Meniu

Crioterapie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Reducerea durerilor musculare si inflamatiilor, accelerarea vindecarii unor leziuni si imbunatatirea circulatiei sangelui sunt cateva dintre motivele pentru care tot mai multe persoane intentioneaza sa apeleze la crioterapie in Constanta, unul dintre orasele mari ale Romaniei care gazduiesc clinici si centre de recuperare medicala moderne.

Crioterapia consta in expunerea organismului la temperaturi scazute, in scop medical. Aceasta procedura contribuie la intarirea sistemului imunitar, la obtinerea unui somn calitativ si la ameliorarea unor dureri.
Care este pretul unei sedinte de crioterapie in Constanta?

Crioterapia poate sustine organismul in combaterea a numeroase afectiuni, motiv pentru care mai multe clinici din Constanta au inclus-o in lista de servicii. Poti afla pretul acestei proceduri din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Crioterapie
Rating
Website
Axis
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pretul unei sedinte de Crioterapie porneste de la 130 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Amabilitate
 • Atmosfera primitoare
Dr. Irena Smadea
100 Ron
 • Pretul unei sedinte de Crioterapie porneste de la 100 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medic profesionist
 • Rezultate foarte bune
 • Empatie si profesionalism
 • Preturi rezonabile
Novaderm
100 Ron
 • Pretul unei sedinte de Crioterapie porneste de la 100 Ron
 • Servicii calitative
 • Tratamente eficiente
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Profesionalism, dedicare si atentie
 • Atitudine receptiva
 • Organizare defectuoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica sa alegi daca vrei sa faci crioterapie in Constanta?

Fie ca vrei sa ameliorezi disconfortul de la nivelul articulatiilor, durerile musculare sau pur si simplu sa obtii un tonus imbunatatit al organismului, sedintele de crioterapie la una dintre clinicile situate in Constanta pot constitui o solutie eficienta.

Pentru a face o alegere inspirata la capitolul de clinici, iti prezentam cateva informatii despre cele mai bune optiuni pe care le ai daca locuiesti in acest oras:

1. Axis

Pentru sedinte de crioterapie si pentru o gama variata de tratamente de recuperare, te poti indrepta catre Axis Centru de Recuperare Medicala din Constanta. Acesta a fost infiintat in anul 2002, iar din momentul deschiderii pana in prezent se afla intr-o dezvoltare continua. Obiectivul este indeplinit prin specializarea personalului medical, cat si prin investitia in tehnologii performante. Echipamentele sunt achizitionate de la branduri de renume in domeniu, iar colectivul este format din specialisti in kinetoterapie, fizioterapie si recuperare medicala.

Pretul unei sedinte de crioterapie porneste de la 130 lei.

Cativa dintre pacientii care au apelat la serviciile centrului medical Axis spun ca au beneficiat de servicii de calitate si ca personalul este format din profesionisti. Acestia sunt bine pregatiti si amabili. Atmosfera din centru este primitoare si calda.

Vezi parerile pacientilor despre Axis
Vezi Pareri

2. Dr. Irena Smadea

Pentru crioterapie, locuitorii orasului Constanta se pot adresa dr. Irena Smadea, care ofera o gama variata de servicii medicale din sfera dermatologiei. Este medic primar in specialitatea dermato-venerologie si are o experienta vasta in acest domeniu de activitate. Lista de proceduri este foarte complexa si din aceasta fac parte inclusiv tratamente moderne de ingrijire a pielii. Pregatirea complexa a medicului si folosirea unor tehnologii medicale performante asigura calitatea fiecarei proceduri.

Pretul unei sedinte de crioterapie variaza intre 100 si 1.000 lei.

Dintre sutele de recenzii pe care dr. Irena Smadea le-a primit in mediul online, cele mai multe sunt pozitive. Pacientii o recomanda si o descriu ca fiind un medic de exceptie si un om deosebit, spunand ca au beneficiat de rezultate foarte bune la cabinetul ei. Este apreciata pentru profesonalism, empatie, rabdare si pentru felul in care comunica. De asemenea, preturile sunt rezonabile.

3. Nova Derm

Infiintata in 2012, clinica de dermatologie Nova Derm a devenit optiunea principala a persoanelor care merg periodic la sedinte de crioterapie in Constanta. Calitatea si siguranta actului medical sunt prioritati pentru intregul personal, care asigura servicii la standarde inalte si mizeaza pe un suport tehnologic de ultima ora. Din echipa clinicii fac parte 6 medici dermatologi si un medic chirurg. Prezenta Nova Derm in Dobrogea este consolidata printr-un numar de 8 clinici.

Tariful pentru o sedinta de crioterapie porneste de la 100 lei.

Novaderm este o clinica foarte apreciata, asa cum poti vedea in zecile de recenzii pe care pacientii le-au scris dupa ce i-au trecut pragul. Acestia spun ca serviciile sunt de calitate, ca tratamentele la care au apelat au fost eficiente si ca rezultatele sunt conform asteptarilor. Profesionalismul, dedicarea, atentia si atitudinea receptiva a personalului sunt cateva dintre cuvintele de lauda pe care pacientii le aduc intregului colectiv, din care fac parte medici bine pregatiti. Exista si persoane care nu au fost multumite de serviciile clinicii, reclamand organizarea acesteia.

Concluzii

Crioterapia este o procedura cu numeroase beneficii pentru organism, iar persoanele din Constanta se indreapta tot mai des catre clinicile unde sunt disponibile terapii moderne de tratare a unor afectiuni.
Dupa sedintele de crioterapie, exista sanse sa observi o imbunatatire si in ceea ce priveste calitatea somnului. Pentru a te bucura de aceste beneficii, poti alege o clinca moderna situata chiar in orasul tau, tinand cont de gama de servicii oferite si de calitatea acestora.