Meniu

Criolipoliza Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa castigi lupta cu kilogramele in plus cu ajutorul criolipolizei in Satu Mare? Datorita eficientei ridicate a procedurii de remodelare corporala, care consta in inghetarea celulelor adipoase de la nivelul organismului, vei reusi sa te bucuri de silueta la care ai visat de cand te stii. Din fericire, procedura nu este dureroasa si nu ai nevoie de o anumita perioada de recuperare.

Desi nu exista multe clinici sau centre de infrumusetare in Satu Mare care sa fie specializate in terapia prin inghet, tot ai ocazia sa beneficiezi de un tratament de calitate chiar in orasul tau, fara sa fii nevoit sa te deplasezi in alte regiuni ale tarii. Citeste in continuare si descopera care este clinica pe care ti-o recomandam, pe baza parerilor si experientelor celorlalti pacienti.

Cat costa procedura de criolipoliza in Satu Mare?

Este aproape imposibil ca doua clinici sau saloane de infrumusetare diferite sa aiba aceleasi preturi pentru tratamentul cu criolipoliza in Satu Mare, pentru ca, de cele mai multe ori, acestea pot fi influentate de performanta aparaturilor folosite sau chiar de experienta specialistilor. Iata care sunt tarifele care se practica la salonul din orasul tau: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Pearl Beauty
Clinica-Verificata
480 Ron
  • Pretul Criolipolizei cu un aplicator este 480 Ron
  • Preturi accesibile
  • Gama larga de servicii
  • Personal profesionist si atent la detalii
  • Clienti multumiti
  • Tratamente si proceduri eficiente
  • Aparatura si echipamente performante
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care efectueaza criolipoliza in Satu Mare

Daca optezi pentru serviciile prestate de salonul de infrumusetare de mai jos, vei avea ocazia sa cunosti un personal specializat si experimentat in procedura de criolipoliza in Satu Mare, care iti ofera sfaturi si indicatii valoroase. Iata care este si parerea celorlalti clienti care au beneficiat de serviciile acestui salon:

Pearl Beauty Center

Centrul de infrumusetare Pearl Beauty Center este o varianta pe care o poti lua in considerare daca vrei sa pui in aplicare tratamentul cu criolipoliza in Satu Mare in conditii sigure si intr-un cadru specializat. Salonul este dotat cu aparaturi de inalta calitate, performante si de ultima generatie, dar si cu tehnologii avansate, care sunt de un real ajutor pentru obtinerea unor rezultate ireprosabile. Cu ajutorul aparatului utilizat, Criocuum, poti pierde pana la 45% din grasimea corporala, lucru care te va ajuta sa-ti accentuezi placut silueta. Din fericire, consultatia este gratuita.

Pretul tratamentului cu criolipoliza cu un aplicator este de 480 lei, iar cu doi aplicatori – 720 lei. 

Pearl Beauty Center are un rating pozitiv datorita serviciilor de inalta calitate pe care le pune la dispozitia tuturor clientilor. Multi au laudat aparaturile performante, tratamentele eficiente, profesionalismul, implicarea si atentia personalului specializat, lucru care a avut un impact pozitiv asupra recenziilor pozitive lasate. 

Vezi parerile pacientilor despre Pearl Beauty Center
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa slabesti fara efort, dar nu stii care salon de criolipoliza din Satu Mare este mai adecvat pentru tine? Nu-ti face griji! Am facut noi cautarile pentru tine. Poti lua in considerare centrul de infrumusetare amintit anterior in articol si poti beneficia de servicii calitative intr-un cadru specializat si sigur. Alege sa faci o schimbare semnificativa in viata ta si culege-i roadele.