Meniu

Criolipoliza Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti sa beneficiezi de o sedinta de criolipoliza in Timisoara? Tratamentul presupune inghetarea controlata a celulelor grase, ceea ce ajuta in procesul de slabire. Tocmai de aceea, criolipoliza poate fi vazuta ca o alternativa la interventiile chirurgicale de tip liposuctie.

Pe masura ce tehnologia evolueaza, apar din ce in ce mai proceduri de remodelare corporala, al caror scop este de a le oferi oamenilor silueta pe care si-o doresc. Clinicile din Timisoara dispun de tehnologie moderna si de specialisti din domeniu, care le permit sa ofere o gama variata de servicii de calitate in materie de infrumusetare.

Cat costa tratamentul de criolipoliza in Timisoara?

Exista mai multi factori care influenteaza pretul criolipolizei in Timisoara: tehnologia de care dispune clinica, numarul de aplicatori si numarul de sedinte. In tabelul de mai jos, poti observa cum pretul serviciului variaza se la un salon de infrumusetare la altul:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
788 Ron
 • Pretul pentru un tratament de Criolipoliza porneste de la 788 Ron
 • Aparatura ultramoderna
 • Medici specialisti
 • Rezultate dovedite prin masuratori precise
 • Gama variata de tratamente
 • Aparitii media
Ava Clinic
2
250 Ron
 • Pretul pentru un tratament de Criolipoliza porneste de la 250 Ron
 • Aparatura si dotari moderne
 • Personal specializat
 • Servicii premium
 • Gama variata de tratamente
 • Atmosfera placuta
EstetPro
3
330 Ron
 • Pret tratament Criolipoliza 330 Ron
 • Medici tineri, profesionisti si calificati
 • Aparatura moderna si performanta
 • Prestatie medicala impecabila
 • Profesionalism, dedicare si implicare din partea personalului medical
 • Centru de infrumusetare modern
 • Experienta vasta in estetica medicala
Unique Skin Care
270 Ron
 • Pretul pentru un tratament de Criolipoliza porneste de la 270 Ron
 • Raport calitate-pret ireprosabil
 • Varietate de servicii
 • Atmosfera prietenoasa
 • Pachete promotionale si personalizate in functie de necesitatile fiecarei persoane
 • Tehnologii moderne
 • Aparatura performanta
Glamour Clinic
250 Ron
 • Pret tratament Criolipoliza 250 Ron
 • Tehnologie performanta
 • Varietate de servicii
 • Echipa bine pregatita
 • Preturi accesibile
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se efectueaza criolipoliza in Timisoara

In topul care urmeaza sunt prezentate clinicile si saloanele unde se efectueaza tratamentul de criolipoliza, din Timisoara. Pe langa prezentarea generala, mai sunt incluse si informatii cu privire la pregatirea medicilor care isi desfasoara activitatea in cadrul centrelor respective, alaturi de echipamentele pe care le au in dotare:

1. aBeauty Clinique

Nu este de mirare ca cea mai mare retea de clinici de estetica din tara are un sediu in cadrul caruia specialistii efectueaza tratamentul de criolipoliza chiar si in Timisoara. Cu peste 10 ani de experienta in domeniu, specialistii de la clinica au continuat sa-si perfectioneze tehnicile si sa-si actualizeze echipamentul, astfel incat sa fie mereu la curent cu noutatile din domeniu. Rezultatele tratamentelor sunt dovedite prin masuratori precise si confidentiale, care evidentiaza progresul facut de o persoana. Cu privire la tratamentul de criolipoliza, acesta poate fi aplicat in zone precum cea a abdomenului, lombara, sub fesiera, a coapselor interne, externe, bratelor si spatelui.

Costul tratamentului de slabire localizata prin criolipoliza porneste de la 788 de lei.

Persoanele care au beneficiat de un tratament de infrumusetare la sediul din oras, au apreciat locul primitor, buna comunicare si informatiile oferite de medici. Mai mult decat atat, clinica este curata, iar tratamentele dau rezultate chiar si dupa primele sedinte.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Ava Clinic

La Ava Clinic se folosesc cele mai noi tehnologii, minim-invazive, datorita carora rezultatele se observa rapid, chiar si in cazul tratamentului de criolipoliza, realizat in Timisoara. Toate procedurile sunt efectuate de un personal calificat, care crede in calitate si pune accent pe atentia la detalii. Pentru tratamentul de criolipoliza se recomanda 2-4 sedinte, recomandate la un interval de minim 4 saptamani. Tehnologia are la baza un sistem unic de criosculptare, care utilizeaza o tehnica de incalzire si racire, ce poate atinge fie 45 de grade, fie -10 grade. O singura sedinta poate sa duca la o diferenta de 5 centimetri. Pe langa criolipoliza, persoanele care aleg Ava Clinic mai pot opta si pentru epilare definitiva, camera hiperbara si diverse tratamente faciale.

