Meniu

Criolipoliza Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sedintele de criolipoliza in Sibiu, efectuate in cadrul unor centre si clinici de infrumusetare, sunt preferate de un numar tot mai mare de persoane care isi doresc sa scape de acumularile inestetice de grasime de pe corp, fara sa apeleze la interventii chirurgicale.

Aceasta procedura de remodelare corporala mizeaza pe inghetarea celulelor adipoase, folosindu-se dispozitive speciale cu efect de vacuum. Criolipoliza stimuleaza procesul natural de eliminare a grasimilor, fara a fi necesara perioada de recuperare. Mai jos, poti vedea care clinici si centre din Sibiu ofera acest serviciu si la ce pret.

Unde poti face criolipoliza in Sibiu?

Criolipoliza, care este o procedura medical-estetica de eliminare a grasimii din zonele care nu raspund la exercitii sau dieta, este prezenta pe lista de servicii a unui numar mare de clinici si centre de infrumusetare din Sibiu. Iata care sunt preturile:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
EC Beauty Center
Clinica-Verificata
357 Ron
 • Pret sedinta Criolipoliza 357 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa amabila si profesionista
 • Echipamente de ultima generatie
 • Rezultate peste asteptari
 • Atmosfera placuta
Reflexovital
300 Ron
 • Pret sedinta Criolipoliza 300 Ron
 • Servicii de calitate ireprosabila
 • Profesionalism si amabilitate
 • Ambient placut
 • Locatie centrala
 • Locuri de parcare fara plata
Shining Body
800 Ron
 • Pret sedinta Criolipoliza 800 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Proceduri eficiente
 • Personal bine pregatit, atent si prompt
 • Aparatura performanta
 • Preturi accesibile
Perfect Siluette
500 Ron
 • Pret sedinta Criolipoliza 500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate remarcabile
 • Echipa profesionista
 • Echipamente performante
 • Interes pentru noutatile din domeniu
 • Atmosfera calda
Derma Esthetic
650 Ron
 • Pret sedinta Criolipoliza 650 Ron
 • Servicii inalt calitative si personalizate
 • Medici bine pregatiti si comunicativi
 • Amabilitate, atentie si implicare
 • Aparatura de ultima generatie
 • Raport bun calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde se face criolipoliza in Sibiu

Sibiu este un oras ofertant la capitolul clinicilor de infrumusetare, criolipoliza fiind doar unul dintre numeroasele servicii de care poti beneficia in cadrul lor. Daca nu iti doresti sa faci liposuctie, aceasta procedura este considerata a fi alternativa ei, fiind aleasa de un numar tot mai mare de persoane.

In continuare poti afla mai multe informatii despre clinicile de top unde se face, printre altele, si criolipoliza:

1. EC Beauty Center

EC Beauty Center marcheaza optiunea favorita a multor locuitori din Sibiu care au apelat deja la criolipoliza. In dotarea centrului se afla un dispozitiv unic in oras, Quad Freeze, care trateaza o suprafata cu 60% mai mare decat dispozitivele clasice folosite pentru criolipoliza, datorita celor 5 aplicatoare. Tehnologiile de ultima ora sunt aplicate de catre o echipa formata din specialisti, care dezvolta planuri personalizate de tratament. Pentru a asigura calitatea serviciilor, personalul foloseste produse si echipamente de la producatori de top din domeniu.  

Pretul unei sedinte de criolipoliza cu un aplicator mediu sau mare este de 357 lei.

Asa cum poti observa la un search rapid pe Google, EC Beauty Center este o locatie foarte apreciata. Zeci de persoane recomanda centrul pentru calitatea si varietatea serviciilor oferite. Personalul este amabil, transparent, dedicat si are o atitudine profesionista. Atmosfera este placuta si se folosesc echipamente de ultima generatie. Foarte multe persoane spun ca le-au fost depasite asteptarile si ca au observat rapid rezultate.

Vezi parerile pacientilor despre EC Beauty Center
Vezi Pareri

2. Reflexovital

In Sibiu, poti face criolipoliza si la Reflexovital, salon unde sunt disponibile mai multe proceduri moderne de remodelare corporala. Acesta a fost infiintat in 2004 si reuneste o echipa formata din specialisti care mizeaza pe siguranta, responsabilitate si calitate. Salonul isi propune sa contureze un spatiu de regasire a echilibrului dintre frumusetea interioara si cea exterioara, contribuind la starea de bine a celor care ii trec pragul. 

Sedinta de criolipoliza cu o aplicare costa 300 lei.

