criolipoliza in Craiova

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Tehnicile de remodelare corporala au devenit din ce in ce mai cautate in diferite orase, deoarece nu toata lumea are timpul necesar pentru a se duce la sala, iar un exemplu este criolipoliza in Craiova. Multe persoane numesc acest tratament drept cea mai rapida metoda de slabire.

Topul clinicilor care ofera tratament de criolipoliza in Craiova

Tehnologia folosita in tratamentele de criolipoliza in Craiova au evoluat in ultimii ani, iar preturile sunt pe masura rezultatelor obtinute. Multe clinici folosesc tehnologia CoolTech pentru a le asigura pacientilor cea mai buna experienta in timpul procedurii.

1. Keza Clinique

La Keza Clinique exista o gama larga de tratamente care se afla la dispozitia pacientilor, printre care si cel de criolipoliza prin intermediul tehnologiei CoolTech. Zonele asupra carora poate fi aplicat tratamentul sunt bratele, abdomenul inferior sau cel superior, fesele, coapsele interne sau exterioare, gambele, genunchii si soldurile.

Cele doua pachete din cadrul Keza Clinique dintre care o persoana poate sa alearga sunt cel care contine 1 aplicator si costa 250 de lei si cel care contine 2 aplicatori si costa 400 de lei.

Cei interesati de o sedinta de criolipoliza in cadrul clinicii de infrumusetare Keza Clinique o pot solicita folosind numarul de telefon 0725922838 sau adresa de E-mail keza.craiova@keza.ro.

2. Maison Beauté

Salonul Maison Beauté pune la dispozitia clientilor cele mai noi tehnici de remodelare corporala, precum criolipoliza, cavitatia, epilarea definitiva cu laser dioda si multe altele. Aparatul de criolipoza folosit de clinica este de tip CoolTech, asa ca nu exista riscul unor daune ale muschilor, deoarece procedura se concentreaza doar pe celulele adipoase.

In cadrul acestei clinici, zonele tratate includ abdomenul, picioarele, spatele si bratele, iar circumferinta se reduce, in medie, cu 5.3-1.3 centimetri. Rezultatele vor fi vizibile la trei saptamani din momentul primei sedinte.

Prin folosirea numarului de telefon afisat pe pagina web a clinicii, sau prin completarea formularului din acelasi loc, oricine poate programa o sedinta de criolipoliza pentr a-si remodela corpul si pentru a obtine, astfel, aspectul la care a visat.

3. Centrul Medical Dr. Ianosi

Centrul Medical Dr. Ianosi este cel mai mare centru laser si de dermatologie estetica din tara, oferind o varietate de tratamente dermatologice complete pentru acnee, riduri, cicatrici, celulita, vergeturi etc. In lista lor de servicii se afla si criolipoliza.

Pacientii care doresc o sedinta cu un singur aplicator vor plati 400 de lei, iar cei care vor opta pentru doua aplicatoare, pentru tratarea a doua zone, vor plati 750 de lei.

Un reprezentant al clinicii poate fi contactat folosind unul din cele doua numere de telefon 0723736475, respectiv 0351178448, iar adresa de E-mail este contact@drianosi.ro.

Tu te vei programa la una din aceste clinici de criolipoliza in Craiova?

Orice este curios despre modul in care se desfasoara o sedinta de criolipoliza in Craiova se poate programa la una din clinicile mentionate pentru a discuta cu un specialist si a vedea daca tratamentul este pe placul sau.