Pretul tratamentului de criolipoliza cu un manipul este de 250 de lei, iar oferta pentru doi manipuli este de 300 de lei.

In recenziile pe care le-au lasat pe pagina clinicii Ava, utilizatorii au apreciat calitatea, profesionalismul, punctualitatea si curatenia. Atmosfera este placuta, ceea ce-i ajuta pe oameni sa se relaxeze. Amabilitatea personalului i-a determinat pe multi dintre ei sa se intoarca, pentru a beneficia din nou de servicii de infrumusetare.

3. EstetPro

Persoanele care isi doresc sa aiba acces la o gama de servicii complete si integrate, printre care se numara si cel de criolipoliza in Timisoara, se pot duce la centrul Estet. Chiar daca femeile reprezinta publicul tinta al centrului, serviciile de aici se adreseaza si barbatilor care isi doresc sa faca o schimbare in privinta fizicului lor. Fiecare membru al echipei Estet a urmat un ciclu complex de training-uri de specialitate si a luat parte periodic la toate instruirile si workshop-urile recomande de producatorii aparatelor ce se afla in dotarea centrului. Tratamentul se desfasoara in trei etape, iar zonele recomandate sunt abdomenul, bratele, spatele, soldurile, coapsele interioare sau exterioare, sub fesierii, genunchii si gambele.

Pentru o aplicare de criolipoliza pretul este de 330 de lei, iar persoanele care aleg acest tratament beneficiaza de un discount la a doua aplicare.

Cei care au beneficiat de serviciile centrului Estet au observat rezultate imediate in urma sedintelor de criolipoliza. Medicii sunt tineri, dedicati si pregatiti sa ofere solutii concrete si personalizate la problemele pacientilor. Un alt aspect pe care l-au apreciat utilizatorii este curatenia.

4. Unique Skin Care

La Unique Skin Care in Timisoara, pacientii pot gasi intimiatea de care au nevoie, intrucat realizarea fiecarei proceduri, inclusiv a criolipolizei, se face intr-o incapere destinata special tratamentului respectiv. Specialistii in remodelare corporala si estetica faciala din cadrul salonului de infrumusetare Unique Skin Care sunt alaturi de pacienti pe durata intregului proces si vin in sprijinul lor cu sfaturi care-i pot ajuta atat in timpul tratamentului, dar si in perioada care urmeaza. Ideal este sa existe un echilibru intre nevoile clientelor, serviciile pe care le au la dispozitie si ambientul in care acestea sunt realizate, iar salonul de infrumusetare Unique Skin Care sustine ca a gasit reteta perfecta in acest sens. In ceea ce priveste criolipoliza, pe o singura zona pot fi aplicate maxim 3 sedinte a cate 20-40 de minute, la un interval de 4 saptamani.

Pretul tratamentului de criolipoliza porneste de la 270 de lei cu un aplicator.

Ratingul pe care l-a obtinut Unique Skin Care in urma recenziilor acordate este unul pozitiv, ceea ce ofera un grad ridicat de credibilitate serviciilor efectuate aici. Conditiile optime de confort, printre care se numara si atmosfera placuta, ii determina pe oameni sa revina la salon.

5. Glamour Clinic

Glamour isi doreste sa creeze un mediu special, un ambient relaxant, in care oamenii sa se simta ca acasa, indiferent ca urmeaza tratamentul VelaShape III, sau pe cel de criolipoliza, la clinica din Timisoara. La aceasta clinica, procedurile de remodelare corporala sunt realizate cu aparatura estetico-medicala de ultima generatie, astfel incat rezultatele sa fie vizibile de la primele sedinte. Echipa clinicii este formata din profesionisti, pregatiti sa ofere cea mai buna si sigura solutie, chiar si in cele mai dificile momente. Rezultatele obtinute in urma tratamentului de criolipoliza pot fi mentinute pe o durata nelimitata de timp, in cazul celor care adopta un stil de viata sanatos. Tot la aceasta clinica, persoanele interesate pot gasi sfaturi utile de nutritie.

Pretul tratamentului de criolipoliza porneste de la 300 de lei pe sedinta.

Cei care au vizitat clinica Glamour apreciaza profesionalismul echipei din cadrul ei, intrucat medicii sunt seriosi si dedicati meseriei. Fiind super multumiti de serviciile de calitate de care au avut parte, utilizatorii au recomandat clinica prin intermediul recenziilor publicate online.

Concluzii

Prin urmare, daca iti doresti sa urmezi tratamentul de criolipoliza in Timisoara, atunci clinicile si saloanele de infrumusetare din oras iti stau la dispozitie cu diverse oferte si pachete promotionale. Tot ce ramane de facut este sa te decizi asupra uneia dintre ele.