Meniu

Criolipoliza Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa afli mai multe despre tratamentul de slabire localizata prin criolipoliza in Iasi? In acest articol, poti vedea care sunt cele mai bune clinici si saloane care au introdus deja in lista lor de servicii si criolipoliza. De asemenea, vei vedea care sunt costurile pe care le implica.

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de slabire localizata, care consta in reducerea grasimii in exces dintr-o anumita zona a corpului (cum ar fi abdomenul), ce nu poate fi eliminata prin sport si alimentatie sanatoasa. Acest lucru este posibil datorita sistemului de racire controlat, care afecteaza tesutul adipos nedorit.

Unde se poate face criolipoliza in Iasi?

Iasi este un oras generos la capitolul clinici si saloane de estetica faciala si corporala, iar cateva dintre ele au inclus si criolipoliza in oferta lor. Iata care sunt cele mai bune optiuni aflate in apropierea ta si care sunt tarifele pentru o sedinta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
788 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Criolipoliza porneste de la 788 Ron
 • Servicii premium
 • Aparatura de ultima generatie
 • Profesionalism, amablitate si rabdare
 • Transparenta in comunicare
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Locatie primitoare
Expert Body Care
2
400 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Criolipoliza porneste de la 400 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine informat si pregatit
 • Aparatura performanta
 • Buna comunicare
 • Atmosfera relaxanta
 • Preturi accesibile
Tasha Beauty
3
500 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Criolipoliza porneste de la 500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si atentie
 • Atmosfera placuta
 • Aparatura moderna
 • Preturi accesibile
Q Estetic
980 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Criolipoliza porneste de la 980 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate peste asteptari
 • Aparatura performanta
 • Personal bine pregatit si atent
 • Amabilitate si implicare
Annette Spa
229 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Criolipoliza porneste de la 229 Ron
 • Servicii de calitate
 • Diversitate de proceduri
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face sedinte de criolipoliza in Iasi?

Daca vrei sa elimini rapid si eficient grasimea in exces din anumite zone ale corpului, cateva saloane si clinici din Iasi iti propun o solutie moderna si nedureroasa, anume criolipoliza. In timpul unei sedinte, zona tratata este acoperita cu o membrana de protectie, asupra careia se revine ulterior cu un aplicator cu vaccum.

Persoanele care locuiesc in Iasi sau in apropiere si vor sa slabeasca prin criolipoliza, pot lua in calcul urmatoarele optiuni de saloane si clinici:

1. aBeauty Clinique

Serviciile premium ale retelei nationale de clinici de estetica aBeauty sunt disponibile si in Iasi, din lista de proceduri facand parte inclusiv slabirea localizata prin criolipoliza. Cu interes constant pentru upgrade la tehnologiile de ultima ora, aceasta clinica este dotata cu aparatura ultramoderna si reuneste la nivel national o echipa formata din peste 50 de specialisti, intre care medici, terapeuti, consilieri si personal auxiliar. La toate clinicile aBeauty se asigura tratamente moderne si neinvazive de beauty si proceduri noi din domeniu.

La aBeauty, o sedinta de slabire localizata prin criolipoliza costa 1.213 lei (788 lei in perioada de reduceri) sau 2.072 lei (1.347 lei in perioada de reduceri), in functie de numarul de aplicatori.

aBeauty este cea mai apreciata clinica din Iasi, asa cum poti observa la o simpla cautare pe Google. Zeci de pacienti au oferit feedback pozitiv, relatandu-si experienta prin intermediul recenziilor. Clinica ofera servicii premium si este dotata cu aparatura de ultima generatie. Echipa este laudata pentru profesionalism, amabilitate, rabdare, empatie si pentru felul in care comunica. De asemenea, personalul este transparent in transmiterea informatiilor si atent la detalii. Rezultatele sunt pe masura asteptarilor si pacientii se arata dornici sa revina. Locatia este curata, primitoare si atmosfera placuta.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Expert Body Care

Salonul Expert Body Care din Iasi este o alegere buna pentru clientii interesati de criolipoliza, aici fiind oferite numeroase tratamente cosmetice si de remodelare corporala. Personalul calificat si cu experienta contureaza programe de terapie individualizate pentru fiecare client, in functie de nevoi si dorinte. In dotarea salonului se afla aparate performante, care accelereaza procesul de slabire pe cale naturala. Experienta personalului si tehnologia avansata sustin calitatea serviciilor.

