Meniu

Crioterapie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru dureri sau in cazul unor afectiuni grave, poti opta pentru un tratament de crioterapie in Brasov. Prin aplicarea unor vapori foarte reci sau intr-o criosauna se obtin numeroase alte beneficii: recuperare rapida, diminuarea stresului, energizare, imbunatatirea somnului, detoxifiere corporala, accelerarea metabolismului sau imbunatatirea starii de sanatate a pielii.

In acest articol poti descoperi care sunt clinicile din Brasov la care te poti programa pentru cel putin o sedinta de crioterapie.

Cat costa o sedinta de crioterapie in Brasov

Pretul pentru o sedinta de crioterapie la Brasov variaza de la un centru la altul, dupa cum poti descoperi si in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Crioterapie
Rating
Website
Cryosauna
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
200-270 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de crioterapie este 200-270 Ron
 • Numeroase servicii medicale
 • Criosauna moderna
 • Criofan
 • Personal specializat si cu experienta
 • Criosauna recomandata in numeroase afectiuni medicale
Kinetic Plus
100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de crioterapie este 100 Ron
 • Diverse tratamente de recuperare
 • Personal numeros si bine pregatit
 • Dotari moderne
 • Specialisti cu experienta
Polimed Dacia
120-200 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de crioterapie este 120-200 Ron
 • Gama vasta de servicii medicale
 • Recuperare medicala si crioterapie
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Mediu placut si primitor
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici cu servicii de crioterapie in Brasov

Iata cateva informatii utile despre locatiile in care se efectueaza crioterapie in municipiul Brasov:

1. Cryosauna

Cryosauna Brasov functioneaza in incinta Centrului de Recuperare Sportiva din municipiu si reprezinta o modalitate moderna si placuta de a slabi, de regenerare naturala a celulelor, fiind stimulat sistemul imunitar si reglandu-se activitatea hormonala. Intr-o criosauna sunt temperaturi de pana la -180 de grade Celsius, dar care este, contrar aparentelor, un loc primitor si chiar confortabil.  Terapia poate fi completata si de criofan, pentru partile corpului care nu sunt vizate de criosauna (fata, decolteu, scalp), dar si local, unde este nevoie: genunchi, cot, incheietura, glezna etc. Terapia consta intr-un jet de vapori, cu o temperatura de pana la -100 grade Celsius, pentru 10 minute.

Pretul pentru o sedinta de crioterapie la Cryosauna Brasov este cuprins intre 200 si 270 de lei.

Clientii care au pasit cel putin o data in Centrul de Recuperare Sportiva din Brasov, in cadrul caruia functioneaza si Cryosuna spun despre servicii ca sunt de buna calitate. Personalul pregatit, clinica frumos amenajata, curata si placuta sunt alte aspecte subliniate de brasoveni in recenzii.

Vezi parerile pacientilor despre Cryosauna
Vezi Pareri

2. Kinetic Plus

Echipa multidisciplinara de la Kinetic Plus Brasov are o experienta de peste 15 ani in fizioterapie si ofera numeroase servicii, printre care si crioterapie. Directorul medical al acestei institutii este dr. Vlad Predescu, medic primar ortopedie si traumatologie, o autoritate la nivel european in ceea ce priveste tratamentul leziunilor provocate de accidentele sportive, in chirurgia genunchiului, artroplastia primara si de revizie a soldului si in traumatologie. Dr. Predescu este doctor in stiinte medicale si sef de lucrari in cadrul UMF „Carol Davila” din Bucuresti.

Pretul pentru o sedinta de crioterapie, cu o durata de 25 de minute, este de 100 de lei.

Persoanele din judetul Brasov care au beneficiat de serviciile acestei clinici spun in recenziile din mediul online ca sunt, in general, multumite de experienta. Cele mai multe dintre ele considera ca personalul este foarte bine pregatit si amabil, unii spunand chiar ca acesta este cel mai bun centru de recuperare din Brasov, datorita echipei dotarilor si a felului in care este amenajat.

3. Polimed Dacia

Nu in ultimul rand, te poti programa pentru o sedinta de crioterapie in municipiul Brasov la Centrul Medical Polimed Dacia. Acest centru este o alegere buna pentru intreaga familie, oferind servicii care sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate, dar si pe baza de abonament. Printre specialitatile abordate se afla cele de: recuperare medicala, cardiologie, neurologie, medicina interna, endocrinologie, gastroenterologie, explorari functionale, pneumologie si multe altele. Serviciile de crioterapie includ aerocrioterapie generala si crioterapie locala.

Pretul pentru o sedinta de crioterapie este cuprins intre 120 si 200 de lei, in functie de tip.

Pacientii Polimed Dacia au pareri impartite referitor la calitatea serviciilor. Unii spun ca personalul este profesionist si amabil, dar si ca mediul este placut. De asemenea, persoanele care au evaluat locatia cu nota maxima mai spun ca unitatea medicala este primitoare, moderna si foarte curata. Alti brasoveni declara ca au trait pe pielea lor neplacerea timpilor mari de asteptare.

Concluziile noastre

Durerile din diverse zone ale corpului pot fi ameliorate in cadrul unei sedinte de crioterapie in Brasov. Aplicarea substantelor reci pe corp (gaz de argon, nitrogen lichid) se face in cazul saloanelor, al centrelor SPA, salilor de gimnastica si sport, dar si in centre medicale.

Locatiile prezentate in acest articol utilizeaza diverse metode de crioterapie, iar pentru a beneficia de una adaptata nevoilor tale, trebuie sa te programezi si sa urmezi recomandarile specialistilor.