In ceea ce priveste feedback-ul clientilor, cei mai multi dintre ei spun ca au beneficiat de servicii de calitate ireprosabila. Locatia este centrala si usor accesibila. Sunt disponibile locuri de parcare fara plata. Profesionalismul si amabilitatea sunt doua dintre calitatile pentru care personalul este laudat. De asemenea, ambientul din salon este placut.

3. Shining Body

Pentru servicii de remodelare corporala, inclusiv criolipoliza, poti merge la salonul Shining Body din Sibiu. Promovand un stil de viata sanatos, acest salon vine in completarea eforturilor de pierdere a kilogramelor in plus cu o gama variata de proceduri moderne, care sa ii ajute pe clienti sa ajunga mai usor la forma dorita. Cei care trec pragul salonului beneficiaza de sfaturile unor specialisti si de planuri de tratament personalizate in raport cu trasaturile individuale.

O sedinta de criolipoliza cu un aplicator are tariful de 800 lei.

Salonul se bucura de foarte multe recenzii pozitive din partea clientilor, care se declara impresionati de calitatea serviciilor, de eficienta procedurilor si de faptul ca beneficiaza de consultanta. Cei care au facut criolipoliza spun ca rezultatele au aparut rapid, la cateva saptamani dupa procedura. Salonul este modern si dotat cu aparatura de ultima generatie, iar atmosfera este placuta, relaxanta si primitoare. Personalul este foarte bine pregatit, amabil, atent si prompt. Mai mult de atat, programarile se respecta si preturile sunt accesibile.

4. Perfect Siluette

Centrul Perfect Siluette pune la dispozitia clientilor sedinte de criolipoliza si alte tratamente de remodelare corporala, fiind o alegere de top pentru cei care locuiesc in Sibiu sau in apropiere. Lista de servicii este variata, iar scopul centrului este de a promova armonia intre minte, trup si suflet. Pentru ca rezultatele sa fie conform asteptarilor, personalul foloseste ultimele inovatii din domeniu. Cu o experienta de peste 15 ani, centrul gazduieste o echipa formata din specialisti in pregatirea carora se investeste constant. Protocoalele de tratament sunt personalizate si se folosesc produse a caror calitate este recunoscuta la nivel national si international.

In ceea ce priveste tariful, o sedinta de criolipoliza cu o aplicare costa 500 lei.

Perfect Siluette este un alt salon apreciat din Sibiu, lucru dovedit de feedback-ul pozitiv din partea a zeci de clienti. Serviciile sunt de calitate, primirea este calduroasa si rezultatele sunt remarcabile. Echipa centrului este descrisa ca fiind profesionista si dornica sa implementeze noutatile din domeniul infrumusetarii. Se folosesc echipamente performante si atmosfera este placuta. Personalul este apreciat atat pentru faptul ca e bine instruit, cat si pentru sprijinul pe care il ofera clientilor si pentru sfaturile oferite.

5. Derma Esthetic

Clasamentul celor mai bune locatii din Sibiu pe care le poti alege pentru criolipoliza este completat de clinica Derma Esthetic, unde sunt disponibile tehnologii premium din sfera procedurilor de estetica faciala si tratamentelor corporale. Aici vei gasi alternative nechirurgicale pentru o multime de interventii si o abordare personalizata. Medicii din aceasta clinica pun in prim-plan dorintele si nevoile persoanei care apeleaza la proceduri si prioritizeaza calitatea actului medical.

Pentru o zona, sedinta de criolipoliza costa 650 lei.

Serviciile de la Derma Esthetic sunt sigure, personalizate si inalt calitative. Asa reiese din spusele clientilor care si-au relatat experienta prin intermediul recenziilor. Medicii sunt comunicativi, empatici si dau dovada de profesionalism. Intregul personal este amabil, implicat si atent. Clinica detine aparatura de ultima generatie si este apreciata inclusiv din punct de vedere estetic. Raportul calitate-pret este foarte bun si programarile se respecta.

Concluzii

Criolipoliza castiga popularitate in Sibiu si in alte orase mari din Romania, deoarece este o procedura care nu necesita perioada de recuperare, este nedureroasa si asigura rezultate pe termen lung. Zonele tratate cel mai frecvent sunt abdomenul, gusa si coapsele.

Pentru servicii de calitate, este indicat sa alegi o clinica sau un centru de remodelare corporala care se bucura de aprecierea clientilor si care este dotat cu aparatura de ultima generatie. Ultimele tehnologii din domeniu asigura tratamente mai rapide si mai eficiente.