Sedinta de criolipoliza costa 400 lei pentru o zona, 700 lei pentru doua zone si 800 lei pentru trei zone.
Si in cazul salonului Expert Body Care, feedback-ul de la clienti este pozitiv. Ei noteaza ca avantaje complexitatea listei de servicii, atentia la nevoile clientului, aparatura performanta, ambianta placuta si curatenia. Personalul este foarte bine informat si pregatit, amabil, pozitiv, disponibil sa raspunda la toate intrebarile despre procedura si sa ofere explicatii detaliate. Salonul este elegant si atmosfera relaxanta. Mai mult de atat, preturile sunt accesibile.

3. Tasha Beauty

In Iasi, la Tasha Beauty Center poti beneficia de o gama ofertanta de terapii de remodelare corporala, printre care si criolipoliza. Sunt reunite numeroase proceduri de infrumusetare si ingrijire, astfel ca fiecare client beneficiaza de tratamente profesionale, care sunt realizate cu ajutorul ultimelor tehnologii si aparaturii performante. Personalul este preocupat in egala masura de calitatea serviciului, cat si de siguranta si confortul celor care trec pragul centrului.

Pretul pentru o sedinta de criolipoliza porneste de la 500 de lei.

Salonul este curat, elegant si primitor, asa cum reiese din parerile exprimate pe internet de cativa dintre clienti. Preturile sunt accesibile, atmosfera este placuta si confortabila, iar aparatura este moderna. In ceea ce priveste personalul, este descris ca fiind amabil, profesionist si atent. In plus, tarifele sunt accesibile.

4. Q Estetic

Clinica Q Estetic din Iasi este optiunea preferata a multor persoane atunci cand vine vorba despre criolipoliza si alte servicii de infrumusetare, estetica si remodelare corporala. Sunt disponibile tratamente avansate si se folosesc echipamente state-of-the-art, dintre care multe sunt disponibile in premiera in acest oras. Tehnologiile ultraperformante si experienta personalului se imbina pentru a asigura calitatea serviciilor si pentru a ajuta clientii sa ajunga la cea mai buna versiune al lor din punct de vedere estetic.

La Q Estetic, pretul pentru slabirea localizata prin criolipoliza se situeaza in intervalul de 980-2.450 lei, in functie de numarul de aplicatori folositi simultan.

Clientii spun ca aceasta locatie este la superlativ din toate punctele de vedere: servicii de inalta calitate, aparatura performanta, curatenie si rezultate peste asteptari. Tratamentele sunt adaptate la nevoile clientilor si atmosfera este una placuta. Personalul este bine pregatit, amabil, implicat si foarte atent.

5. Annette Spa

Centrul Annette Spa din Iasi este destinat relaxarii si infrumusetarii, punand la dispozitie o gama variata de tratamente de remodelare corporala, intre care si criolipoliza. Inca de la deschidere, acest centru si-a propus sa ofere clientilor un prilej de regasire a echilibrului interior, prin tratamente faciale si corporale, servicii terapeutice moderne de infrumusetare si intretinere. Disponibile intr-un singur loc, toate aceste ritualuri si proceduri sunt puse la dispozitie de personal bine pregatit.

Sedinta de criolipoliza costa intre 229 si 799 lei, in functie de numarul de aplicatori.

Majoritatea parerilor exprimate de cativa dintre clientii centrului Annette Spa sunt pozitive. Acestia se arata multumiti de calitatea serviciilor, de diversitatea de proceduri, precum si de profesonalismul si amabilitatea personalului. Exista si cateva pareri mai putin favorabile, de la persoane care spun ca ar putea exista imbunatatiri in ceea ce priveste curatenia si temperatura din salon.

Concluzii

Daca planifici sa apelezi la slabirea localizata prin criolipoliza si locuiesti in Iasi, ai multe optiuni de saloane si clinici la dispozitie. Pretul este un aspect important, insa calitatea serviciului trebuie sa primeze. Ca sa faci o alegere corecta, trebuie sa tii cont de factori ca pregatirea personalului, aparatura folosita si atmosfera din salon, pentru a avea o experienta relaxanta si rezultate pe masura asteptarilor.