza se realizeaza aici prin CoolTech®, o tehnologie de ultima generatie, care elimina celulele adipoase, prin inghetare, fara sa provoace durere.

O sedinta de criolipoliza CoolTech® are un tarif de 500 de lei, pentru o zona, folosindu-se doi aplicatori.

Sute de persoane spun, in review-urile de pe internet, ca sunt multumite de experienta pe care au trait-o in aceasta clinica, unii fiind chiar clienti care merg frecvent pentru diverse proceduri si tratamente. Sunt apreciate numeroase aspecte: materialele si echipamentele moderne cu rezultate bune, personalul amabil si bine instruit, atmosfera prietenoasa curatenia ireprosabila. Sunt insa si cativa clienti care spun ca nu se respecta programarile sau ca spatiul nu este generos.

Vezi parerile pacientilor despre Doctor SKiN
Vezi Pareri

2. Atelierul de Slabit

Pentru criolipoliza, in sectorul 6 din Bucuresti, poti opta si pentru Atelierul de Slabit. Reteaua de centre de frumusete cu acest nume imbina expertiza medicala cu procedurile de remodelare, astfel incat sa le ofere clientilor rezultatele pe care si le doresc. O echipa numeroasa de specialisti tineri si cu experienta  realizeaza tratamente pentru femei si pentru barbati, in lupta cu: celulita, vergeturile, parul inestetic, kilogramele in plus. Tratamentele de slabire localizata se realizeaza prin tehnologia CoolTech, care reduce semnificativ tesutul adipos, fara sa afecteze tegumentul sau fibrele de colagen.

Tariful pentru o sedinta de criolipoliza cu doi aplicatori este de 550 de lei.

Salonul Atelierul de Slabit, din sectorul 6, se afla in incinta AFI Cotroceni. Cei care au beneficiat de serviciile sale se declara multumiti, spunand ca au descoperit combinatia cea mai convenabila intre proceduri de buna calitate, personal amabil si preturi avantajoase. De asemenea, oamenii mai spun si ca aparatura este performanta si ofera rezultate bune, inclusiv in cazul criolipolizei.

3. Bella Salon

Bella Salon este un alt loc din Bucuresti, sectorul 6, in care poti opta pentru criolipoliza. Pe langa serviciile specifice fiecarui salon (coafor, machiaj, cosmetica, manichiura-pedichiura), aici sunt puse la dispozitie si masaje si tratamente faciale sau corporale de actualitate. Cel de criolipoliza se realizeaza cu unul pana la 5 aplicatori, iar tratamentele se pot completa cu Eximia, o alternativa moderna la liposuctia chirurgicala.

Pretul pentru o sedinta de criolipoliza, cu doi aplicatori, este de 400 de lei si poate ajunge pana la 700 de lei, in cazul tratamentului cu cinci aplicatori.

Parerile celor care au beneficiat de serviciile acestui salon sunt in majoritate pozitive: un bun raport calitate-pret, personal profesionist si amabil, atmosfera placuta, ambientul cochet si linistit. Sunt insa si persoane care spun ca nu au fost multumite de rezultatele anumitor servicii.

Concluziile noastre

Daca optezi pentru un tratament de criolipoliza, in sectorul 6 din Bucuresti, trebuie sa stii ca slabirea localizata este o procedura care iti va aduce multe beneficii de natura medicala (kilogramele in plus sustin o sanatate mai buna), dar si estetica. Pentru a nu alege la intamplare locul unde sa beneficiezi de aceste proceduri, poti opta pentru una dintre locatiile prezentate in acest articol, astfel incat sa te lasi cu incredere pe mana specialistilor.