Meniu

Criolipoliza Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica sau un salon specializat in remodelare corporala in care ai putea sa faci criolipoliza in Deva si nu stii daca este cazul sa iti programezi o calatorie in alt oras pentru realizarea procedurii sau daca poti beneficia chiar in municipiul in care locuiesti de tratamentul cu temperaturi de inghet. Articolul de fata iti va oferi solutia pentru dilema in care te gasesti si iti va pune la dispozitie toate informatiile necesare despre centrul care dispune de aparatura necesara si de personal specializat pentru o terapie eficienta de eliminare a grasimii printr-o metoda neinvaziva, naturala, cu rezultate dovedite de-a lungul timpului.

Tot mai multe persoane apeleaza la modelarea siluetei prin criolipoliza, iar in Deva nu lipsesc astfel de servicii, ceea ce inseamna ca nu va fi nevoie sa te deplasezi intr-un oras mai mare pentru procedura de slabire localizata prin aplicarea unor temperaturi de -10 grade Celsius pe zonele cu probleme.

La ce costuri trebuie sa te astepti de la o sedinta de criolipoliza in Deva?

Daca vrei sa faci criolipoliza in Deva, probabil ca te lupti deja de ceva vreme cu stratul adipos de pe anumite zone ale corpului si te-ai interesat despre efectele procedurii. In tabelul de mai jos vei gasi detalii cu ajutorul carora vei sti la ce sa te astepti in materie de costuri la un centru de infrumusetare din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Unique Care Spa
Clinica-Verificata
400 Ron
  • Pretul Criolipolizei este 400 Ron
  • Salonul in care clientele au parte de relaxare si rasfat
  • Atmosfera placuta
  • Terapeut competent si experimentat
  • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru criolipoliza in Deva?

Vrei sa scapi de grasimea in exces printr-o metoda neinvaziva si nedureroasa de tratament, iar criolipoliza in Deva poate fi solutia pe care o asteptai de multa vreme. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla informatii despre salonul in care se realizeaza aceasta procedura, despre calitatea serviciilor, calificarea personalului si parerile pacientilor sau clientilor care i-au calcat pragul si au simtit nevoia sa isi impartaseasca experienta in cadrul recenziilor.

Unique Care Spa

Unique Care Spa Deva este salonul terapeutului Diana Purdea, care pune la dispozitia locuitorilor Devei proceduri de Wellness & Spa, recuperare fizica, lipolaser, masaj tonifiere bust, masaj de relaxare, masaj antirid, remodelare corporala, criolipoliza si masaj de tonifiere faciala. Cabinetul si-a inceput activitatea in anul 2007 cu servicii de masaj pentru recuperare, ulterior experienta si pregatirea terapeutului diversificandu-se prin numeroase cursuri si stagii de formare in masajul de corectie bioenergetica, tehnici de eliberare a tensiunii interioare, masajul de drenaj limfatic manual, masajul japonez Yumeiho, proceduri din medicina traditionala chineza, hirudoterapie, crioterapie si altele. Procedurile de remodelare corporala se adreseaza exclusiv femeilor la acest centru de ingrijire si relaxare.

Pentru o sedinta de criolipoliza, la salonul din Deva vei plati 400 de lei.

Clientele Unique Care Spa Deva spun, in recenziile de pe Facebook, ca salonul este locul in care se simt rasfatate, unice si in care au parte de relaxare si armonie. Totodata, numeroase cuvinte de apreciere sunt adresate terapeutului Diana Purdea, cea a carei pricepere si experienta reprezinta factori definitorii pentru reusita tratamentelor.

Vezi parerile pacientilor despre Unique Care Spa
Vezi Pareri

Concluzii

Desi nu ai multe optiuni privind realizarea unui tratament cu criolipoliza in Deva, calitatea serviciilor salonului in care se realizeaza aceasta procedura de remodelare corporala si slabire localizata poate fi un factor hotarator pentru a decide sa ramai in oras pentru sedintele de terapie cu ajutorul temperaturilor de inghet. Un centru Spa, care combina proceduri de relaxare si rasfat cu tratamente eficiente de infrumusetare, este o alegere pe cat de inedita, pe atat de inspirata.

Abordarea holistica a problemelor legate de silueta, tehnicile combinate de slabire localizata fac din salonul din Deva un cadru adecvat pentru tratamentul corporal cu ajutorul frigului, prin care se ingheata controlat celulele adipoase, care vor fi ulterior eliminate prin mecanismele proprii de reglare ale organismului, pentru ca tu sa te bucuri de o piele mai ferma si mai tonifiata, fara grasimea inestetica, si de o infuzie de incredere in propria persoana.